خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

افسران - ازپدرعلم موشکی...




موضوع مطلب : سرداران

شنبه 95 فروردین 28 :: 9:17 عصر

افسران - زمانه...




موضوع مطلب : فرهنگی

شنبه 95 فروردین 28 :: 9:11 عصر
اخبار محسن مهدیان از وضعیت سیاسی کشور در سال 95؛

احمدی نژاد برمی گردد ولی خلاف تصور رایج، رد صلاحیت نمی شود/ نظام باید نقش خود را در میانه این کشاکش غیررسمی اما پر زور تعریف کند

احمدی نژاد برمی گردد ولی خلاف تصور رایج، رد صلاحیت نمی شود/ نظام باید نقش خود را در میانه این کشاکش غیررسمی اما پر زور تعریف کند
احمدی نژاد در یک پروسه بازسازی می‌شود. حافظه سیاسی مردم کوتاه مدت است. خانه نشینی فراموش شده است. باقی مسائل از جمله مشایی و غیره نیز بسرعت ترمیم می‌شود.

میدان 72/ محسن مهدیان: آمدن یا نیامدن انتخاباتی سیاسیون، منوط به میزان اقبال اجتماعی است. اراده آدم‌ها را اقبال و ادبار اجتماعی شکل می‌دهد؛ بنابراین فارغ از تصمیم شخصی آقای احمدی نژاد به سبب "ساخت سیاسی " و "آرایش اجتماعی بدنه مذهبی " و تغییرات "سبد آرای خاکستری‌ها "، بازگشت احمدی نژاد بسیار جدی است.

اما این مقدمه سیاسی-اجتماعی به چه سبب است؟

یکم. جریان حزب اللهی کشور جامعه اصولگرایی را ناتوان از پی گیری مطالبات ارزشی خود از دولت می‌داند. از نظر این بدنه جریان اصولگرایی موجود، در برجام نشان داد که اهل مسامحه است.

دوم. جریان اصولگرایی با ائتلاف، جانفداهای خود را از دست داده است. اساساً جانفدا برای لیست ائتلافی شکل نمی‌گیرد. یکی از مهم‌ترین دلایل شکست 7 اسفند نیز همین بود. این همه تلاش برای بستن لیست ائتلاف درحالی بود که کسی حاضر نمی‌شد از لیست دفاع کند؛ تبلیغ که بماند. به این فهم از بین رفتن جانفداهای اصولگرایی باعث تقویت موتورهای رأی ساز یا همان جانفداهای احمدی نژادی می‌شود.

سوم. جریان اصولگرایی بعد از شکست 7 اسفند متوجه شد که چه "رقابت خرده گفتمانی " کند و چه "وحدت حداکثری " شکست می‌خورد. به این سبب به شدت "اعتماد به نفس سیاسی " خود را از دست داده است؛ پس به فکر نوسازی است؛ اما این نوسازی تنها یک راه دارد و آنهم بازگشت به مردم است. این سبک بازگشت با وجود بزرگان فعلی اصولگرایی عملی نیست چون برای این مدل کار اجتماعی سازمان نیافته است. پس ممکن است نوگراهای اصولگرایی از کهنه کارها جداشوند. در نتیجه در میان مدت یعنی تا انتخابات 96 دچار تشویش درونی می‌شوند. 

چهارم. احمدی نژاد در یک پروسه بازسازی می‌شود. حافظه سیاسی مردم کوتاه مدت است. خانه نشینی فراموش شده است. باقی مسائل از جمله مشایی و غیره نیز بسرعت ترمیم می‌شود.

پنجم. خاطره احمدی نژاد نه در تلگرام است و نه در حصر. خاطره احمدی نژاد سر سفره مردم است. یارانه‌ها با همه ابعاد ویرانگر آن یک خاطره خوش از احمدی نژاد ساخته است. امروز جامعه کم درآمد اقتصادی، خود را وامدار احمدی نژاد می‌داند. از طرفی تحلیلشان این است که اصولگراهای مجلس نهم و دولت یازدهم در حال قطع کردن این یارانه بوده و هستند. طبیعی است که 7 اسفند از هردو جریان قهر کنند و خاموش شوند؛ البته با حضور احمدی نژاد مجدد روشن می‌شوند. توجه شود که این آرا تنها در تهران حدود 50 درصد است.

ششم. برخلاف تصور رایج، احمدی نژاد از سوی شورای نگهبان ردصلاحیت نخواهد شد. شورای نگهبان به همان مصلحتی که هاشمی را ردصلاحیت نکرد به ده‌ها برابر آن احمدی نژاد را رد صلاحیت نمی‌کند. ردصلاحیت احمدی نژاد یعنی سرخوردگی بدنه حزب اللهی کشور که خاکریز اول انقلاب است.

و اما؛
حضور احمدی نژاد به شکاف بیشتر جریان متدین کشور از حاکمیت منجر می‌شود. این شکاف درماجراهایی شبیه برجام و سفارت انگلیس و عربستان تقویت شد و اما با حضور احمدی نژاد و عدم همراهی نهادهای اصلی نظام و اصولگرایی، این شکاف اجتماعی مستحکم تر می‌شود.

به این ترتیب از جهات مختلف رئیس دولت اصلاحات و احمدی نژاد از جهت اثرگذاری غیر رسمی بر آرایش سیاسی کشور و کنترل ناپذیری "هم سرنوشت " می‌شوند. نظام باید نقش خود را در آینده در میانه این "کشاکش غیررسمی اما پر زور " تعریف کند.

منبع: الف




موضوع مطلب : احمدی نژاد

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 6:9 عصر

آرمان: دولت با کدام منطق وعده رشد و رونق می‌دهد؟!
یک روزنامه اصلاح‌طلب وعده دولت درباره رشد اقتصادی را غیرواقعی خواند و نسبت به رشد اقتصادی بد و افزایش هزینه‌های جاری دولت در بودجه 95 هشدار داد.
در حالی که روحانی - بعد از 2 سال وعده - می‌گوید، سال آینده سال رونق اقتصادی خواهد بود، روزنامه آرمان به قلم محمدقلی یوسفی اقتصاددان نوشت: صرف‌نظر از اینکه رشد اقتصادی شش درصد و بالاتر از آن امکانپذیر  باشد این مسئله نمایانگر هیچ برنامه و هدفی نیست باید دید که هدف از این رشد اقتصادی شش درصدی چیست؟ اگر هدف این است که رشد خوب اقتصادی داشته باشیم، باید در نتیجه تولید کشاورزی و صنعت، ارتقای کارایی و بهره‌وری، کاهش هزینه‌های دولت، افزایش مشارکت مردم در فعالیت‌های تولید و آزادی و رفاه شهروندان باشد که بتواند پیشرفت را نشان دهد. اما اگر هدف فقط  رشد اقتصادی باشد، در این شرایط رشد اقتصادی بد صورت می‌گیرد. رشد اقتصادی که کشور در شرایط کنونی نیاز دارد، رشد اقتصادی خوب است. در صورت عدم وجود هدف، رشد بد تحقق پیدا می‌کند. رشد بد اقتصادی، می تواند ناشی از افزایش هزینه‌های جاری دولت، افزایش بوروکراسی، عدم کارایی، عدم ایجاد اشتغال و گسترش واسطه‌گری‌های مالی و اقتصادی باشد و نه تنها رفاه شهروندان را بالا نمی‌برد، بلکه رفاه عمومی را کاهش می‌دهد. بنابراین بدون توجه به هدف رشد اقتصادی، این برنامه‌ها هیچ کمکی به اقتصاد کشور نمی‌کند. اگر منظور این است که رشد اقتصادی خوب صورت گیرد، باید در نتیجه بهبود فضای کسب و کار، افزایش سرمایه‌گذاری‌های  تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی و ایجاد انگیزه برای بخش تولید اتفاق بیفتد.
این اقتصاددان می‌افزاید:  زمانی است که آرزویی در میان است و در زمانی دیگر، امکانات مورد نظر است. بنابراین باید به دنبال پاسخ این سوال بود که برای رسیدن به رشد اقتصادی خوب چه سیاست‌هایی دنبال می‌شود؟ اگر رشد خوب صورت نگیرد و بخش‌هایی رشد داشته باشند که شهروندان و دولت برای اینکه  آن رشد بد را کنترل کنند و برای جبران هزینه دهند، در آن صورت آن رشد نه تنها مفید نیست، بلکه مضر بوده و باید آن را متوقف کرد. اگر منظور از رشد اقتصادی 6 درصد، رشد خوب است، باید فضا برای تحقق آن فراهم شود که تاکنون این فضا فراهم نشده است.
یوسفی تصریح کرد: یکی از شاخصه‌های رشد اقتصادی بد افزایش هزینه‌های جاری دولت است که در بودجه سال 95 با افزایش هزینه‌های جاری دولت و کاهش هزینه‌های عمرانی رو‌به‌رو بودیم. تجربه نشان داده که هر وقت دولت با کسری بودجه مواجه بوده، راحت‌ترین اقدام این است که هزینه‌های عمرانی کاهش داده شود و متاسفانه این اقدام یکی از عادت‌های بدی است که همواره دولتمردان داشته‌اند. واقعیت این است که هیچ تغییری در ساختار بودجه نمی‌بینیم. نه دستگاه‌های تولیدی و نه منابع و مصارف تغییر کرده و نه وابستگی به نفت کاهش یافته است. بنابراین تزریق پول در اقتصاد ناسالم، نتیجه‌ای به غیر از رشد اقتصادی بد به دنبال ندارد؛ رشدی که بعدها باید با هزینه‌های بیشتر جبران شود. به طور کلی در سال 95 چند مشکل وجود دارد. پیش از همه اینکه نماینده‌های تازه‌ای به مجلس وارد می‌شوند، در سال 95 باید تصمیمات برای انتخابات ریاست جمهوری  سال آینده گرفته شود، در سال آینده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پیش است و ابهامات درباره نتیجه مذاکرات هسته‌ای ادامه خواهد داشت. به هر حال همه این اتفاقات، تبعات زیادی برای مسایل اقتصادی دارد و فضای شفافی در سطح داخلی و بین‌المللی در اختیارمان قرار نمی‌دهد. بنابراین در سال آینده و در بهترین حالت تداوم وضع موجود را در کشور داریم.




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 6:0 عصر


دنیس راس: با هزینه‌سازی برای ایران باید موضع روحانی را تقویت کنیم
دستیار سابق اوباما در امور ایران و خاورمیانه گفت باید از منطق برجام برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره بهره ببریم. دنیس راس می‌گوید با وجود روحانی، هنوز برخی مراکز کلیدی قدرت ایران تضعیف نشده و برای تقویت وی باید هزینه‌های فعالیت ایران در منطقه را بالا ببریم.
دنیس راس از مؤسسان لابی ایپک، مشاور کلینتون و زمانی دستیار ویژه اوباما در امور خاورمیانه و خلیج فارس و نیز هماهنگ کننده امور ایران از سوی اوباما بود. وی ضمن مقاله‌ای در نشریه پولیتکو تصریح کرد: اگر خواستار مشاهده تغییرات مطلوب در ایران و کاهش سیاست‌های منطقه‌ای خصمانه هستیم، باید از همان منطقی که در کشاندن ایران به میز مذاکرات هسته‌ای استفاده کردیم، بهره ببریم، اما اگر سلیمانی بدون هزینه به گسترش نفوذ ایران ادامه بدهد، ممکن است توافق هسته‌ای هم پایدار نماند.
این دیپلمات آمریکایی نوشت: آنچه از زمان انجام توافق هسته‌ای روشنتر شده، این است که تقریباً هیچ چیز به لحاظ اجتماعی و فرهنگی تغییر نکرده است و در سیاست‌های فراگیرتر ایران هم بعید است بزودی تفاوتی دیده شود.
دنیس راس در ادامه مقاله خود افزود: رهبر جمهوری اسلامی ایران، به مخالفت با «نفوذ آمریکا» ادامه می‌دهد و از حزب‌الله و دیگر گروه‌های شبه نظامی شیعه برای گسترش نفوذش در منطقه حمایت و استفاده می‌کند. این قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس است که سیاست‌های ایران در عراق، سوریه، لبنان و یمن را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کند.
وی ادامه می‌دهد: درست است که توافق هسته‌ای موضع روحانی را به لحاظ سیاسی تقویت کرده و این ممکن است با گذشت زمان نتایجی داشته باشد، اما هم اکنون مراکز کلیدی قدرت در ایران تضعیف نشده است. اگر حقیقتاً می‌خواهیم روحانی و نیروهای عملگرا به مرور تقویت شوند، باید هزینه فعالیت‌های تهدیدآمیز ایران در منطقه را بالا  ببریم و نشان دهیم که اقدام‌های سلیمانی در منطقه برای ایران هزینه دارد و توسعه آینده آن کشور را کند می‌کند.
ناتوانی روحانی در شکستن حصر موسوی و کروبی و افزایش بازداشت روزنامه‌نگاران، از دیگر نشانه‌های محدود بودن گستره تغییرات در ایران است.
راس می‌افزاید: هر چند نشانه‌های دیگری از محدودیت قدرت روحانی وجود دارد، از جمله اینکه او هیچ کنترلی بر قوه قضاییه، نهادهای امنیتی و سپاه پاسداران ندارد، اما در این تردیدی نیست که روحانی از حمایت (آیت‌الله) خامنه‌ای بهره می‌برد.
رهبر همچنان رویکرد عمیقاً خصمانه‌ای نسبت به آمریکا دارد ولی، ظاهراً استدلال روحانی را پذیرفته است که جمهوری اسلامی برای حفظ مشروعیتش و برای اینکه حمایت مردمی را از دست ندهد، نیاز به مدرن شدن دارد.
(آیت‌الله) خامنه‌ای ضمن ادامه اقتصاد مقاومتی، به روحانی اجازه داده اقتصاد کشور را در پی لغو تحریم‌ها با ورود سرمایه‌گذاران اروپایی و آسیایی توسعه و بهبود بخشد، ولی گشایش اقتصادی با آزادسازی‌های فرهنگی و اجتماعی بسیار متفاوت است.




موضوع مطلب : دولن11

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 5:59 عصر

یا فاطمه ای بانوی پهلو شکسته

در ماتمت ارض و سماء در غم نشسته

از ضرب سیلی صورتت گردیده نیلی

نه چرخ سوزد زین الم ای دل شکسته

گویای حالت شد درب و دیوار

گریان خلایق از رنج مسمار

آتش فکندند از جفا بر درب خانه

قنفذ شکسته بازویت از تازیانه

شرم از خدا ننموده و نی از پیمبر

آن بت پرست مفسد شوم زمانه

داغت به عالم زد شعله ی نار

عالم فدای آن جسم بیمار

شاه ولایت را سوی مسجد کشیدند

هم رشته ی توحید را از هم دریدند

زاغ و زغن عقد اخوت بسته با هم

در مهد طاووس ولایت آرمیدند

عالم ز آهت شد تیره و تار

گشتی شهید قوم تبهکار

کردی وصیت با علی هنگام تدفین

راضی نیم حاصر شوند آنقوم بی دین

بند کفن بگشوده و در بر گرفتی

گل های باغ مصطفی چون جان شیرین

مولا نهاده سر روی دیوار

جاری نموده اشک گهر بار

جن و ملک گریان شده اندر غم تو

خلق جهان نالان شده در ماتم تو

قلب جهان صاحب زمان تا روز محشر

سوزد ز داغ محسن و داغ غم تو

گوید رهائی با حالت زار

آه از جفای قوم تبهکار

(اثرطبع استادحاج علی محمد رهائی شهرضائی)




موضوع مطلب : شعر

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 5:36 عصر

یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

گشتم ولی قبر تو را پیدا نکردم

چشم انتظارم مهدی بیاید

تا تربتت را پیدا نماید

جای سرشک از دیدگان گر خون ببارم

گر روز و شب همواره چون مجنون ببارم

از سوز آهم گر زنم آتش به عالم

از ابر غم بر دشت و بر هامون ببارم

از درد پهلویت در و دیوار گرید

صاحب زمان از این مصیبت زار گرید

ارض و سماء جن و بشر تا روز محشر

زان بازوی مجروح آن مسمار گرید

از داغت ای ریحانه ی باغ پیمبر

گردید قلب شیعیان کانون آذر

نیلی شده از ضرب سیلی روی ماهت

تبت یدا آن ملحد میشوم کافر

گرید حسن گرید حسین در ماتم تو

هم زینب و کلثوم و فضه از غم تو

شاه ولایت درفراغت سربه دیوار

بنهاده وگریددمادم ازغم تو

تا جان به تن بودت حمایت از ولایت

کردی و بردی گوی سبقت در شهادت

بعد از پدر ایام عمرت بود و کوتاه

مقرون با سوز و گداز و رنج و حسرت

اندر عزای فاطمه اشک رهائی

ریزد به دامن تا کند نوحه سرائی

گردد برایم توشه ای در روز محشر

حب ائمه زاد روز بی نوائی

(اثرطبع استادحاج علی محمد رهائی شهرضائی)




موضوع مطلب : شعر

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 5:33 عصر

به نام خدا و برای خدا

ماه عسل برجام رو به پایان است و جناب روحانی در پس گوچه های پسا تحریم کدخدا(آمریکا) سرگردان و در معرض خطر رئیس جمهور 4 ساله شدن است هر چند که تلاشهای ماهرانه ای را بعمل آورد تا قدرت مطلق را در انتخابات 7 اسفند با مدد کدخدا بدست آورد، اما نتیجه انتخابات، به غیر از تهران رضایت بخش نبوده و برای جناب روحانی و هدایتگرانش یقین حاصل کرد، که ریاست جمهوریش 4 ساله خواهد بود و باید حدود 16 ماه دیگر ساختمان ریاست جمهوری برای همیشه ترک نماید، لذا این روزها برای جلب توجه کدخدا در بیرون و جریان فتنه و احزاب منحله مشارکت و مجاهدین در درون، به ساختار شکنی و افراطی گری در سخن می پردازد، تا شاید از این طریق، 4 سال دیگر هم از قطار پاستور پیاده اش نکنند! آیا چنین اتفاقی می افتد؟!

اینکه جناب روحانی پایگاه لرزان اجتماعی خود را در داخل و حتی بین هوادارن خود از دست داده، هیچ شکی در آن نیست، اما ساختار شکنی با پول بیت المال و در جایگاه ملی آنهم برای ماندن در قدرت از نظر ملت و قانون، ناپسند و نانجیبانه است. چرا باید مردم متدین شهر یزد و دانش آموزان یزدی بازیچه دولت ناتوان اعتدال قرار گیرند و در شهرشان شاهد حمایت علنی از فتنه و فتنه گران از سوی رئیس جمهور باشند؟! 

آقای روحانی و همفکران لیبرالش، در مورد ملت ایران چه فکر کرده اند؟! ملت بخوبی می دانند که جناب روحانی رئیس شورای عالی امنیت ملی است و دبیر آن شورا هم توسط ایشان معین می شود و لذا اگر رئیس جمهور واقعاً در گفتار خود صادق است و به دروغ بدنبال رفع ممنوعیت تصویری از رئیس جمهور اسبق نیست! به این همه قیل و قال جهت فرار از حل معیشت مردم نیاز نیست، ایشان به راحتی می توانند موضوع ممنوعیت تصویر محمد خاتمی را همانند برجام با کمک ریاست مجلس از دسترس قانون اساسی خارج و در شورای عالی امنیت ملی مطرح نماید و تصمیم لازم را اتخاذ کند و حتی می تواند رفع حصر سایر فتنه گران را هم در شورای عالی امنیت ملی پیگیری و آنگاه در یک نشست خبری به رسانه ای کردن آن بپردازد و اگر فکر می کند که از چنین قدرتی بهره مند نیست، فضای آرام پس از انتخابات را آشفته نکند و به قانون اساسی وفادار بماند و گول پدرخوانده دولتش را نخورد و اجازه ندهند جریان فتنه و جریان زر و زور و تزویر به هنجار شکنی علیه مبانی انقلاب اسلامی، آنهم برای زمینه سازی نفوذ آمریکا بپردازند!

پس جناب روحانی به یک دوره 4 ساله ریاست جمهوری قناعت نماید و در استراتژی پر اشتباه خود مبنی بر "چرخیدن سانتریفیوژها و چرخیدن زندگی مردم" و "بازی کثیف برد-برد"، که یقیناً از سوی آمریکا تجویز شده بود، پایان دهد و دین خود را، (اگر چیزی از آن مانده باشد!) برای دنیای فتنه گران و کدخدا(آمریکا) ارزان نفروشد و این را هم بدانند؛ خداوند سالها است که این انقلاب را از گزند بدخواهان داخلی و دشمنان خارجی حفظ کرده و گاهاً افرادی بوده اند که با داشتن مسئولیت های مهم در نظام اسلامی، همچون ریاست جمهوری، وبال انقلاب اسلامی و مردم شده اند!!!!

والسلام(از وبلاک وزنه سیاسی)




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 94 اسفند 23 :: 5:30 عصر

کیهان: در خصوص این بخش از سخنان رئیس جمهور محترم ذکر این نکته ضروری است که شورای عالی امنیت ملی در زمانی که آقای روحانی تصدی دبیرخانه آن را به عهده داشتند، مصوبه شماره 298 را تصویب می‌کند که براساس آن تعیین و ابلاغ خطوط خبری (موضوع قانون مطبوعات) به عهده دبیر‌خانه شورای عالی قرار می‌گیرد. مدتی بعد، در زمان تصدی سمت دبیری شورای عالی امنیت ملی، این موضوع بار دیگر در شورا مطرح و طی مصوبه شماره 645، اختیار مذکور کماکان در اختیار دبیرخانه باقی می‌ماند.

پس از رخداد فتنه 88 و فجایع مربوط به آن و نقش‌آفرینی سران فتنه و عوامل آنها در آشوب و بلوای هشت ماهه در کشور، و نیز رخداد بهمن 89 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی طی مصوبه شماره 567، اقدام به اعمال محدودیت‌های حداقلی برای برخی سران فتنه و عوامل آشوب‌های خیابانی می‌کند. این مصوبه تاکنون توسط هیچ مرجعی باطل و یا توسط خود شورا لغو نشده است.
اکنون باید از رئیس محترم جمهور پرسید در خصوص سه مصوبه‌ای که شماره آنها فوقاً ذکر شد، چه توضیحی دارند و بر چه اساسی مصوبات قانونی یک مرجع عالی را خلاف قانون و شوخی می‌دانند!؟




موضوع مطلب : دولت11

دوشنبه 94 اسفند 17 :: 11:34 عصر

افسران - فدای غربتت یابن الحسن ...




موضوع مطلب : امام عصر

دوشنبه 94 اسفند 17 :: 11:16 عصر

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت