خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

افسران - تلاش مردم برای فهماندن بدیهیات عرصه سیاست به خوش خیالان!




موضوع مطلب : شیطان بزرگ

پنج شنبه 94 بهمن 22 :: 8:35 عصر

افسران - چه کنایه خوبی زد...




موضوع مطلب : دولت11

پنج شنبه 94 بهمن 22 :: 8:34 عصر

 




موضوع مطلب : سرداران

پنج شنبه 94 بهمن 22 :: 8:30 عصر

افسران - مشت محکم امام خامنه ای بر دهان دیپلماسی ذلت




موضوع مطلب : حضرت آقا

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:38 صبح

افسران - معجزه های کلید حسن راستگو




موضوع مطلب : دولت11

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:36 صبح

افسران - روز نامه واشنگتن پست....




موضوع مطلب : احمدی نژاد

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:34 صبح

افسران - علی تنها نمی ماند...




موضوع مطلب : هاشمی

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:32 صبح


پیرامون اظهارات امروز رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام؛

چرایی تلاش هاشمی رفسنجانی در رادیکال کردن فضای کشور

 

خبرنامه دانشجویان ایران:  اکبر هاشمی رفسنجانی بار دیگر حاشیه ساز شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز در مراسم گرامیداشت سالروز ورود امام خمینی(ره) به کشور که در فرودگاه مهرآباد برگزار شد، در سخنان ساختارشکنانه و هتاکانه همراه بود با حمله به شورای نگهبان به اظهار نظر درباره افراد ردصلاحیت نشده پرداخت. (اظهارات کامل هاشمی رفسنجانی از ایـنـجـــا)

چند نکته در قبال مواضع امروز اکبر هاشمی رفسنجانی وجود دارد:

1) اینکه چرا وی پس از گذر از مرحله تأیید صلاحیت چنین مواضعی می گیرد و حال که خیالش از مساله ی عبور از فیلتر شورای نگهبان راحت شده و برنامه تبلیغاتی اش در صدا و سیما مشخص شده است اینگونه به این شورا بدترین حمله ها را می کند؟ این حمله ها که حتی بدین صراحت از سوی شبکه های ضدانقلابی همچون بی بی سی نیز سابقه ندارد، در حالی است که خود هاشمی رفسنجانی بیش از 13 بار از همین فیلتر عبور کرده و در انتخابات شرکت کرده است.

2)هاشمی رفسنجانی تلاش می کند تا جایی که امکان دارد فضای انتخابات را رادیکال و تند کند چرا که می داند در یک فضای آرام و معقول موجی به نفع وی برنخواهد خاست و حیات سیاسی اش در فضای ملتهب امکان بروز و ظهور دارد.

3) به نظر می رسد هاشمی رفسنجانی با بهره گیری از استراتژی "دیگی که برای من نمی جوشد..." قصد دارد تا با ایجاد ظرفیت هایی هیجانی و کاذب از ورود برخی از اعضای شاخص شورای نگهبان به مجلس خبرگان جلوگیری کند تا بتواند پیامی مهم تر از انتخابات را منتقل نماید؛ که بعضاً برخی تحلیل گران سیاسی نیز خواسته یا ناخواسته در رسمیت بخشی به این پازل اظهار نظر کرده اند.

4) هاشمی رفسنجانی با اظهارات تند و رادیکال امروز خود تلاش کرد تا به خیال خودش پاس گلی را برای برخی چهره های سیاسی ردصلاحیت شده و یا عدم احراز صلاحیت شده همچون سیدحسن خمینی فراهم کند تا اقدامی را صورت دهند. اما نکته اساسی اینکه پیش از این نیز هاشمی رفسنجانی چنین پاس گل هایی را فراهم کرده اما آنچه در ادامه به وقوع پیوسته حاکی از اشتباه وی و هم تیمی هایش در شناسایی دروازه بوده و گذر زمان نشان داده که گلی که به ثمر رسیده در درون دروازه خودی جای گرفته و نه رقیب! که مصداق بارز آن را می توان در سرنوشت رئوس جریان فتنه در ماجرای انتخابات سال 88 مشاهده نمود و مهم تر آنکه هاشمی رفسنجانی متخصص ترک تیم بازنده در زمان مناسب بوده است.حال باید منتظر ماند و دید که برخی چهره های سیاسی همچون سیدحسن خمینی تبدیل به ابزاری در دست وی خواهند شد تا با ایجاد فضایی شبیه به فتنه 88 زمینه پیگیری اهداف هاشمی رفسنجانی را فراهم نمایند؟

5) وی در قسمتی از سخنانش دوباره به همان سیاق نامه‌ی بدون سلام و والسلام سال 88 به رهبری انقلاب عمل کرده و نظام را تهدید کرده است که در صورت تحمیل رای بر مردم دچار شرارت ها و چیزی همچون آن خواهد شد که در جای خود قابل تأمل می باشد.

6) این مطلب در حالی است که امام خمینی(ره) به صورت صریح در مورد اهانت کنندگان به شورای نگهبان و قانون فرمودند: همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، ولو برخلاف رأی شما باشد. باید بپذیرید، برای اینکه میزان اکثریت است؛ و تشخیص شورای نگهبان که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست، میزان است که هم? ما باید بپذیریم. من هم ممکن است با بسیاری از چیزها، من که یک طلبه هستم، مخالف باشم. لکن وقتی قانون شد (تصویب) خوب، ما هم می‏ پذیریم. بعد از اینکه یک چیزی قانونی شد دیگر نق زدن در آن، اگر بخواهد مردم را تحریک بکند، مفسد فی‏ الارض است؛ و باید با او دادگاه ها عمل مفسد فی‏ الارض بکنند (بیانات در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی)

7) اما آنچه مهم است اینکه چنین اظهاراتی می تواند مهمترین دلیل برای عدم پایبندی هاشمی رفسنجانی به قانون و قاعده بازی در نظام جمهوری اسلامی باشد که مهمترین سند برای رد صلاحیتش از انتخابات مجلس خبرگان رهبری است. حال آیا شورای نگهبان در رد صلاحیت وی اقدامی صورت خواهد داد؟ و اگر فردی غیر از هاشمی بود با او چگونه رفتار می شد؟




موضوع مطلب : هاشمی

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:31 صبح

دروغ بزرگی به نام نفت 147 دلاری/ 140 میلیارد دلار از کیسه ملت رفت تا 32 میلیارد دلار اموال بلوکه شده آزاد شود!دولت بهار: بهره کلانی که غرب از محل خرید نفت ارزان در دو سال اخیر به دست آورده است در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی بی سابقه توصیف می شود.

دولت بهار/ علی اکبر جوانفکر: آقای روحانی رئیس دولت یازدهم اخیرا در اظهار نظری خلاف واقع اعلام کرده است که دولت وی? کشور را در شرایط نفت 30 دلاری و نه نفت 147 دلاری اداره می کند.
این در حالی است که در دولت قبل هرگز قیمت نفت به فروش رفته از 115 دلار بالاتر نرفت و ادعای نفت 147 دلاری یک دروغ بزرگ است .
اداره کشور بر پایه نفت 30 دلاری نیز دروغ دیگری است که دولت یازدهم آن را مطرح می کند زیرا اولا میانگین قیمت نفت به فروش رفته در دولت کنونی تا پایان آذر ماه سال جاری حدود 80 دلار بوده است و این رقم دقیقا همان میانگین فروش نفت در طول هشت سال دولت قبل است. ثانیا اگر دولت کنونی قصد داشت کشور را برپایه نفت 30 دلاری اداره کند، باید هزینه های جاری خود را در سطحی به مراتب کمتر از دولت قبل کاهش می داد در حالی که این هزینه ها در حال حاضر به بیش از دو برابر دولت قبل افزایش یافته است.
بر اساس آمار منتشره از سوی بانک مرکزی ، میانگین ماهانه هزینه های جاری دولت در چهار ماهه اول سال 1392 که منتهی به پایان کار دولت دهم بود، شش هزار و 48 میلیارد تومان بود اما میانگین ماهانه هزینه های جاری دولت یازدهم در نیمه اول سال 94 از 12 هزار و 533 میلیارد تومان نیز گذشت که این رقم حاکی از یک افزایش صد و هفت درصدی است.
دولت یازدهم که داعیه دار تدبیر و مدیریت امور کشور است با اتخاذ سیاست سازش با غرب ، باعث کاهش شدید قیمت نفت از بشکه ای 115 دلار در دولت قبل به 25 دلار در روزهای اخیر شده است که به این ترتیب بخشی از بار سنگین مشکلات اقتصادی داخل آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، به کشورهای تولید کننده نفت از جمله ایران منتقل شده است.
بسیاری از صاحبنظران امور اقتصادی بر این باورند که در نتیجه جهت گیری های سازشکارانه دولت یازدهم در سیاست خارجی ، جمهوری اسلامی ایران نقش و اثرگذاری بلامنازع خود را در افزایش قیمت نفت ، از دست داده است به طوریکه با فرض حداقل فروش دو میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز، درامدهای کشور از این محل در طول دو سال 108، میلیارد دلار کاهش می یابد و اگر هزینه نابودی تاسیسات هسته ای ایران نیز به آن اضافه شود، نزدیک به 140 میلیارد دلار از کیسه ملت ایران خارج شده است تا در ازاء آن 32 میلیارد دلار پول متعلق به ملت ایران از بلوکه خارج شود!.
بهره کلانی که غرب از محل خرید نفت ارزان در دو سال اخیر به دست آورده است در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی بی سابقه توصیف می شود.
برخی مقامات دولت یازدهم برای انحراف اذهان عمومی از حقایق تلخ پیش رو، پیوسته ادعا کرده اند که دولت قبل نفت را بشکه ای 147 دلار به فروش رسانده و معلوم نیست پول آن را کجا برده اند؟! این در حالی است که هزینه های دولت بر اساس قانون بودجه انجام می شود و بخش های نظارتی مانند مجلس شورای اسلامی ، قوه قضاییه ، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور بر خرج کرد ریال به ریال آن نظارت دقیق دارند.




موضوع مطلب : دولت11

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:28 صبح

اولین سفر پسا برجامی رئیس جمهور به غرب به خرید سنگین از کشورهای فرانسه و ایتالیا گذشت. خرید 118 فروند هواپیما از شرکت ایرباس که شامل خرید 28 فروند ایرباس دورپرواز 350 و 380 است.

به گفته مراجع فرانسوی، این خرید فوری و فله ای حدود 25 میلیارد دلار بار مالی به دوش کشور میگذارد و قاعدتا قرار است از محل درآمد پروازها اقساط آن تامین شود[1] (البته.جناب آخوندی رقم 10 میلیارد را اعلام کرده اند که احتمالا تنزیل مبلغ واقعی است).

اما اساسا بکارگیری هواپیمای دورپرواز فوق برای فواصل فرودگاههای داخلی و حتی پروازهای خارجی میان برد اقتصادی نیست. جالب اینکه 12 فروند ایرباس 380  به جز فرودگاه حضرت امام در هیچیک از فرودگاههای کشور قادر به نشست نیست! اضافه کنید که خط تولید ایرباس 380 مدتها سفارش خرید نداشت و به دلیل مصرف سوخت بالا با استقبال خریداران مواجه نشد (البته برخی کشورهای پولدار خلیج فارس برای خرید آن دست به جیب شدند!). به گفته شرکت ایرباس به دلیل آماده نبودن زیرساختها سایر خدمات پشتیبانی از جمله خلبان و آموزش نگهداری هم فعلا قرار است از طریق این شرکت تامین شود[2]

سوال این است با چه طرح توجیه اقتصادی چنین خرید سنگینی مورد پذیرش رئیس جمهور محترم واقع شده است؟ آیا قرار است این هواپیماها به امارات ایرلاین اجاره داده شود یا جناب آخوندی حساب ویژه ای بر بلیط فروشی در مسیر پرواز ژاپن و استرالیا باز نموده اند؟!

ظاهرا فرصت بسیار کم بوده و طرح توجیهی برای خریدهای فوق تهیه نشده است. این است که برخی معتقدند اولین خرید اروپایی دولت بیشتر با هدف سیاسی و وانمود گشایش اقتصادی برای جلب آرای انتخاباتی انجام شده است. رفتاری از نوع بچه پولدار ملی که پیش از این در ایام پسا قطعنامه (598) در دهه هفتاد مشاهده شد و افزایش بدهیهای خارجی، تورم 50 درصدی (سال 74) و ایجاد طبقه اشرافی در جامعه را به دنبال داشت.

گرچه اصل نوسازی هواپیماهای مسافری ایران ضروری است اما بدانیم:

اولا در طول ایام تحریم هم شرکتهای خصوصی و توانمند نظیر ماهان (با اینکه در پسابرجام هم تحریم ماند) این نوسازی را انجام داده اند و خرید هواپیما مثل سرمایه گذاری خارجی در پالایشگاه امری دشوار و تحریم نبود.

ثانیا با وجود ساختار فربه و ناکارآمد شرکتهای دولتی نظیر هما (با بیش از 10 هزار حقوق بگیر) هر چقدر هم هواپیما خریداری شود، تاثیری جز افزایش نجومی قیمت بلیطها نخواهد داشت.

ثالثا مشکل اساسی اقتصاد ایران و از جمله بخش حمل و نقل هوایی، اصلاح ساختارهای فربه دولتی و نفتی است و نه خرید مصروفات خارجی. بخشی از این اصلاحات نیازمند اصلاح مقررات و ضوابط نظارتی و خصوصی سازی واقعی است و بخشی نیز نیازمند سرمایه گذاری خارجی در بخش تولید داخلی. امراضی که گویا پسا برجام هم درمانی برای آن نمیشود.




موضوع مطلب : دولت11

سه شنبه 94 بهمن 13 :: 12:2 صبح

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت