سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

نام این صرافی‌ها آشنا نیست جناب آشنا؟!
مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور می‌گوید به واسطه مماشات با محتکران دلار، ارز کاهش پیدا نمی‌کند.
به گزارش رجانیوز، در کمتر از 24 ساعت از مقاله مسعود نیلی درباره «حمایت از گرانی دلار و انتقاد از ثبات نرخ دلار»، بازار ارز با افزایش قیمت مواجه شد و با افزایش 700 تومانی به رقم 5800 تومان رسید. با این وجود در سکوت ولی‌الله سیف، حسام آشنا مشاور روحانی در حال ارائه راهکار برای کنترل بازار است.
او در توئیتی نوشت: «ارز ارزان می‌شود اما نه با مماشات با محتکران جسور اسکناس و قاچاقچیان قهار اربیل و استانبول.»
کافی است تا مشاور رئیس دولت نگاهی به اطرافش بیاندازد و آدرس صرافی‌هایی که باید با آنها برخورد شود را پیدا کند. صرافی‌هایی که درست در آستانه بحران ارزی سال 90 شکل گرفته‌اند و امروز مشغول فعالیت هستند. البته اگرچه آشنا معتقد بر لزوم برخورد با محتکران ارز هست، اما تاکنون نظری درباره مماشات با برخی از صرافی‌های نزدیک به دولت نداده است. شرکت صرافی صدقی- حسین فریدون، شرکت صرافی دختر و داماد جناب ذخیره کشور صفدر حسینی (رئیس صندوق توسعه ملی دولت یازدهم و خالق حماسه حقوق‌های نجومی) و صرافی تیزچنگ، دوست قدیمی جناب سیف بخشی از صرافی‌هایی است که اخیراً آشکار شده است.
در همین راستا در بحران ارزی در دولت دهم، شاهد تأسیس صرافی‌های پر رونقی توسط اعضای دولت روحانی بودیم. به طور مثال در سال 90 و در هنگام شدت گرفتن بحران ارزی در کشور سیده فاطمه حسینی دختر رئیس صندوق توسعه ملی دولت روحانی، (که آن زمان 26 سال داشت) به همراه شوهرش هانی میرمحمد علی اقدم به تأسیس یک صرافی به نام «شرکت تضامنی سیدهانی میرمحمد علی و شرکا» می‌کنند. میرمحمد علی مدیریت این صرافی را برعهده می‌گیرد و دختر صفدر حسینی هم بر کرسی ریاست هیئت مدیره این صرافی می‌نشیند. حدود یک سال بعد بانک مرکزی وقت رسماً دریافت مجوز این صرافی را اعلام می‌کند اما یک سال و نیم بعد یعنی در بهمن ماه 92 که دولت حسن روحانی سکان قوه مجریه را به دست می‌گیرد، بانک مرکزی دولت یازدهم رسماً مجوز فعالیت صرافی دختر و داماد صفدر حسینی را لغو می‌کند.
اما با بررسی روزنامه رسمی می‌توان فهمید که صرافی خانوادگی صفدر حسینی با وجود لغو مجوز هم به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا این که در بهمن ماه سال گذشته و بعد از این که به طور عجیبی سرمایه خود را از 200 میلیون به 4 میلیارد تومان افزایش داده بود، بار دیگر از بانک مرکزی دولت تدبیر و امید مجوز می‌گیرد.
پیش از این نیز اخباری در خصوص مشارکت «فریدون - صدقی» در راه‌اندازی صرافی «صدقی و شرکا» در سال 90 مطرح شد؛ یعنی درست در زمانی که به گفته «اسحاق جهانگیری» معاون اول رئیس‌جمهور، صرافی‌ها نقش زیادی در ایجاد تلاطم ارزی در کشور بازی کرده و به گفته وی، در همان روزها 22 میلیارد دلار ارز توسط برخی صرافی‌ها از کشور خارج شده و رانت 7000 میلیارد تومانی هم برای برخی صرافی‌ها ایجاد شده بود. درست در همین ایام پرتنش در بازار ارز بود که فریدون و صدقی صرافی «بدون مجوز» خود از بانک مرکزی را راه‌اندازی کردند. البته معلوم نیست در این روزها که شکست سیاست‌های دولت روحانی آشکار شده است و با کاهش روز به روز ارزش پول ملی بازار خوبی برای کاسبان بحران پیدا شده است، منسوبان به دولت بنگاه‌های جدید اقتصادی خود را در کجا تأسیس کرده‌اند، اما آنچه مشخص است این که، این نعل وارونه زدن برای دولت صرافها خنده‌دار است.

{روزنامه کیهان}




موضوع مطلب : دولت11

دوشنبه 97 فروردین 20 :: 10:45 عصر

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت