خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

افسران - نـــــگاه شهدا




موضوع مطلب : شهدا

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:44 صبح

به گزارش دولت بهار، جوان نوشت: اصلاح‌طلبان در تلاش برای ورود به مجلس دهم به دنبال چه هستند؟! آنها در فهرست سی نفره خود برای تهران که مورد حمایت کامل بی‌بی‌سی و برخی دیگر از معاندان نظام جمهوری اسلامی در خارج کشور نیز قرار گرفته است، حتی یک اقتصاددان معرفی نکرده‌اند! این در حالی است که اصلاح‌طلبان فارغ از شعارهای پوپولیستی اقتصادی برای ایجاد رفاه و اشتغال و عبور از رکود و تورم و گشایش در معیشت مردم نیستند.
حمایت بی‌دریغ بی‌بی‌سی از لیست اصلاح طلبان و هاشمیدر فهرست سی‌نفره اصلاح‌طلبان که روز گذشته با عنوان یکسان «این سی نفر» در روزنامه‌های زنجیره‌ای تبلیغ شد، براساس رزومه‌ای که خود منتشر کرده‌اند افراد مدارک سیاسی، حقوقی، پزشکی، نساجی، مدیریت اداری و لیسانس فیزیک دارند و فراوانی مدارک سیاسی و حقوق، این نکته را به ذهن متبادر می‌کند که چه بسا این فهرست می‌خواهد وکیل‌الدوله خوبی برای رئیس‌جمهور سیاستمدار حقوق‌دان! باشد نه وکیل‌المله‌ای که درد ملت را آنچنان که هست گشایش اقتصادی و مسئله خروج صنایع و اقتصاد از رکود تشخیص داده است.
غلبه مدارک سیاسی در فهرست اصلاح‌طلبان یعنی سودای یک مجلس سیاسی شبیه مجلس ششم که اقتصاد را به زمین می‌زند و مرعوب امریکا می‌شود و جز بدبختی برای مردم محصولی ندارد.
اصلاح‌طلبان ـ که چپ یا راست و سوسیالیست یا لیبرالیست بودنشان از سیاست‌های خفیه روزگار است(!) ـ با این فهرست کذایی نشان دادند که از مردم عبور کرده‌اند و دغدغه‌ مردم، معیشت، رفاه و پیشرفت، یک اشاره زودگذر شب انتخاباتی است و آنها اندیشه دیگری را در سر و برای نشستن روی کرسی‌های مجلس می‌پرورانند.
یقیناً کشور برای واردات کالا از غرب و زدن قفل رکود به صنایع و اقتصاد داخلی نیازی به اقتصاددان ندارد اما مجلسی که «اولویت اقتصاد»، تعارف او نباشد و بخواهد در این زمینه ورود کند، با پزشکان و سیاست‌بازان و لیسانسیه‌های فیزیک و نساجی از پس چه کاری بر خواهد آمد؟!
مردم در مجلس‌های قبلی و حتی مجلس نهم نیز دیدند که اجتماع پزشکان در کمیسیون عمران(!) و یا حضور افراد با مدارک سیاسی و فلسفی در کمیسیون‌های اقتصادی و فرهنگی برای تصمیم‌گیری‌های مجلس یک مانع بزرگ بود و چه بسا مجلس ناتوان از تهیه طرح‌های خلاقانه در حد یک پژوهشگاه کوچک می‌شد. حالا اصلاح‌طلبان که از ابتدا داعیه اقتصادی دارند اما اقتصاددان ندارند، در مجلس دنبال چه می‌گردند. آیا برای دولت و مردم می‌خواهند یک واسطه بدون اراده باشند؟ وکیل‌الدوله‌هایی با رأی مردم و در خدمت جناح دولت؟!
حمایت بی‌دریغ بی‌بی‌سی از لیست اصلاح طلبان و هاشمی
«رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران و تهران دستورالعمل می‌دهد، به فلانی رأی بدهید به فلانی رأی ندهید؛معنایش چیست؟ انگلیسی‌ها دلشان برای دخالت کردن در ایران تنگ شده...» این بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب در جریان دیدار دیروز مردم تبریز با ایشان بود که البته روی خروجی رسمی رسانه‌ها و سایت معظم‌له قرار نگرفت اما برخی از خبرگزاری‌ها و سایت‌ها در هنگام پوشش زنده سخنان ایشان، این جمله را به نقل از معظم‌له بازتاب دادند. این گفته رهبر معظم انقلاب اشاره به اقدامات اخیر شبکه بی‌بی‌سی فارسی دارد که در آستانه انتخابات تلاش‌های گسترده‌ای را برای شکل دادن به افکار عمومی کشور به نفع یک جریان خاص سیاسی دارد.
به عنوان نمونه این شبکه روز گذشته در برنامه صبحگاهی خود که از رادیو پخش می‌شود به پوشش گسترده اقدامات کمپینی پرداخت که طی آن ضد انقلاب خارج‌نشین در آن می‌کوشد مانع از رأی‌آوری چهره‌های شاخص اصولگرایی در جریان انتخابات خبرگان رهبری شود. این کمپین که توسط یک اصلاح‌طلب فراری (الف. گ) سازمان‌دهی شده ضمن تخریب چهره آیات‌ عظام جنتی، یزدی و مصباح از مردم می‌خواهد که در انتخابات به این چهره‌ها رأی ندهند. بی‌بی‌سی فارسی نیز در برنامه چشم‌انداز بامدادی چهارشنبه 28 بهمن 1394 خود گزارش مفصلی از این کمپین پخش و در آن عنوان کرد که «در هفته‌های اخیر، فراخوانی در شبکه‌های مجازی به جریان افتاده که موضوع آن، تلاش برای رأی نیاوردن محمد یزدی، احمد جنتی و محمدتقی مصباح یزدی در انتخابات مجلس خبرگان است. این فراخوان، در قالب دعوت از رأی‌دهندگان در تهران به رأی دادن به 16 نفر «غیر از» آقایان یزدی، جنتی و مصباح بوده تا با کاهش آرای آنها در مقایسه با رقبا، امکان حذف‌شان از فهرست نهایی 16 منتخب تهران میسر شود.» این گزارش سپس گفت‌وگویی با حسین باستانی از روزنامه‌نگاران فراری اصلاح‌طلب کرد و در این گفت‌وگو به واکاوی ابعاد مختلف این کمپین پرداخت تا دین خود را به طور کامل به جریان ضد انقلاب ادا کند.
اما این تنها یکی از اقدامات مداخله‌جویانه بی‌بی‌سی فارسی در انتخابات پیش رو است، چراکه این شبکه به حمایت علنی از لیست جریان اصلاح‌طلب نیز برخاسته و در تغییر رویکردی آشکار موضع خود را از تحریم انتخابات به سمت حضور گسترده در این رویداد و رأی دادن به لیست یک جریان خاص تغییر داده‌ است؛ رویکردی که پس از اعلام لیست جریان اصلاح‌طلب برای انتخابات مجلس حالتی علنی به خود گرفت و با دعوت از کمال‌الدین پیرموذن از نمایندگان اصلاح‌طلب گذشته مجلس که هم اکنون ساکن امریکا است، به تعریف و تمجید از این لیست برخاستند.
تمامی این اقدامات شبکه بی‌بی‌سی فارسی در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان رهبری در حالی است که این شبکه از نخستین روزهای شکل‌گیری در 75 سال پیش همواره سیاست اصلی خود را «نقش‌آفرینی مضر» در برابر تحولات ایران قرار داده بود. از نقش این رسانه در کودتای 28 مرداد گرفته تا نقش شبکه تلویزیونی آن در ماجرای فتنه 88 همگی جزو اقداماتی است که در پرونده این رسانه دولت انگلیس ثبت شده است.
حال به نظر می‌رسد که جریانات درون نظام که توانسته‌اند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند، ‌باید در آستانه انتخابات ضمن واکنش به این اقدامات ساختارشکنانه رسانه سلطنتی بریتانیا، با صراحت اقدام به مرزبندی آشکار با این شبکه کنند.




موضوع مطلب : دولت11

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:40 صبح

پایگاه اینترنتی «موسسه صلح ایالات متحده آمریکا» در صفحه مربوط به ایران، 12 مورد از اقدامات کنگره بر ضد ایران طی چند ماه اخیر را فهرست کرد.


به گزارشدولت بهار به نقل از  مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، پایگاه اینترنتی موسسه «صلح ایالات متحده» نوشت: از اواخر سال 2015 به بعد، قانونگذاران آمریکا 12 اقدام ضد ایرانی اتخاذ کرده‌اند که بیشتر آنها مربوط به مسائل غیرهسته ای است.

مؤسسه صلح ایالات متحده آمریکا» 12 قانون کنگره بر ضد ایران که ماه‌های اخیر به تصویب رسیده‌اند بدین شرح فهرست کرده است:

الف) قانون شفافیت تأمین مالی تروریسم ایران (The Iran Terror Finance Transparency Act): این لایحه به حمایت استیو راسل و 20 نماینده جمهوریخواه دیگر در تاریخ اول اکتبر 2015 در کنگره مطرح شد. این لایحه در 13 ژانویه 2016 به تصویب رسید، اما سخنگوی اکثریت جمهوریخواه مجلس، کوین مک کارتی، رأی گیری را لغو کرد، زیرا 137 نماینده در رأی گیری شرکت نکرده بودند. دوم فوریه، بار دیگر رأی گیری شد و این لایحه به تصویب رسید. در مجموع 243 جمهوریخواه و سه دموکرات به این قانون رأی دادند. سوم فوریه این قانون به کمیته بانکی سنا ارجاع داده شد.

ب) قانون بهبود برنامه لغو روادید و جلوگیری از سفر تروریستی (The Visa Waiver Program Improvement and Terrorist Travel Prevention Act): لایحه این طرح را کانداس مایلر و مایکل مک کاول در ششم ژانویه 2015 به کنگره معرفی کردند. این لایحه بعدا اصلاح و در 8 دسامبر 2015 به تصویب رسید؛ این رأی گیری با نسبت آرای 407 به 19 به عنوان بخشی از «قانون تخصیص تلفیقی» تصویب شد.

ج) قانون عدم تسامح در مقابل تروریسم (The Zero Tolerance for Terror Act): این لایحه را جوزف کندی،‌ تد داچ و پنج نماینده دیگر در ششم ژانویه در سنا مطرح کردند. یک روز بعد، قانون دیگری به نام «قانون منع و تحریم موشک های بالستیک ایران» با حمایت کندی و جان دیلانی تصویب شد.

د) قانون نظارت بر لغو تحریم های ایران (Iran Sanctions Relief Oversight Act): مارک کیرک و رابرت منندز این لایحه را در بیست و پنجم ژوئن 2016 به مجلس سنا معرفی کردند و هدفشان در اصل اصلاح قانون بودجه دفاعی کشور در سال 2016 بود.

هـ) قانونی که رئیس جمهور آمریکا و آژانس بین المللی انرژی هسته ای را مجبور کرد متن پیوست ها و توافق های جانبی برجام را در اختیار کنگره قرار دهند. این لایحه را رایان زینک و 30 نماینده دیگر حمایت کردند و در تاریخ سوم دسامبر 2015 به مجلس نمایندگان معرفی شد و به تصویب رسید.

و) قانون نظارت بر سیاست ایران (Iran Policy Oversight Act): این لایحه در روز اول اکتبر 2015 وارد سنا شد و بن کاردین و چاک شومر و هفت دموکرات دیگر حامی آن بودند.
ز) قانون پایان دادن به برنامه تسلیحات هسته ای ایران قبل از لغو تحریم ها (Ending Iran apostrophe s Nuclear Weapon Program Before Sanctions Relief Act): این لایحه در 18 دسامبر 2015 وارد سنا شد و کلی آیوت و 12 جمهوریخواه دیگر از آن حمایت کردند؛ این لایحه در هفتم ژانویه 2016 توسط مایک پامپو، پیتر روسکام و دو جمهوریخواه دیگر به مجلس نمایندگان معرفی شد.
ح) قانون اجرا و نظارت بر تحریم های سپاه پاسداران انقلاب ایران (Iran apostrophe s Revolutionary Guard Corps Sanctions Implementation and Review Act): این لایحه برای نخستین بار در هجدهم دسامبر 2015 توسط براد شرمن و پنج دموکرات دیگر معرفی شد و در واقع اصلاحیه ای بر قانون «کاهش تهدید ایران و حقوق بشر سوریه » بود.

ت) قانون قرنطینه کردن تهاجم و جنگ طلبی دولتی مورد حمایت آیت الله (Quarantining the Ayatollah apostrophe s State-Sponsored Aggression and Militancy): این لایحه را پیتر روسکام و سه جمهوریخواه دیگر در 15 دسامبر 2015 به مجلس نمایندگان معرفی کردند. این قانون با هدف تحریم هر شرکت یا مؤسسه ای که سپاه پاسداران دست کم 20 درصد از سهام آن را مالک بود وضع شد.

ی) قانون تحریم های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC Sanctions Act): این لایحه در 15 دسامبر 2015 توسط دوین نانس و 19 جمهوریخواه دیگر مطرح شد. این قانون در واقع قصد داشت سه قانون موجود را در زمینه حذف کشورها از فهرست تحریم ها اصلاح کند و برای حذف یک کشور حامی تروریسم از فهرست تحریم ها به مجوز کنگره نیاز باشد.

ک) قانون تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC Terrorist Designation Act): این لایحه را مایکل مک کاول و 13 نماینده دیگر در 29 سپتامبر 2015 در مجلس نمایندگان مطرح کردند؛ همچنین تد کروز این لایحه را در مجلس سنا طرح کرد. بر اساس این قانون، وزارت امور خارجه آمریکا باید سپاه پاسداران را سازمانی تروریستی بخواند.

ل) قانون عدالت برای قربانیان تروریسم ایران (Justice for Victims of Iranian Terrorism Act): این لایحه در 9 سپتامبر 2015 توسط پاتریک میهان و دو جمهوریخواه دیگر به مجلس نمایندگان معرفی شد و در 28 سپتامبر 2015 توسط پت تومی و دو جمهوریخواه دیگر در مجلس سنا طرح گشت. بر اساس این قانون، تا زمانی که ایران در پرونده‌های قربانیان گروه های تروریستی که با حمایت این کشور صورت گرفته اند پاسخگو نباشد نباید تحریم های آن لغو کرد.

م) قطعنامه بازتأیید حق آمریکا برای استفاده از گزینه های موجود، از جمله نیروی نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای: این قطعنامه را ست مولتون، ‌جوزف کندی، ‌رید ریبل و دو نفر دیگر در مجلس نمایندگان در سوم فوریه 2016 مطرح کردند. در این قطعنامه ‌بر حق آمریکا برای استفاده از نیروی نظامی علیه ایران تأکید شده است. در این قطعنامه همچنین آمده است که توافق هسته ای ایران مانع تحریم های بیشتر علیه این کشور به خاطر مسائل تروریسم،‌موشک های بالستیک و نقض حقوق بشر نمی شود.



موضوع مطلب : شیطان بزرگ

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:39 صبح
ردپای برادر یک مدیر ارشد در رانت اطلاعاتی
آقا زبل های بنفش اراضی اینچه برون را بزخر می کنند!
دولت بهار: برادر یکی از مسئولان ارشد دولتی، اقدام به تملک چندین هکتار از اراضی «اینچه برون» نموده و برخی دیگر از مسئولان هم اقدام مشابهی انجام داده‌اند. برای کشف علت این اقدام، کافی است به یک ماه قبل و برخی اخبار آن مراجعه کنیم.

به گزارش دولت بهار، کیهان در یادداشتی نوشت: چند روز قبل، رئیس‌جمهور در حاشیه افتتاح چند طرح، به مذمت فساد و رانت پرداخت و تلویحا مقدمه‌ای ساخت برای توجیه تحقق نیافتن وعده‌ها! آقای روحانی در بخشی از سخنانش تصریح کرد: «در مسئله فساد و رانت مشکل داریم لذا ما باید با فساد بجنگیم و مبارزه کنیم تا هنگامی که فساد در کشور ما وجود دارد پیشرفت دلخواه و واقعی هم ایجاد نخواهد شد.» رئیس‌جمهور به این نکته اشاره نکرد که تصمیمات مهم اقتصادی و کلان کشور در دولت و تشکیلات وابسته به آن اتخاذ می‌شود و قوه قضائیه هیچ نقش و اثری در این تصمیمات ندارد و قوه مقننه هم به جهت پخش مستقیم مشروح مذاکراتش از مجلس، منطقا حرف محرمانه‌ای ندارد که بتواند برای کسی رانت ایجاد کند! پس رئیس‌جمهور دنبال چه کسی است و سعی می‌کند مردم را با چه چهره‌هایی آشنا کند!؟
اخیرا و براساس اخبار معتبری که به کیهان رسیده، برادر یکی از مسئولان ارشد دولتی، اقدام به تملک چندین هکتار از اراضی «اینچه برون» نموده و برخی دیگر از مسئولان هم اقدام مشابهی انجام داده‌اند. برای کشف علت این اقدام، کافی است به یک ماه قبل و برخی اخبار آن مراجعه کنیم. اول دی‌ماه گذشته، مجلس شورای اسلامی به طرح ایجاد مناطق آزاد و ویژه تجاری که براساس آن بصورت فله‌ای و عجیبی حدود یکصد نقطه از کشور را منطقه آزاد اعلام می‌کرد، رای منفی داد.
یکی از این مناطق، منطقه آزاد اینچه برون بود که وعده احداث و برپایی آن را رئیس‌جمهور در آذر‌ماه سال 93 به مردم گلستان داده بود و در همین مدت، برخی مسئولان اجرایی و غیراجرایی، براساس این وعده، برنامه‌ریزی کردند و... این مصوبه قانونی مجلس، تلاش حداقلی بود برای جلوگیری از رشد بی‌رویه و قارچ‌گونه مناطق ویژه و آزاد و ممانعت از اینکه همچون حال حاضر، مناطق جدیدی برای واردات و قاچاق کالا ایجاد شود. فلسفه مخالفت هم، منع قانونی ناشی از برنامه پنجم بود. ظاهرا مخالفت مجلس باید این پرونده را می‌بست، اما حقیقت مطلب چیز دیگری است! حقیقتی  که بخشی از آن از زبان یکی از مسئولان استانی آشکار شد. «بدترین حالت، تصویب این موضوع (منطقه آزاد اینچه برون)  در سال آینده است که از سال آینده نیز برنامه ششم به اجرا می‌رسد و برنامه پنجم به پایان می‌رسد» این سخن رئیس سازمان صنعت و تجارت گلستان است که آشکارا آدرس یک سال بعد را می‌دهد و پایان برنامه پنجم و شروع برنامه ششم را، راهی برای عبور از سد قانونی و... معرفی می‌کند. اما برنامه ششم به گونه‌ای به مجلس ارائه شد که در اصل جز مشتی کلیات، هیچ چیز دیگری نداشت تا آنجا که مجلس آن را تماما به دولت برگرداند.
حال باید از جناب رئیس‌جمهور پرسید در برنامه ششمی که هنوز به دست نمایندگان مردم نرسیده، چه چیزی نوشته شده که برخی مسئولان اجرایی از آن باخبرند و آنها را مطمئن از تاسیس یک منطقه آزاد دیگر کرده و در نتیجه به طمع خرید اراضی آن منطقه به ثمن بخس انداخته است!؟  یعنی منطقه آزادی که براساس شعارهای مسئولان قرار بود برای مردم منطقه نان و آبی درست کند، با این رانت گران قیمت، برای برخی نورچشمی‌ها ثروت  هنگفت به ارمغان می‌آورد و باعث می‌شود اراضی مردم محروم  منطقه و اراضی دولتی با نازل‌ترین بها معامله بشود، چون کسی از سرنوشت منطقه آزاد خبر ندارد! در حالی که خریداران از آن به خوبی آگاهند و می‌دانند چه معامله‌ای می‌کنند! معامله‌ای که برای آنها ثروت بادآورده و برای مردم منطقه، حسرت و کوچ بدنبال خواهد داشت.  اگر این رانت اطلاعاتی نیست، پس به چه چیزی می‌توان رانت اطلاعاتی گفت و در کجا به جز دولت باید دنبال بهره‌مندان از رانت گشت!؟




موضوع مطلب : دولت11

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:36 صبح

هر ماه 5352 نفر در دولت تدبیر بیکار شده‌اند
در طول 27 ماه فعالیت دولت تدبیر و امید، هر ماه 5352 نفر در ایران شغل خود را از دست داده‌اند.
به گزارش «الف» مقایسه نتایج طرح آمارگیری فصلی نیروی کار در پاییز 94 با تابستان 92 نشان می‌دهد در تابستان 92، 22/191/244 نفر در ایران شاغل بوده‌اند اما این آمار در پاییز 94 به 22/046/733 نفر رسیده است. به این ترتیب خالص ایجاد شغل از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون منفی 144/511 نفر بوده است و با احتساب 27 ماه (دو سال و 3ماه) از عملکرد این دولت، هر ماه 5352 ایرانی شغل‌شان را از دست داده‌اند.
این آمار براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در تابستان 92 و پاییز 94 (مرکز آمار ایران) استخراج شده است. نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در سایت مرکز آمار ایران قابل دریافت و مشاهده اس
ت.




موضوع مطلب : دولت11

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:28 صبح




موضوع مطلب : شیطان بزرگ

جمعه 94 بهمن 30 :: 12:6 صبح

افسران - به جز باز خوانی خط نورانی امام راحل و اندیشه حاکم بر انقلاب تکلیف دیگری نداریم




موضوع مطلب : احمدی نژاد

جمعه 94 بهمن 23 :: 7:27 عصر

افسران - دیدم عکس حاج محمود خودمون رو بذاریم بهتره




موضوع مطلب : احمدی نژاد

جمعه 94 بهمن 23 :: 7:8 عصر

افسران - تفاوت آیت ا.. مصباح و هاشمی




موضوع مطلب : هاشمی

جمعه 94 بهمن 23 :: 7:6 عصر

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت