خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

حلوای نسیه 3000 میلیاردی برای آموزش و پرورش!

 

خبرنامه دانشجویان ایران: آموزش و پرورش با چه سازوکار و شرایط قانونی، می‌تواند اعتبار 3 هزار میلیاردی مصوّبِ کمیسیون تلفیق را از محل «صرفه‌جویی در هزینه‌ شرکت‌های بزرگ» دریافت نماید و اساساً این مبلغ چقدر قابل وصول است؟!

به گزارش عیارآنلاین، در این شماره از بسته خبری پایش و رصد سیاست‌های آموزشی (پــُرسـا)، به احکام افزایش بودجه پیشنهادی دولت از سوی مجلس، استخدام فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها در آموزش و پرورش، عدم کفاف بودجه آموزش و پرورش، چالش‌های کنکور و تهدید آموزش رسمی توسط آموزش غیررسمی پرداخته می‌شود.

حلوای نسیه 3 هزار میلیاردی برای آموزش و پرورش!
هفته گذشته، کوچکی نژاد، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، جزئیات افزایش بودجه‌ی آموزش و پرورش توسط کمیسیون تلفیق را اعلام کرد. به گفته‌ی ‌‌وی در مجموع یک هزار و 200 میلیارد تومان در بخش ردیف‌ها و 3 هزار میلیارد تومان از طریق تصویب دو حکم به بودجه آموزش و پرورش اضافه شده است. همچنین علیرضا سلیمی، یکی از اعضای کمیسیون تلفیق، در مورد احکام بودجه 3 هزار میلیاردی گفت که این رقم از صرفه‌جویی در هزینه‌های شرکت‌های بزرگ به آموزش و پرورش خواهد رسید.

استفاده از ظرفیت مالی سایر شرکت‌ها و دستگاه‌های اقتصادی در تأمین هزینه‌های آموزش و پرورش امر بسیار مبارکی است که شاهد مطرح شدنِ آن در لایحه بودجه 94 هستیم. البته در مورد وصول رقم 3 هزار میلیاردی مصوّبِ کمیسیون تلفیق، این سؤال مطرح است که آموزش و پرورش با چه سازوکار و شرایط قانونی، می‌تواند مبلغ مذکور را از شرکت‌های بزرگ دریافت نماید؟ اساساً این مبلغ چقدر قابل وصول است؟!

از تصویب تا تخصیص بودجه
«چه مقدار از اعتباراتی که در قانون بودجه 93 برای آموزش و پرورش تصویب شده تاکنون به دست این وزارتخانه رسیده است؟»؛ این سؤالی بود که روزهای گذشته، سید محمد بطحایی، معاون توسعه و مدیریت پشتیبانی آموزش و پرورش، مخاطب آن قرار گرفت و وی در پاسخ اعلام نمود که تا پایان دی ماه، صد درصد اعتبارات سال 93 آموزش و پرورش تخصیص پیدا کرده است.

بر این اساس اعتباری که برای آموزش و پرورش در قانون بودجه سال 93 تصویب شده به این وزارتخانه تحویل شده است! معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش کمبود بودجه‌ی این وزارتخانه در دو ماه پایانی سال را نتیجه کسری اعتبارِ پیش بینی شده در قانون بودجه دانست.

به عقیده‌ی برخی کارشناسان، بودجه آموزش و پرورش آن‌چنان که باید و شاید مورد توجه برنامه‌ریزان بودجه قرار نگرفته است‌، اما با توجه به تکرار این کسری در سال‌های مختلف، جای این سؤالات باقی است که برای افزایش سهم آموزش و پرورش از بودجه عمومی دولت، که مورد تأکید سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری نیز هست، چه اقدامی صورت گرفته است؟ برای یافتن راه‌های جدید توسعه منابع مالی مسئولین وزارت آموزش و پرورش آیا برای تعامل با سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کاری انجام داده‌اند؟ و …




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 93 اسفند 17 :: 10:23 عصر

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت