خا نه دوست آخرین مطالب
کار را بگذار هنگام نماز است ای مسلمان
موسم دیدار یار دلنواز است ای مسلمان هر که خاضع شد به درگاه خداوند تعالی در عمل بر دیگرانش امتیاز است ای مسلمان چون به جا آری نماز خویشتن را با جماعت از تو راضی کردگاری بی نیاز است ای مسلمان آنکه در وقت نماز از کار دنیا دست شوید نزد حق در هر دو عالم سرفراز است ای مسلمان موضوع مطلب :
: حسین کاظمی
آدم شدن چه مشکل تن آدمی شریف است به جان آدمیّت نه همین لباس زیباست نشان آدمیّت نه همین ماشین زیباست نشان آدمیّت نه همین بنای زیباست نشان آدمیّت نه همین جمال زیباست نشان آدمیّت نه همین صدای زیباست نشان آدمیّت نه همین مبایل زیباست نشان آدمیّت نه همین پژوی زیباست نشان آدمیّت نه همین کمان ابروست نشان آدمیّت نه همین پول کلان است نشان آدمیّت نه همین درّ گران مران نشان آدمیّت نه همین جاه و مقام است نشان آدمیّت نه همین تیر و کمان است نشان آدمیّت نه همین شهرت و نام است نشان آدمیّت نه همین علم و سواد است نشان آدمیّت موضوع مطلب :
نگاه نکن کی نوشته ببین چی نوشته :
حسین کاظمی آیاخوی انسانی حکم میکنه که: شما داشته باشید و دیگران نداشته باشند شما بخورید و دیگران با حسرت نگاه کنند شما در رفاه باشید و دیگران غرق در فشارهای زندگی باشند شما از همه ی نعمت ها بهره مند باشید و دیگران محروم از آنها باشند شما دلی آرام و شاد داشته باشید و دیگران دلی پرآشوب و نگران داشته باشند شما در کنار خانواده با شادی روزگار سپری کنید و دیگران در فراق و دور از خانواده باشند شما به آرزوهایتان رسیده باشید و دیگران آرزو به دل مانده باشند شما سالم و سرزنده و دیگران مریض و کسل باشند شما.... ودیگران...آیااز چنین زندگی لذت می برید. موضوع مطلب :
اتل متل یه بابا
دلیر و زار و بیمار اتل متل یه مادر یه مادر فداکار اتل متل بچهها که اونارو دوست دارن آخه غیر اون دوتا هیچ کسی رو ندارن مامان بابا رو میخواد بابا عاشق اونه به غیر بعضی وقتا بابا چه مهربونه وقتی که از درد سر دست میذاره رو گیجگاش اون بابای مهربون فحش میده به بچههاش همون وقتی که هرچی جلوش باشه میشکنه همون وقتی که هرکی پیشش باشه میزنه غیر خدا و مادر هیچکسی رو نداره اون وقتی که باباجون موجی میشه دوباره دویدم و دویدم سر کوچه رسیدم بند دلم پاره شد از اون چیزی که دیدم بابام میون کوچه افتاده بود رو زمین مامان هوار میزد شوهرمو بگیرین مامان با شیون و داد میزد توی صورتش قسم میداد بابارو به فاطمه، به جدش تو رو خدا مرتضی زشته میون کوچه بچه داره میبینه تو رو به جون بچه بابا رو کردن دوره بچههای محله بابا یه هو دویدو زد تو دیوار با کله هی تند و تند سرش رو بابا میزد تو دیوار قسم میداد حاجی رو حاجی گوشی رو بردار نعرههای بابا جون پیچید یه هو تو گوشم الو الو کربلا جواب بده به گوشم مامان دوید و از پشت گرفت سر بابا رو بابا با گریه میگفت کشتند بچههارو بعد مامانو هولش داد خودش خوابید رو زمین گفت که مواظب باشین خمپاره زد، بخوابین الو الو کربلا پس نخودا چی شدن؟ کمک میخوایم حاجی جون بچهها قیچی شدن تو سینه و سرش زد هی سرشو تکون داد رو به تماشاچیا چشماشو بست و جون داد بعضی تماشا کردن بعضی فقط خندیدن اونایی که از بابام فقط امروزو دیدن سوی بابا دویدم بالا سرش رسیدم از درد غربت اون هی به خودم پیچیدم درد غربت بابا غنیمت نبرده شرافت و خون دل نشونههای مرده آی اونایی که امروز دارین بهش میخندین برای خندههاتون دردشو میپسندین امروزشو نبینین بابام یه قهرمونه یهروز به هم میرسیم بازی داره زمونه موج بابام کلیده قفل در بهشته درو کنه هر کسی هر چیزی رو که کشته یه روز پشیمون میشین که دیگه خیلی دیره گریههای مادرم یقه تونو میگیره بالا رفتیم ماسته پایین اومدیم دروغه مرگ و معاد و عقبی کی میگه که دروغه؟ مرحوم ابوالفضل سپهر موضوع مطلب :
هو شنگ ابتاج:
ای عشق همه بهانه از توست من خامشام این ترانه از توست آن بانگِ بلندِ صبحگاهی وین زمزمهی شبانه از توست من اندهِ خویش را ندانم این گریهی بی بهانه از توست ای آتشِ جانِ پاکبازان در خرمن من زبانه از توست افسون شدهی تو را زبان نیست ور هست همه فسانه از توست کشتیِّ مرا چه بیم دریا؟ طوفان ز تو و کرانه از توست گر باده دهی وگرنه، غم نیست مست از تو، شرابخانه از توست می را چه اثر به پیش چشمات؟ کاین مستی شادمانه از توست پیش تو چه توسنی کند عقل؟ رام است که تازیانه از توست من میگذرم خموش و گمنام آوازهی جاودانه از توست چون سایه مرا به خاک برگیر کاینجا سر و آستانه از توست موضوع مطلب :
سید امین
"مردم! همدیگر را تنها نگذارید، ولی تنهاییتان را برای خود نگهدارید. مردم! حرام نخورید، ولی حلالها را با هم تقسیم کنید. مردم! خواهش نکنید، ولی هیچ خواهشی را بیپاسخ مگذارید. مردم! دزدی نکنید، ولی از حق خود نگذرید. مردم! ربا نخورید، ولی به هم قرض دهید. مردم! مایوس نباشید، ولی بر خویشتن خود، امید نبندید. مردم! دروغ نگویید، ولی همهی راستها را بیان نکنید. مردم! لحظهها را فراموش نکنید، ولی بر فردا رغبت داشته باشید. مردم! داغ عاق را بر فرزندانتان نگذارید، ولی با عقاید خود، آنان را اسیر نکنید. مردم! بر یتیم ترحّم نورزید، ولی مالش را به او برگردانید. مردم! کینه نجویید، ولی بدیها را بیسزا نگذارید. مردم! نگذارید غرور تسخیرتان کند، ولی غرور کسی را نشکنید. مردم! علم بیاموزید، ولی آن را برای خود نگه ندارید. مردم! شاد باشید، ولی اندوه را از قلب خود بیرون نکنید. مردم! جهاد کنید، ولی هرگز جنگی را شروع نکنید. مردم! دعا کنید، ولی بر آن کفایت مکنید. مردم! بر پای خود بایستید، ولی سنگینی دیگران را تحمل کنید. مردم! به فکر همسایهی خود باشید، ولی سایهی خود را بر زندگی او نیاندازید. مردم! بر والدین خود مهربان باشید، ولی از بدیهای آنان ناراحت نشوید. مردم! به زیارت یکدیگر بروید، ولی بر هم سخت نگیرید. مردم! رها باشید، ولی بدانید؛ آزادی شما را درگیر تعلقها میکند. مردم . . . " موضوع مطلب :
سورهی آل عمران آیات 26 و 27:«قلِ اللهمَ مَلکَ المُلکِ توتِی المُلکَ مَن تَشاءُ و تَنزِعُ المُلکَ مَمِن تشاءُ و تعزُ مَن تشاءُ و تُذلُ من تشاءُ بیَدِکَ الخیرُ اِنکَ علی کلِ شیءٍ قدریرٌ» «تولِجُ الیلَ فی النهارِ و تولج النهارَ فی الیلِ و تخرجُ الحیَ مِن المیتِ و تخرجُ المیتَ مِنَ الحیِ و ترزقُ من تشاءُ بغیرِ حساب»بگو خداوندا ، ای فرمانروای هستی ، به هرکس که خواهی فرمانروایی بخشی و از هر کس که خواهی فرمانروایی بازبستانی ، و تویی که هرکس را خواهی گرامی داری و هرکس را خواهی خوار کنی ، دست تو خیر است ، تو بر هر کار توانایی * از شب بکاهی و بر روز بیافزایی و از روز بکاهی و بر شب بیفزایی ، زنده را از مرده برآوری و مرده را از زنده ، و هر کس را خواهی بیحساب روزی دهی.
سورهی نور آیه 38«لیجزیهمُ الله احسنَ ما عملوا و یزیدهُم مِن فضلهِ اللهُ یرزقُ من یشاءُ بغیرِ حساب»تا خداوند به بهتر از آنچه کردهاند پاداششان دهد و از بخشش خویش بر پاداش آنان بیفزاید ، و خداوند هر که بخواهد بیحساب روزی میدهد. سورهی زمر آیه 10«قل یعبادِ الذینَ آمنوا تَقوا ربَکم للذینَ اَحسنوا فی هذهِ الدنیا حسنهٌ و ارضُ اللهِ وسیعهٌ انما یوفی الصابرونَ اجرَهم بغیرِ حساب»بگو ای بندگان مومن من از پروردگارتان پروا کنید ، برای کسانی که در این دنیا نیکی کنند پاداش نیکوست ، و زمین خدا گسترده است ، همانا پاداشان شکیبایان بیحساب و تمامی داده خواهد شد موضوع مطلب :
نخستین سوره قرآن ، سرآغاز کتاب خداست و حسین علیه السلام نیز سرآغاز صحیفه شهادت .
سوره حمد اساس و ریشه کتاب آسمانی است و حسین علیه السلام نیز پدر امامان نور . سوره حمد گنجینه اطاعت خداست ، و حسین علیه السلام گنجینه شفاعت و وسیله نجات . سوره حمد برای هدایت انسان ها کافی است ، و حسین علیه السلام نیز برای ارشاد و آمرزش آنان . سوره حمد شفا بخش و شفا دهنده است و تربت مقدس حسین علیه السلام و خون او نیز شفا بخش . سوره حمد تضمین گیر نجات وسعادت انسان ها است ، و مهر به حسین علیه السلام نیز همینگونه است . سوره حمد معادل قرآن است و حسین علیه السلام نیز همین گونه است که پیامبر او را همراه کتاب خدا به امانت سپرد . در عظمت سوره حمد است که اگر کسی آن گونه که می باید آن را تلاوت کند و به ظاهر و باطن آن ایمان داشته باشد ، خداوند به هر حرفی از آن پاداشی برتر از دنیا و آنچه در آن است ، بدو ارزانی می دارد . و در عظمت حسین علیه السلام نیز آمده است که هر کسی آن حضرت را عارفانه یاد کند و بر او هدفدار و خالصانه سوگواری نماید ،خداوند به هر قطره اشک او پاداشی برتر از دنیا و آنچه در آن است به او ارزانی می دارد . «منبع ویژگیهای امام حسین «ع» نوشته آیتالله حاج شیخ جعفر شوشتری (ازسایت مادر نگران) موضوع مطلب :
حضرت علی ( ع ) : التماس از خداوند شجاعت است اگر برآورده شد حاجت است و اگر برآورده نشد حکمت . التماس از خلق خدا شرمندگی است اگر بر آورده شود منت است و اگر بر آورده نشود ذلت موضوع مطلب :
: به رگهایه درونی انسان پاره گوشتی آویخته که
شگرف ترین اعضای درونی اوست،وان قلب هست،که چیزهایی از حکمت ، و چیزهایی متفاوت با آن ، در او وجود دارد.پس اگر در دل امیدی پدید اید ، طمع آن را خوار گرداند ، واگر طمع به ان هجوم اورد حرص آن را تباه سازد ، و اگر نامیدی بر آن چیره شود ، تأسف خوردن آن را از پای در آورد ، اگر خشمناک شود کینه توزی ان فزونی یابد وآرام نگیرد ، اگر به خشنودی دست یابد ، خویشتن داری را از یاد برد ، واگر ترس آن را فرا گیرد پرهیز کردن آن را مشغول سازد. اگر به گشایشی برسد ، دچار غفلت زدگی شود ، واگر مالی به دست آورد ، بی نیازی آن را به سرکشی کشاند ، و اگر مصیبت ناگواری به ان رسد ، بی صبری رسوایش کند ، و اگر به تهیدستی مبتلا گردد ، بلاها آن را مشغول سازد ، و اگر گرسنگی بی تابش کند ، ناتوانی آنرا از پای در آورد ، واگر زیادی سیر شود، سیری انرا زیان رساند ، پس هر گونه کندروی برای آن زیانبار، وهرگونه تندروی برای آن فساد آفرین است. موضوع مطلب : پیوندها لوگو لینک های مفید آمار وبلاگ
امکانات جانبی |