سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

نامزد پوششی و نگرانی اصلاح‌طلبان درباره سرنوشت انتخاباتی روحانی
ناکارآمدی‌های دولت موجب طرح موضوع نامزد جایگزین از سوی برخی اصلاح‌طلبان شده است. این طیف در عین حال توجیه نامزد جایگزین را احتمال رد صلاحیت روحانی عنوان کرده‌اند. اما دغدغه اصلی آنها، سقوط شدید محبوبیت روحانی در نظرسنجی‌ها از یک طرف و همچنین لزوم فشار بر روحانی و سهم‌طلبی بیشتر از طرف دیگر است.
حسین مرعشی اخیرا مدعی شد مرحوم هاشمی درصدد معرفی نامزد در سایه در کنار روحانی بوده است. اما عباس عبدی در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد تصریح کرد: نامزد پوششی یعنی چه؟ این نگاه‌ها مخرب است. اصلاح‌طلبان یک نامزد دارند و از آن نیز حمایت می‌کنند. پوششی یعنی چه؟ برای چه؟ حالا اگر طرف مقابل بخواهد کاری کند، از نامزد پوششی اصلاح‌طلب خجالت خواهد کشید؟
در همین حال روزنامه بهار در تحلیلی نوشت: «درباره نوع مواجهه جریان اصلاح‌طلب با انتخابات ریاست جمهوری 96 گمانه‌زنی‌های مختلفی شده است. از تلاش اطرافیان روحانی برای اقناع اصلاح‌طلبان برای حضور انحصاری روحانی در انتخابات تا تلاش جمعی از چهره‌های اصلاح‌طلب برای معرفی کاندیداهایی در کنار روحانی که در وقت ضرورت به یاری منتخب انتخابات 92 بروند. اقلیتی نیز معتقدند به واسطه عدم کارایی دولت اعتدال می‌بایست به سراغ گزینه جایگزین رفت. آنان که به چنین نگاهی باور دارند معتقدند که عملکرد دولت روحانی در حوزه‌های مختلف دچار اشکالاتی است اما می‌توان با اندکی تغییر به همین روند ادامه داد.»
این روزنامه می‌افزاید: از طرف دیگر یکی از مشکلات اساسی حسن روحانی و تیم همراه او در این قریب به چهار سال عدم ارتباط اثرگذار او با توده مردم حاضر در جامعه بوده است، از این جهت نیز این تهدید پیش روی روحانی در انتخابات 96 وجود دارد که اصولگرایان از این نقطه ضعف او استفاده کرده و با استفاده از برخی چهره‌های خوش‌صحبت با استفاده از حربه عوام‌فریبی مشکلاتی را برای روحانی در مناظرات انتخاباتی بیافرینند.
بهار نوشت: آیا عدم حضور نامزدهایی برای روز مبادا به مثابه خودزنی نیست؟ این لیوان یک نیمه خالی خطرناک نیز دارد و آن اینکه اگر روزی نامزدهایی که برای یاری روحانی آمده‌اند به هر دلیلی انصراف ندهند و حتی دستخط سیدمحمد خاتمی هم به انصراف راضی‌شان نکند آنگاه چه باید کرد؟ اگر چنین اتفاق نامبارکی رخ ندهد باید شاهد شکستن رای جریانات تحول‌خواه و اصلاحی و تکرار فاجعه انتخابات 84 باشیم.
در همین حال حسن یونسی سینکی معاون مستعفی وزیر صنعت و تجارت، درباره تاثیر اقتصاد بر انتخابات به روزنامه آرمان گفت: دولت هنوز نتوانسته مسئله رکود را حل کند که البته نمی‌توان از آن به سادگی گذشت. زیرا مردم رخداد مثبت اقتصادی- اجتماعی را در شکستن رکود می‌دانند، اما چون این رخداد هنوز به وقوع نپیوسته، به این مفهوم نیست که اتفاقی نیفتاده است. باید در نظر گرفت که تورم 40 درصدی با تلاش دولت به 9 درصد رسیده است.
وی تصریح کرد: انتظارات از تیم اقتصادی روحانی در بخشی از حوزه‌های اقتصادی هنوز محقق نشده و مردم کم و بیش با مشکلاتی روبرو هستند.
وی خاطرنشان کرد: روحانی بدون هیچ وقفه‌ای باید به اصلاح شبکه بانکی کشور بپردازد. امروز متاسفانه این شبکه نمی‌تواند با خواسته‌های منطقی مردم و دولت هماهنگ شود. روحانی باید بدون هیچ درنگی در دور دوم همه شرکت‌های تجاری وابسته به شبکه بانکی را به شکل قانونی منحل کند.

(از اخبار ویژه روزنامه کیهان)




موضوع مطلب : دولت11

شنبه 95 اسفند 14 :: 10:2 عصر

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت