سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

سند 2030 مرداد 95 امضا شد چرا روحانی انکار می‌کرد؟!
در حالی که رئیس‌جمهور ادعا کرده بود سند 2030 یونسکو امضا نشده، معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد این وزارت بعد از هشدار و اعتراض رهبر معظم انقلاب، اجرای سند مذکور را متوقف کرده است.
مهدی فیض در «همایش آموزشی توجیهی هدایت تحصیلی قطب غرب کشور» در همدان گفت: سخنان رهبری برای سند 2030 فصل‌الخطاب است و اجرای این سند در حال حاضر متوقف گردید و هیچ اقدامی برای اجرای سند صورت نخواهد گرفت و اصراری بر اجرای آن نیست و در آینده با بررسی مجدد این سند اگر رهبری اجازه دهند اجرای سند ادامه خواهد داشت وگرنه ایران از اجرای آن انصراف می‌دهد.
وی یادآور شد: حدود یک سال از این سند می‌گذرد و دستگاه‌های مختلف در جریان آن بوده‌اند.(!)
وی گفت: این سند در مردادماه 95 تنظیم و در زمان دکتر فانی وزیر وقت «امضا» شد و 2 نفر از کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در کنار ایشان بودند لذا مجلس نمی‌تواند ادعا کند بی‌خبر بوده است.
یادآور می‌شود برخی مدیران دولتی در ماجرای امضا و اجرای مخفیانه سند FATF (مدعی شفافیت مالی و مبارزه با تروریسم) نیز ابتدا منکر پذیرش و امضای آن شده بودند و سپس به توجیه ضرورت اجرای تعهدات FATF  پرداختند اتفاق مشابهی نیز در زمینه پنهانکاری و در قراردادهای جدید نفتی (موسوم به IPC)  رخ داد.
روحانی در مناظره‌ها مدعی شده بود که امضای سند 2030 یونسکو دروغ است و گزارش دروغ به رهبری داده‌اند.




موضوع مطلب : دولت12

چهارشنبه 96 خرداد 3 :: 12:45 صبح

افسران - الا ای شهر خرم تو را دست خدا آزاد کرده

افسران - خرمشهر جمعیت 36 میلیون

افسران - خرمشهرها در پیش است

افسران - خرمشهر ها در پیش است ...

 




موضوع مطلب : سرداران

چهارشنبه 96 خرداد 3 :: 12:33 صبح

j

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

افسران - امام رضا علیه السلام :




موضوع مطلب : دولت12

چهارشنبه 96 خرداد 3 :: 12:31 صبح
15میلیون رای پرمعنا و گوشی شنواتر
عبدالله موحد/1 خرداد 96
 بااعلام رسمی آرای انتخابات دوازدهم ازسوی وزیرکشور؛دکترحسن روحانی با بیش از23میلیون رای بعنوان نامزد پیروز ماراتن نفسگیر دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد.
و بر همین اساس هم آرای رقیب اصلی ایشان یعنی آقای سید ابراهیم رئیسی ؛15میلیون و786هزارو616رای اعلام گردید.
دراین فرصت برآنم تا درخصوص آرای ریخته شده به صندوق های رای به نفع آقای رئیسی چند سطری بنویسم تابخشی ازنکات تاریک ومجهول این انتخابات مثال زدنی روشن شود:
با مطرح شدن نام آقای رئیسی بعنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ؛ماشین تخریب تبلیغاتی ایشان باهدایت بیگانگان وبرخی عوامل داخلی بعنوان پیش درآمد بدنام سازی وتخریب شخصیت حقیقی وحقوقی ایشان آغاز شد.
باجدی تر شدن حضورایشان واعلام نام وی  روند تخریب نامبرده شکل جدی تری بخود گرفت ومتاسفانه دراین میان برخی ازشخصیت های سیاسی واقتصادی وفعالان رسانه ایی دولتی وغیردولتی نیز دنباله روی موج ایجادشده شدند ودرروند برگزاری مناظره ها وبیان برنامه های ایشان ونقدهایش به عملکرد دولت؛ تخریب بی سابقه ای که نشانگرنوعی عصبیت ؛بی اخلاقی شدید ؛ غیرعقلانی بودن و....بود دراشکال مختلف وروش های ضدارزشی ازسوی حامیان آقای روحانی به مرحله اجرادرآمد.اوج این حملات زمانی بود که نامزد پیروز انتخابات درسخنرانی هایش درهمدان وکرمانشاه و و مشهد و مناظره سوم؛آتش لازم را برهیزم های برافروخته ریخت وعملا این تخریب ها رسمیت یافت.
قاتل؛ ؛قاضی ادمکش؛آیت الله اعدام؛ ؛غارتگرآستان قدس ؛توزیع کننده نقل ونبات؛جنگ افروز؛دیوارکش درپیاده روها و.......اهم واخص اتهاماتی بود که به آقای رئیسی دراین مدت وارد شد ووی نیز درکمال خونسردی واخلاقمداری تمام به هیچکدام ازاین موارد واکنشی نشان نداد.
 شدت تخریب ها وانواع آن که به مدد شبکه های اجتماعی درفضای مجازی واینترنت براه افتاده بود درهیچکدام ازادوارگذشته سابقه نداشته است و لکه ای سیاه برتن تبلیغات انتاخاباتی باقی گذاشت!!
ازطرف دیگرباتاکید نامزد پیروز برموضوع اعدام وایجادحصر وزندان برای مردم ونسبت دادن آن ها به رقیب ؛دستگاه های دولتی وطرفداردولت دریک اقدام هماهنگ رقیب هراسی والقای این موضوع که درصورت پیروزی رئیسی وتفکروی مجددا سایه جنگ برسرکشور خیمه می زند؛تحریم ها برقرارها می شود؛آزادی های مدنی واجتماعی نیز سلب می شودو...بطورجدی دردستورکاردولتی ها قرارگرفت وتاروزانتخابات نیز ادامه داشت واین وحشت آفرینی به گونه ایی درجامعه القا شد که درکمال ناباوری متاسفانه عده ای نیز آن را باور کردندهرچندکه کارشناسان می دانند دولتی ها که از وضع خود درجامعه مطلع بودند وآمارهایشان حکایت ازریزش شدید آرایشان بودبه ترفندهایی دست یازیدندکه لااقل ازاین وحشت پراکنی بتوانند آرای خاموش وبقول خودشان آرای خاکستری را به میدان بکشانند که تقریبا تاحدودی هم موفق شدنداما به چه قیمتی  و بازیرپاگذاشتن چه چیزهای برای رسیدن به قدرت؟
15میلیون رای پرمعنا؟!
اما وقتی وزیرکشور آرای ریخته شده به صندوق ها به نفع رئیسی را 15میلیون و786هزارو616رای اعلام کرد درحقیقت افکارمنصف متوجه چندمسئله شدند:
1-  حدود16میلیون ازآحادمردم جامعه ایرانی که نمی توانیم آماری ازترکیب وجنسیت وموقعیت اجتماعی آنها بدست آوریم؛ پای صندوق های رای رفتند وبه نامزدی بشدت تخریب شده و وحشتناک ترسیم شده رای دادند  .
براستی با همه تبلیغات زشتی که علیه آقای رئیسی صورت گرفت رای نزدیک به 16 میلیون ایرانی به ایشان چگونه قابل توجیه است؟این میزان رای نشان داد که هیچکدام ازتهمت ها وروش های ضداخلاقی و"گوبلزی" نتوانست دراراده مردم آزاده وفهیم؛ خللی ایجادکندوآنها را ازتصمیمی که گرفته اندمنصرف سازدواین عملا یعنی شکست اخلاقی واجتماعی تهمت آفرینان.
2- انتخابات 96 بخصوص درنحوه اجرا وبرگزاری  از ضعفای بسیاری برخوردار بود. شورای نگهبان باید با بررسی دقیق آن موارد تصمیم لازم و قانونی را اتخاذ کند.
هرچندکه انتخابات 29 اردیبهشت فرصتی خواهدشد تاهزاران مقاله وتحلیل این پیروزی و شکست را مورد ارزیابی و تحلیل قرار دهند وبه آنهایی که بی اخلاقی را ترویج کردند درس های بزرگتری بدهند.
بهرحال آقای روحانی برنده انتخابات شد اماحداقل خودشان نیک می دانند با چه شعارها و وعده هایی موفق شدند رای لازم را بدست آورند . اما تاریخ قضاوت خواهد کرد وافکارعمومی خواهند فهمید که پیروزواقعی میدان اخلاق وحفظ ارزشها چه کسی بود .
امیدوارم همانگونه که آقای روحانی دیروز گفتند دولت گوشی شنواتر برای شنیدن حرفهای دهها میلیون نفری که به ایشان رای نداده اند داشته باشد.



موضوع مطلب : دولت12

دوشنبه 96 خرداد 1 :: 11:38 عصر

افسران - صندوق رایی که روحانی حتی یک رای هم نداشت!




موضوع مطلب : دولت12

دوشنبه 96 خرداد 1 :: 11:29 عصر

افسران - روحانی در نشست امروز




موضوع مطلب : دولت12

دوشنبه 96 خرداد 1 :: 11:27 عصر

 

 
افسران - آخر هفته روحانی رفته این شعاری بود که در ایام انتخابات
 
این شعاری بود که در ایام انتخابات از مخالفان روحانی زیاد شنیده میشد و بعد از انتخابات تبدیل به سوژه تمسخر هواداران روحانی نسبت به مخالفان شد.
اما واقعیت این است که روحانی زودتر از جمعه رفته بود!!
روحانی
رفته و حالا روحانی نشسته است!
روحانی
رفته و حالا روحانی نشسته است!
روحانی
رفته و حالا روحانی نشسته است!
روحانی
رفته و حالا روحانی و نشسته است
روحانی که امروز رییس جمهور است با همه روحانی هایی که در این 37 سال دیده ایم فرق دارد.
او امروز برادر
است نه کسی که فرمان برخورد با سال78 را داده بود. او امروز محبوب است.او امروز از رای برخوردار است. او امروز را خط قرمز نمیداند. او امروز از نقد ارزشهای دینی و بازی با نام امام رضا (ع) برای رای گرفتن هراسی ندارد.
او امروز روحانی سابق نیست چون با دوگانه شیعه و سنی بازی کرده است.
او امروز قائم مقام
در دفاع مقدس نیست چون بیش از همه مردم را با دوگانه ترسانده است.
او دیگر روحانی با طرح
در نماز جمعه نیست چون کارنامه رقیبش را فقط اعدام دیده است.
روحانی رفته است، نه از کاخ ریاست جمهوری بلکه به دامن کسانی که برخی شان
را قبول ندارند ولی خاتمی و کروبی و او را دوست دارند.
به دامن آنهایی که امر رهبری در سال 88 را دیکتاتوری میدانند ولی رنگ انگشترش را در 96 راه گشا می خوانند.
به دامن آنهایی که در
رای می دهند با سیدحسن خمینی سلفی میگیرند اما نظر امام جماران درباره و را قبول ندارند.
روحانی رفته است وقتی 16 میلیون ایرانی را
میداند و عرقش خشک نشده توهین 39 خود را نثار مخافانش کرده است.
روحانی در سخنرانی های تبلیغاتی اش بیشتر شبیه رهبر یک گروهک اپوزوسیون بود تا رییس اجرایی جمهوری اسلامی ایران.
او رفته است به دامن کرباسچی ها و زیباکلامها و تاجزاده هایی که گفته اند به شهدای حرم اعتقادی ندارند.
آقای روحانی شما خیلی وقت است رفته ای وقتی هیچ کدام از خانواده های
و از تو حمایت نکردند.
پی نوشت:
1-حسن آقا؛هوادارانت خسته نشده اند از این همه توهین و تمسخر و فحاشی؟
2-کاش ما هم می رفتیم... منم باید برم،آره برم سرم بره...
3-مردم ایران،سلام علیکم!



موضوع مطلب : دولت12

دوشنبه 96 خرداد 1 :: 1:14 صبح

 

رای آقای رئیسی در پائین ترین حد ممکن،می توانست 2 برابر آراء اعلام شده باشد . چرا ؟ ... بخوانید (تحلیل حاج حسین شریعتمداری)

 

 
40 در برابر 1440
انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم با همه فراز و نشیب‌ها و چالش‌های ریز و درشتی که داشت به پایان رسید و آقای روحانی با 23 میلیون رأی از رقیب اصلی خود آقای رئیسی که 16 میلیون رأی کسب کرده بود، پیشی گرفت و به ریاست‌جمهوری دوره دوازدهم انتخاب شد. بدیهی است که با پایان انتخابات، رقابت‌های انتخاباتی نیز به نقطه پایان خود رسیده و آقای روحانی رئیس‌جمهور همه ملت ایران خواهد بود، چه آنهایی که به ایشان رأی داده‌اند و چه آنان که رقیب ایشان را ترجیح داده بودند. ولی انتخابات اخیر، درس‌ها و عبرت‌هایی نیز با خود داشت و درباره آن گفتنی‌هایی هست که اشاره‌ای هر چند گذرا به برخی از آنها - فقط برخی از آنها - ضروری به نظر می‌رسد.
1- رأی آقای رئیسی در پائین‌ترین حد ممکن،می‌توانست 2برابر آراء اعلام شده باشد. چرا؟ ... بخوانید.
الف: آقای روحانی، رئیس‌جمهور مستقر بود و طی 4 سال گذشته همه امکانات و ظرفیت‌های فراوان قوه مجریه، از جمله ظرفیت‌های تبلیغاتی را در اختیار داشت و از این امکانات و ظرفیت‌ها در بالاترین حد و اندازه ممکن بهره می‌گرفت و این در حالی است که آقای رئیسی نه فقط به هیچیک از امکانات مورد اشاره دسترسی نداشت، بلکه با انبوهی از اتهامات ناروا و یکسویه که از تریبون‌های بی‌شمار دولت شلیک می‌شد نیز روبرو بود.
ب: آقای روحانی برای تبلیغ انتخاباتی - مستقیم و غیرمستقیم - یک فرصت 4 ساله یعنی 1440 روز را در اختیار داشت ولی آقای رئیسی کمتر از 2 ماه، یعنی فقط 40 روز بود که به میدان رقابت آمده بود و از این 40 روز، تنها 2 هفته را به سفرهای استانی و گفت‌وگو با مردم اختصاص داده بود و طی همین 2 هفته توانسته بود به حدود 16 میلیون رأی دسترسی پیدا کند که در مقایسه با حدود 23 میلیون رأی آقای روحانی که طی 1440 روز و با بهره‌گیری از بسیاری امکانات و ظرفیت‌های دولت به دست آمده بود، رقم بسیار بالا و تقریبا بی‌سابقه‌ای است. با این محاسبه که نه پیچیده است و نه دشوار، به آسانی می‌توان نتیجه گرفت که رأی آقای رئیسی دستکم دو برابر آراء اعلام شده یعنی نزدیک به 30 میلیون است چرا که وقتی با امکانات اندک و فرصت 40 روزه توانسته است صاحب 16 میلیون رأی شود، به یقین اگر امکانات فراوان و فرصت 4 ساله آقای روحانی را در اختیار داشت، تقریبا رأی چندانی برای رقبای ایشان باقی نمی‌ماند.
ج: رأی 16 میلیونی آقای رئیسی، نشان می‌دهد که سخنان، برنامه‌ها و بینش و منش وی در میان توده‌های مردم خریداران فراوانی دارد به گونه‌ای که هر جا با مردم مواجه شده و به معرفی خود پرداخته‌اند، اقبال و رویکرد گسترده مردم را در پی داشته است. از این زاویه نیز می‌توان گفت؛ در صورتی که آقای رئیسی فرصت بیشتری برای ارائه نظرات خود به مردم داشت، به یقین توده‌های عظیم بیشتری از آنان را جذب می‌کرد.
2- دولت در چند ماه نزدیک به انتخابات توان قابل ملاحظه‌ای را برای مقابله با رقبای انتخاباتی به صحنه آورده بود تا آنجا که با نقض صریح و آشکار قوانین موجود، بسیاری از وزرا، معاونان، استانداران، فرمانداران، بخشداران و رسانه‌های در اختیار به ستاد انتخاباتی دولت تبدیل شده بود. اظهارات برخی وزرای دولت به هنگام رأی‌گیری که نه فقط غیرقانونی بلکه بیرون از دایره اخلاق بود نیز، فصل جداگانه‌ای می‌طلبد. و این در حالی است که آقای رئیسی نه فقط از این امکانات بهره‌ای نداشت، بلکه قانون‌گرایی و اخلاق‌مداری ایشان باعث شده بود که استفاده از حداقل امکاناتی را که در اختیارش بود نیز بر خود ممنوع و حرام کند.
گفتنی است تخلفاتی نیز در برخی از شعبه‌های اخذ رأی صورت گرفته بود که شورای نگهبان قول پیگیری آن را داده است. ضمن اینکه تخلفات صورت گرفته اگرچه تخلف است و پیگیری آن ضروری است ولی این تخلفات نمی‌تواند در نتیجه نهایی انتخابات، مخصوصا انتخابات ریاست‌جمهوری که پای آراء میلیونی در میان است تاثیری داشته باشد.
3- و اما، مهمترین و اصلی‌ترین حربه‌ای که علیه حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی بکار گرفته شد، ترساندن مردم از سایه جنگ بود! دولت در اقدامی غیراخلاقی و تعجب‌آور که از پشتیبانی گسترده رسانه‌های بیگانه نیز برخوردار بود، اصرار داشت به مردم بقبولاند، اگر به آقای روحانی رأی ندهند و آقای رئیسی به ریاست‌جمهوری برسد، باید در انتظار جنگ و حمله نظامی آمریکا باشند! دراین‌باره گفتنی‌های فراوانی هست که در آینده به آن خواهیم پرداخت ولی نکته درخور توجه که تأسف‌آور نیز هست، اینکه دولتمردان - البته برخی از آنان - به گونه‌ای که نشان می‌داد قادر به دفاع از عملکرد 4 ساله خود نیستند، ناکارآمدی و خسارت‌آفرینی دولت یازدهم و وعده‌های برزمین مانده آن را با گزینه «سایه جنگ» تاخت می‌زدند!



موضوع مطلب : دولت12

دوشنبه 96 خرداد 1 :: 1:11 صبح

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت