سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

نگران گسترش نفوذ ایران

آمریکا عمیقاً نگران گسترش نفوذ ایران است

سقوط یا بی ثباتی متحدان سنتی آمریکا در خاورمیانه موازنه قدرت را به نفع ایران تغییر داده است.

به نوشته روزنامه فیگارو «در حالی که متحدان سنتی آمریکا همچون حسنی مبارک در مصر سقوط کرده اند و یا همچون علی عبدالله صالح رئیس جمهوری یمن در وضعیت بدی قرار دارند، موازنه قدرت در جهان به نفع ایران کشوری که خشم دیگر کشورها از جمله عربستان سعودی را نسبت به دولت اوباما در آمریکا برمی انگیزد، در حال تغییر است.»

این روزنامه فرانسوی خاطرنشان کرد: این نگرانی در غرب به طور جدی وجود دارد که ناآرامی های منطقه خاورمیانه به نفع ایران تمام خواهد شد. این موضوع عمیقاً غرب را نگران کرده است.

فیگارو افزود: از نگاه اسرائیل و غرب، افزایش قدرت ایران مهم ترین تهدید استراتژیک در خاورمیانه محسوب می شود. اکنون اعتراضات مردمی در بحرین که اکثریت آنها شیعه هستند زنگ خطر را برای عربستان به صدا درآورده است. عربستان از ترس اینکه اعتراضات به نفع ایران تمام شود، به دخالت نظامی در بحرین و سرکوب معترضان روی آورد.

فیگارو نوشت: نگرانی های غرب در مورد ایران در مسئله عراق که قرار است تا پایان سال جاری میلادی از نیروهای آمریکایی خالی شود، بیش از هر منطقه دیگری است. این نگرانی ها به حدی بود که رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا به بغداد سفر کرد تا در خصوص توافق سال 2010 میلادی مبنی بر اعزام 20 هزار نیرو به این کشور برای مهار ایران مذاکره کند.




موضوع مطلب :

سه شنبه 90 اردیبهشت 27 :: 2:16 عصر

واهمه رژیم صهیونیستی

                     واهمه رژیم صهیونیستی از برقراری روابط ایران و مصر

رادیو رژیم صهیونیستی طی گزارشی مداخله جویانه نسبت به از سرگیری روابط تهران و قاهره و مذاکرات جدی مسئولان آنان در این زمینه هشدار داد.

در این گزارش که از سوی متی زوهار، از تحلیلگران امور عربی و با عنوان «آیا مصر و ایران به زودی روابط شان را از سر خواهند گرفت؟» آمده است: تهران اهمیت زیادی برای از سرگیری کامل روابطش با مصر با توجه به جایگاه مصر به عنوان یک کشور بزرگ عربی و تأثیر آن در عرصه کشورهای عربی قایل است.

ایران امیدوار است که برقراری کامل روابط با مصر به کاهش بحران موجود در روابطش با برخی از کشورهای عربی و در راس آن کشورهای حوزه خلیج (فارس) بینجامد.

به گزارش شبکه خبری العالم، رادیو رژیم صهیونیستی در ادامه نسبت به اقدام مسئولان عالی رتبه مصر و ایران به بحث جدی برای از سرگیری روابط میان دو کشور بعد از جزر و مدی که سال ها در روابط دو کشور حاکم بود، هشدار داد.

این گزارش در ادامه با اشاره به علت قطع روابط تهران- قاهره بیان کرد: روابط دو کشور در جریان حکومت حسنی مبارک- رئیس جمهور پیشین مصر- دچار بحران شده بود اما بعد از سقوط نظام مبارک در انقلاب 25 ژانویه دو کشور به از سرگیری روابط دیپلماتیک اقدام کردند و نبیل العربی- وزیر امور خارجه جدید مصر- بر آمادگی کشورش به باز کردن صفحه جدیدی در روابط با تمامی کشورهای جهان از جمله ایران تأکید کرد و همتای ایرانی اش نیز با استقبال از اعلام این مسئله «العربی» را برای بررسی راه های توسعه روابط به تهران دعوت کرد.




موضوع مطلب :

سه شنبه 90 اردیبهشت 27 :: 2:15 عصر

    6 روز هفته را می خوریم

6 روز هفته را می خوریم شاید یک روزش را اعتصاب غذا کردیم

چند تن از عناصر بازداشتی در فتنه سال 88، ادعای اعتصاب غذا را پس گرفته و اعلام کردند به جای اعتصاب غذای مداوم، تصمیم دارند هفته ای یک بار غذا نخورند!

رسانه های آمریکایی و انگلیسی راه اندازی شده در خدمت گروهک های ضدانقلاب پیش از این مدعی شده بودند 8-7 نفر از عناصر بازداشتی چند روز است غذا نمی خورند اما همین رسانه ها (نظیر رادیو زمانه، رادیو فردا، کلمه، جرس و...) روز گذشته با درز گرفتن خبربی پایه قبلی اعلام کردند زندانیان یاد شده تصمیم گرفته اند از این پس هفته ای یک روز غذا نخورند.

یادآور می شود آبان ماه سال گذشته ابراهیم نبوی ضمن یک مجادله تند با اکبر گنجی و معرفی کردن وی به عنوان «چارپایی که سم بر زمین می کوبد»، در سایت جرس نوشته بود: «اگر می خواستم گنجی را ترور شخصیت کنم که در همان روزهایی که حتی همسر گنجی هم توافق کرده بود که او اعتصاب غذا را تا مرگ ادامه دهد، نامه نمی نوشتم که باباجان بی خودی این آدم را شیر نکنید، یک دفعه دیدید جدی گرفت و مرد. آن زمان همه شرایط ترور او هم آماده بود.»




موضوع مطلب :

سه شنبه 90 اردیبهشت 27 :: 2:15 عصر

                     چرا آیات القرمزی مانند ندا آقاسلطان

چرا آیات القرمزی مانند ندا آقاسلطان"فرشته آزادی"لقب نگرفت؟!

                                               از وبلاک ( آسمان آبی است)

بسم رب الحسین – علیه السلام

روی سخنم با روشنفکرانی است که هنوز در سطح جامعه رگ غیرتشان برای جناب موسوی و دوستدارانش(بخوانید دارودسته اش) بالا میزند.هنوز که هنوزه معتقدند دیکتاتوری در ایران به اوج خود رسیده است.

سال 88 دختری به نام ندا آقا سلطان به قتل رسید!در کوچه های تهران.در بحبوحه فتنه ای مخملی! او اکنون در بین مخالفان نظام به"فرشته آزادی"شهرت یافته است!فیلم کشته شدن او را بارها دیده ایم.اخبار و تحلیل های مربوط به آن را خوانده ایم.علت مرگش هر چه که بود به عنوان دختری بی گناه که در جریان فتنه از دنیا رفت در ذهن ها ماند.ندایی که به عنوان ندای آزادی فتنه گران معرفی شد و تبدیل شد به یک جریان.تیتر اول خبرگزاریها و سایتهایشان شده بود ندا آقاسلطان.سوژه ای شد برای آنان که به دنبال بهانه ای برای نفی اسلامی بودن این مملکت بودند(شاید خودشان بهانه را ایجاد کردند...الله اعلم!).و شما روشنفکران برایش طلب آمرزش کردید.و تراژدی غمگینی از مظلومیت او در برابر ظلم(ازهمه بسیجیان محترم پوزش می طلبم) بسیجیان ظالم! ایران اسلامی نوشتید.

امسال، سال90.دختر 20 ساله بحرینی، شاعره جوانی که برای دفاع از قیام بحرین دردنامه ای خواند،خواهرم آیات.در اوج مظلومیت، آزار دید،شکنجه شد،به او بی حرمتی شد..اما برای خیلی از این آدم ها ، همان ها که ندا را فرشته آزادی خواندند،آیات القرمزی ارزشی پیدا نکرد! چرا جریان نشد؟چرا بهانه ای نشد برای آزادی خواهان و مبارزین با نظام دیکتاتوری ایران! مگر به نام آزادی و برای آزادی نمی جنگند؟چرا لال شده اند؟ نباید از او سوژه بسازند برای زیر سوال بردن رفتار کثیف سردمداران استکبار!می دانید که نمی خواهند...

**با شما هستم.با شما که از شدت روشنفکری به کوته فکری رسیده اید.چشمانتان را باز کنید گوش هایتان را تیز کنید و برخیزید که دنیا برای نابودی طاغوت برخاسته است.**




موضوع مطلب :

یکشنبه 90 اردیبهشت 11 :: 11:17 عصر

به بیست و چهار دلیل

ازوبلاک (شقایق های وحشی)

به بیست و چهار دلیل فیلم اخراجی های3 رانبینید

1. این فیلم اصلا هنری نیست یا بهتر بگویم؛بقول این تیریپ هنرمندها فیلم نه برای تماشاچیه خاص درست شده نه عوام، بلکه برای مردم است و بس.

2. کسانی که برای دیدن این فیلم می آیند جزو اون دست آدم هایی هستند که فیلم درخوری نمی بینند که برایش زحمت سینما آمدن را به خود بدهند و اصلا کلاسشان به سینما نمی خورد((یه دست آدم هایی هستند که به برکت زحمت کشان جمهوری اسلامی یه جای سالم فرهنگی تفریحی پیدا نمی کنند که دست زن و بچشون بگیرن برن اونجا)).

3. این فیلم برای اولین بار عکس امام خمینی و امام خامنه ای را بر دیوار خونه اون جانبازشیمیایی(حاج آقا رسولی)زده.جل الخالق به حق چیزای ندیده و نشنیده مگه تو ایران هم مردم عکس امام شون به دیوار می زنند.

4. این فیلم نه ازکن،اسکار، برلین و نه ازجشنواره فجر!!! ونه از هیچ جشنواره ای جایزه گرفته است . وتنها از دست عوام لا فهمِ درِ داهاتیِ سینما نشناسِ بی سوادِ کیک و ساندیس خور سه دوره متوالی مدال پر مخاطب ترین فیلم تاریخ سینمای ایران عزیز را گرفته است.

5. در این فیلم اکبر عبدی،امین حیائی،سید جواد هاشمی و دیگر بازیگران این فیلم قشنگ ترین و راستکی ترین بازی هایشان را کرده اند...

اشک های راستکی،خنده های راستکی،داد و بی داد های راستکی،طعنه و کنایه های راستکی و...

6. این فیلم پشتوانه رسانه ای نداشته استو نهBBCونهVOAونه سایت های وابسته داخلی و خارجی و نه سایتها و نشریات و روزنامه های صنفی فقظ یه مشت وبلاگ نویس درب و داغون عین ماکه گمونم سه شنبه ها رفتند فیلم رو دیدند.

7. دراین فیلم متاسفانه به یک اساس مهم سینما که می گوید باید موئنثی به مذکری برسد توجه نکرده است و همین امر بی حرمتی بی به خدایگان سینمای ایران است که از قضا ید طولایی دراین سبک دارند(کیه؟ ننه منم قیصر تا شاخه گلی برای عروس)است.

8. در این فیلم بعد از فیلم های رامبو مآب دفاع مقدس برای اولین بار چهره های دلسوز مردم و انقلاب و حزب الهی اُمل و لمپن،متحجر،وحشی،وطن فروش،رانت خوار معرفی نشدند.

9. در این فیلم مشابه ای ازستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی 88 نشان داده می شود که از چگونه پول خرج می کنند تا رای جمع می کنند و این دروغ است . در صورتی که در انتخابات سال88 تمام ستادهای نامزدهای انتخاباتی کاملا مردمی بود و هزینه ای نکردند تنها یک نامزد هزینه کرد که آنهم از اموال حکومتی بود و ستاد ها هم نیز وابسته به حکومت و کلا طرفداران هم حکومتی بود.

10. بیکارید، وایستید تا سه شنبه بشه برید نیم بها اخراجی ها را ببینید.آقایان روشنفکر همه چیز بلد فیلمساز به دنیا اومدة قاچاقچی به خاطر اینکه شعار مابیشماریم شان ضایع نشود کپی اخراجی ها را در سطح کشور پخش کرده اند

 11. ده نمکی در این فیلم "ما می توانیم" این شعار دروغین و رزمندگان را صرف کرده است و پته سینما دونها و همه چیز بلدهای این صنف مبتنی بر کج بودن زمین را رو می کند.

12. به قول محمد رضا(در وصفش همین را بگم از 10سالگی فیلم نگاه کن حرفه ای که البته غیر ایرانی است. که پدر پهنای باند دانشکده علوم دانشگاه تهران را بادانلود فیلم هایش داقون کرده است)بعد از دیدن فیلم کجاست دوربین برنامه7 تا از این فیلم بگم.

13. این فیلم فرزندناخلف سینمای ایران است که به سازآنها نمی رقصد.

14. برای اینکه از فیلم ساختن دهنمکی در لیالی قدر و مناسبت های شهادت اهل بیت(پیرامون صحبت آقای ده نمکی مبنی بر اینکه مطلب منبر هیئت و مسجد را باید به ابزارسینما زد)

15. مجبور می شید عین من شب تا نصف شب و بعد از نمازصبح تا10 برای احساس مسئولیتی که نسبت به این فیلم بهتون دست می دهد بنشینید مطلب بنویسید.

16. با دیدن این فیلم آدم نمیدونه حرف حاتمی کیا حرفِ دل جوون هاست یا حرف ده نمکی.

17. چراکه اینکه این فیلم از دو فیلم دهنمکی کاملتر و بهتر شده است.

18. به این دلیل که از پت و مت های فتنه 88 خاصه شیخک بی سواد که سوژه خنده این فیلم بود تشکری در تیتراژ نشده بود.

19. به خاطر چهارچوب شکنی گرافیست در تیتراژکه برای جایگاه و احترام سادات کلمه سید را با رنگ سبز نشان داده است.

20. به خاطر فربه بودن و قشنگ بودن ترانه پایانی فیلم.

21. این فیلم یادآور پاشیده شدن خانواده ها به خاطر فتّانه های بازی خورده.

22. یادآور تلف شدن خیلی از فرصت ها در پشت آن ترافیک های کاذب و مجازی بود.

23. دیر شد تاابوالفضل سپهر و.. این فیلم را ببیند.

24. هنوز دکتر احمدی نژاد و هیئت دولت وجانبازانی که دنیا از آنها بریده و آسایشگاه نشین شده اند نه لژ نشین و خانواده شهید غلام کبیری ها ندیده اند.




موضوع مطلب :

یکشنبه 90 اردیبهشت 11 :: 11:16 عصر

          کابوس جدید  

شبکههای اجتماعی کابوس جدید والدین در غرب

یکی از پدیده های جدید و قابل تامل در فضای مجازی که از جمله ویژگی های عصر وب2 محسوب می شود، شبکه های اجتماعی است.

به گزارش فارس، این شبکه ها اگر چه باعث افزایش تعامل میان کاربران شده و زمینه را برای بسیاری از اقدامات خلاقانه در فضای مجازی فراهم می کنند، اما پتانسیل زیادی برای انواع سوءاستفاده چه از سوی هکرها و ویروس نویسان و چه از سوی افراد و دولت هایی دارند که به دنبال سرقت اطلاعات و حتی جاسوسی در کشورهای مختلف هستند.

در این میان افراد کم سن و سال و بی تجربه که با هیجان زیاد در این شبکه ها حضور می یابند خود را به طور جدی در معرض خطر قرار می دهند. در این میان باز هم نقش والدین به طور جدی مطرح می شود و چه بسا اگر والدین قبل از فرزندان با این شبکه ها آشنا شده و آموزش های لازم را فرا بگیرند بتوانند از اعضای خانواده خود در برابر خطرات این شبکه ها حفاظت کنند.

به هر حال شکی وجود ندارد که حفظ ایمنی در فضای آنلاین کار دشوار و پرچالشی است. این روزها والدین اطلاعات بیشتری در مورد شبکه های اجتماعی به دست آورده اند و ضمن آموزش به بچه ها بر فعالیت های شبکه ای آنها هم نظارت دارند. در نتیجه اکثریت والدین نقش فعالی در کنترل اقدامات فرزندانشان در این سایت ها ایفا می کنند.

بیاطلاعی 67 درصد والدین از حضور فرزندان در شبکههای اجتماعی

بررسی های جدید در آمریکا نشان می دهد در مجموع 67 درصد از والدین از اینکه فرزندانشان در سایت های شبکه ای فعالیت می کنند، اطلاع ندارند و نمی دانند که آنها در این سایت ها دارای حساب کاربری هستند.

از مجموع این والدین 95 درصد خود را در برابر حفظ امنیت فرزندانشان در این سایت ها مسئول می دانند. 67 درصد هم گفته اند در صورت تمایل فرزندان به آنها در زمینه ایجاد حساب کاربری کمک می کنند در مورد خطرات و مزایای شبکه های مختلف اجتماعی با آنها بحث می کنند و بر نحوه استفاده بچه ها از این شبکه ها نظارت می کنند.

56 درصد والدین گفته اند در شبکه های اجتماعی دوست فرزندانشان می شوند و با قرار گرفتن در شبکه دوستی آنها می توانند اقداماتشان را زیر نظر بگیرند. 52 درصد هم گفته اند تاریخچه مرورگر فرزندانشان را برای پی بردن به اقداماتشان چک می کنند. 49 درصد هم گفته اند به درون حساب کاربری آنها نگاه می کنند. تنها 10 درصد از والدین از نرم افزارهای مخصوص نظارتی و کنترلی برای بررسی فعالیت های شبکه ای فرزندانشان استفاده می کنند.

همچنین اکثر والدین اظهار داشته اند که از نظر آنها سرقت هویت و سوءاستفاده اخلاقی و جنسی از کودکان ونوجوانان مهمترین خطری است که آنها را در زمان استفاده از شبکه های اجتماعی تهدید می کند.

در مجموع 51 درصد از والدین آمریکایی اظهار داشته اند که تا حدی نگران شبکه های اجتماعی هستند. 25 درصد گفته اند که خیلی نگران این شبکه ها نیستند. 18 درصد گفته اند به شدت نگران این شبکه ها هستند و 6 درصد هم گفته اند که اصلا نگران این شبکه ها نیستند. پس می توان نتیجه گرفت که در مجموع نگرانی در این زمینه در میان والدین گسترده و جدی است.

حداقل سن ورود به شبکههای اجتماعی 13 سال

یکی از مشکلاتی که در مورد شبکه های اجتماعی وجود دارد آن است که بسیاری از کودکان در زمانی که هنوز شرایط سنی لازم را ندارند عضو این شبکه ها می شوند. به طور معمول در غرب سن متداول برای آشنا شدن با شبکه های اجتماعی 13 سال است. اما 38 درصد از بچه ها هم قبل از 13 سالگی اولین حساب کاربری خود را در سایت فیس بوک افتتاح می کنند. این مساله تا حدی باعث نگرانی کارشناسان و متخصصان تعلیم و تربیت شده است.

از مجموع کودکانی که قبل از رسیدن به 13 سالگی در شبکه های اجتماعی حساب کاربری افتتاح می کنند، 84 درصد این حساب ها را در سایت های فیس بوک یا مای اسپیس افتتاح می کنند. جالب آنکه در این سایت ها هم حداقل سن مجاز برای افتتاح حساب کاربری 13 سال تعیین شده است. از مجموع حساب های باز شده در سایت های شبکه ای 90 درصد با اطلاع والدین افتتاح می شوند.

کمترین سن افتتاح حساب فیس بوک در آمریکا به 5 تا 7 سالگی برمی گردد. البته در 67 درصد از موارد این کار با اطلاع والدین و در 32 درصد بدون اطلاع آنها صورت می گیرد. کارشناسان علوم تربیتی به طور کلی چنین اقدامی را در این سن توصیه نمی کنند.

بیشترین میزان اطلاع و رضایتمندی والدین از افتتاح حساب در سایت های شبکه ای هم به 16 تا 17 سالگی بازمی گردد. در این دوره زمانی در 90 درصد موارد والدین از افتتاح حساب مطلع هستند و در این زمینه با بچه ها همکاری می کنند و تنها در 7 درصد موارد آنها از تصمیم بچه هایشان اطلاعی ندارند.

زورگیری به شیوه جدید

یکی از متداول ترین پدیده های نگران کننده در شبکه های اجتماعی آنلاین زورگیری های آنلاین از بچه ها یا cyberbullying     است. منظور آن است که کاربری به طور مکرر از طریق ارسال پیام یا تصاویر و ویدیوهای نامناسب کودک یا نوجوانی را آزار داده و وی را می ترساند. دست انداختن و تمسخر کاربران کم سن وسال هم در همین رده دسته بندی می شود.

تنها 4 درصد از والدین گزارش کرده اند که بچه هایشان هدف چنین حملاتی قرار گرفته اند و این مساله تا حدی نگران کننده است. زیرا کارشناسان رقم واقعی را بیش از این می دانند و معتقدند والدین از حجم واقعی مزاحمت هایی که برای فرزندانشان در محیط های مجازی به وجود می آید مطلع نیستند.

کارشناسان می گویند والدین در این زمینه به اندازه کافی با فرزندانشان صحبت نمی کنند و بچه ها هم از طرح این مسائل به طور عمومی بیم دارند و این یک مشکل جدی تلقی می شود. اما نتیجه این شرمساری ها برای آینده بچه ها خطرناک خواهد بود. نکته مهم آن است که در صورت استفاده جوانان و نوجوانان از شبکه های اجتماعی احتمال وقوع زورگیری آنلاین برای آنها تا دو برابر افزایش می یابد. این خطر با فاصله زیاد در رتبه اول خطراتی است که کاربران کم سن و سال شبکه های اجتماعی را تهدید می کند و پس از آن سرقت هویت، سرقت اموال و سرقت اقلام شخصی در رتبه های بعدی قرار دارند.

GPS     در خدمت سارقان

توضیح آنکه در سال های اخیر فعال کردن خدمات مکان یاب یا gps     توسط کاربران شبکه های اجتماعی متداول شده است. این خدمات به کاربران امکان می دهد تا دوستان و آشنایانشان را موقعیت خود و محل قرارگیریشان مطلع کنند، اما چنین سرویس هایی به دزدان و سارقان هم امکان سواستفاده می دهد و تاکنون دزدی های مختلفی با سواستفاده از این سرویس روی داده و گزارش شده است. با توجه به اطلاعات کم بچه ها در این زمینه ها این خطر هم به طور جدی آنها را تهدید می کند.

به طور کلی دختران بیش از پسران توصیه ها و نصیحت هایی در مورد خطرات شبکه های اجتماعی دریافت می کنند. البته این مساله بدیهی است چون در این شبکه ها دختران بیش از پسران با خطر سوءاستفاده مواجه هستند. این توصیه ها مسائلی همچون نحوه انتخاب دوستان، تنظیمات مربوط به حریم شخصی و حفاظت از اطلاعات را در بر می گیرد. در مقابل والدین پسرها کمتر در مورد دوستان مناسب و خطرات مربوط به زورگیری آنلاین صحبت می کنند.

با بالارفتن سن پسرها میزان دخالت والدین در مورد موارد فوق الذکر کمتر و کمتر می شود و در عوض آنان در مورد مسائلی همچون پست ها و نوشته های فرزندانشان در این سایت ها و همین طور تاثیر این مطالب بر شهرت و اعتبار خود و دوستان و آشنایانشان صحبت و اظهارنظر می کنند.

گفتنی است مایکروسافت برای انجام این بررسی از نظرات 1051 نفر از والدین آمریکایی کودکان 5 تا 17 ساله که به اینترنت دسترسی داشته اند، استفاده کرده است. از والدینی که بیش از یک فرزند 5 تا 17 ساله داشته اند، خواسته شده تا تنها در مورد فرزندی اظهار نظر کند که بیشتر از دیگری از اینترنت و شبکه های اجتماعی استفاده می کند




موضوع مطلب :

یکشنبه 90 اردیبهشت 11 :: 11:15 عصر

ایران انقلابی

                    اکونومیست: ایران انقلابی با هر حرکت آمریکا قدرتمندتر می شود

سیاست آمریکا در خاورمیانه با هر حرکتی بیشتر پیچ می خورد و در سوی دیگر، این ایران انقلابی است که قد می کشد و قدرتمندتر می شود.

نشریه انگلیسی اکونومیست ضمن انتشار این تحلیل به ارزیابی موقعیت رو به نزول قدرت آمریکا در منطقه پرداخت. اکونومیست نوشت: خاورمیانه منابع عظیم انرژی مورد نیاز جهان را در اختیار دارد و به همان اندازه بزرگ ترین دردسر سیاسی را هم دارد. جای تعجب ندارد که آمریکا در دهه اخیر بیش از پیش روی این منطقه متمرکز شد اما این تمرکز به خاطر بحران اقتصادی از یک سو و ظهور قدرت های نوین از سوی دیگر به هدر رفته است. در دهه پیش وقتی آمریکا به عراق به خاطر حمله به کویت حمله کرد، بدون هیچ چالشی در منطقه حاکم شد اما از 10 سال پیش اوضاع شکل دیگری پیدا کرد و ضربه ها و واکنش های منفی آغاز شد. به جای اینکه حمله به افغانستان و عراق در سال های 2001 و 2003 نفوذ آمریکا را بیشتر کند، دود آن در چشم کاخ سفید رفت. موفقیت اولیه در این جنگ ها برای آمریکا اعتبار به بار نیاورد و از سوی دیگر ایران انقلابی بود که قد کشید و قدرتمندتر شد.

نشریه انگلیسی اضافه می کند: سیاست آمریکا در خاورمیانه با هر حرکت بیشتر پیچ می خورد. اسرائیل که در ده سال گذشته بیش از 27 میلیارد دلار کمک نظامی از ایالات متحده دریافت کرده، به رغم تعهدها، مدام پیمان شکنی کرده و به کار غیرقانونی شهرک سازی یهودیان ادامه می دهد. دیگر متحد خاورمیانه ای و دریافت کننده کمک های مالی یعنی مصر، پدر آمریکا را درآورده تا یک مثلاً اصلاح سیاسی و درست در منطقه خاورمیانه انجام دهد. در عراق، آمریکا این همه هزینه مالی و جانی داد تا 9 ماه دولت نداشته باشد و دست آخر دولتی تشکیل شود که به جای انعطاف به آمریکا، علاقمند به ایران باشد. ایران هم که به رغم این همه حرف و تهدید و تحریم های آمریکا و متحدان، هنوز به سمت توسعه فناوری اتمی پیش می رود. حتی محبوبیت باراک اوباما در کشورهای عربی و مسلمان که پس از انتخابش بالا رفته بود هم پایین آمده است. وقتی از اعراب بپرسید کدام رهبر سیاسی را می پسندند، آن را انتخاب می کنند که علیه آمریکا و متحد نزدیکش یعنی اسرائیل قد علم کرده باشد.

نویسنده اکونومیست معتقد است: کشورهایی نظیر عربستان که زمانی واسطه و دست نفوذ آمریکا در منطقه بود، ضعیف و بی خود شده اند. عربستان نفت و ثروت زیادی دارد ولی شاهزاده های راس قدرت در آن پیر و فرتوت شده اند و برای کسب قدرت با هم می جنگند. زمانی آن ها می توانستند کشورهای عربی را پشت آمریکا به خط کنند اما الان حتی مصر نمی تواند دو جناح شکاف خورده حماس و فتح در تشکیلات خودگردان فلسطینی را دور هم گرد آورد تا با هم حداقل گفت وگو کنند. مبارک و آل سعود در میان کشورهای عربی دیگر نفوذ ندارند و در میان مردم کشورهای عربی، این «نافرمانی و مقاومت» است که طرفدار دارد. اسکات کارپنتر، از مقامات دولت جرج دبلیوبوش که الان در انستیتو مطالعات خاور نزدیک در واشنگتن کار می کند، می گوید: «هر قدر که متحدان ما ضعیف شوند، به همان اندازه هم ما ضعیف می شویم.»

اکونومیست با بیان اینکه «اشتباه های استراتژیکی و تاکتیکی آمریکا در این نزول قدرت موثر بوده است» می افزاید: ناکارآمدی در پیدا کردن سلاح های کشتار جمعی صدام پس از حمله به عراق و شکنجه در گوانتانامو و ابوغریب باعث شد قدرت اخلاقی آمریکا خدشه دار شود. ایران و متحدانش چون سوریه، حماس و حزب الله لبنان به دلیل این که فکر می کنند دست های آمریکا روی آتش افغانستان و عراق سوخته، می توانند بلوف های آمریکا را رو کنند چون می دانند تهدیدهای آمریکا برای حمله نظامی دیگر خریدار ندارد و عملی نمی شود. الان نشان می دهیم که چطور ممکن است به این نتیجه برسند. بیش از حدود 6 هزار خسارت جانی برای آمریکا در عراق و افغانستان و خرج بالا و صرف هزینه ای بالغ بر 1/1 تریلیون دلار باعث شده دیگر توانایی حرف زدن از جنگی دیگر، واقعیت نداشته باشد. هزینه نگهداری یک سرباز در منطقه سالانه حدود 500 هزار دلار است .

اکونومیست در عین حال تاکید می کند: برخی ناظران در واشنگتن می گویند هنوز مانده تا آمریکا طعم شکست را در خاورمیانه تجربه کند. پیچ خوردن سیاست های آمریکا باعث شده تا برخی بگویند تیم اوباما در خاورمیانه حتی بدتر از تیم جرج بوش عمل می کند. با وجود برخی پیشرفت ها در دولت اوباما، سختی های موجود جلوی موفقیت آینده را می گیرد. گری سیک که در زمان فورد و جیمی کارتر، در شورای امنیت ملی کاخ سفید بوده پیش بینی کرده که نفوذ در خاورمیانه با کاهش روبرو خواهد بود. اما حتی اگر نفوذ آمریکا ادامه داشته باشد، آیا ارزشش را دارد؟ آمریکا شاید روزی به این فکر کند که چرا این قدر خود را به دردسر انداخته و در مقابل قرار است چه چیزی که ارزشش را داشته باشد، دریافت کند؟




موضوع مطلب :

پنج شنبه 90 اردیبهشت 1 :: 1:10 صبح

جنبش مرده و پژمرده

نیویورک تایمز: جنبش سبز خاطره ای مرده و پژمرده است

از دید بسیاری در واشنگتن، جنبش سبز در ایران خاطره ای پژمرده است.

ری تاکیه عضو شورای روابط خارجی آمریکا که یکی از حامیان فتنه سبز در حوادث سال گذشته به شمار می رفت، ضمن تحلیلی که نیویورک تایمز منتشر کرده، تصریح می کند: امروز جمهوری اسلامی توجه خود را به مبارزه طلبی هسته ای معطوف کرده است. این در حالی است که مذاکرات برگزار شده با ایران زیر تابش خیره کننده نشست ها، بی نتیجه بوده است.

وی اذعان می کند: از دید بسیاری در واشنگتن، جنبش سبز اپوزیسیون، خاطره ای پژمرده است که اگر نگوییم جمهوری اسلامی آن را نابود کرد، دست کم به خستگی و بی رمقی کشاند.

نویسنده نیویورک تایمز با بیان این که حکومت اسلامی یک دولت استبدادی معمولی نیست بلکه سازه ای عقیدتی است، می افزاید: هیچ دورنما و تضمینی برای موفقیت اپوزیسیون سبز و شکست مذهبی وجود ندارد.

تاکیه در عین حال از آمریکا و غرب خواست ضمن مذاکره با ایران برای مهار برنامه هسته ای، به مبادله اورانیوم غنی شده راضی نشوند و همچنان برای اثرگذاری در تحولات داخلی ایران برنامه ریزی کنند. آمریکا می تواند با حمایت از اپوزیسیونی که فردایی متفاوت را آرزو دارند، سرگردان نشود.

عبارت اخیر ری تاکیه اذعان به سرگردانی در سیاستگذاری آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران است.




موضوع مطلب :

پنج شنبه 90 اردیبهشت 1 :: 1:9 صبح

                 30 سال روابط رازآلود

          30 سال روابط رازآلود انگلیس با طالبان

اسناد مربوط به آرشیوهای انگلیس حمایت قدرت های غربی از شکل گیری طالبان در افغانستان را تایید می کند.

دولت انگلیس به تازگی شماری از اسناد مربوط به سال 1980 میلادی را که جنبه محرمانه ندارد منتشر کرده است. بر اساس این اسناد دولت های آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در آن سال برای حمایت از تشکیل طالبان توافق کردند. این اسناد پس از آن منتشر شده که موضوع حمایت دولت های غربی از شکل گیری طالبان در افغانستان دیگر جنبه محرمانه خود را از دست داده و برای مثال سال گذشته هیلاری کلینتون نیز علنا به این مطلب اذعان کرده بود. وزیرخارجه آمریکا سال گذشته گفت: متاسفانه باید اذعان کنیم که ما در تشکیل طالبان در مقابل حمله شوروی به افغانستان نقش داشتیم.

اکنون اسناد آرشیو ملی امنیتی نشان می دهد قدرت های غربی، از جمله آمریکا و آلمان در اقدامی مشترک علیه نیروهای شوروی در اوایل دهه 80 از طالبان حمایت کرده و موجب رشد و توسعه این گروه شده اند. نیروهای شوروی در دسامبر 1979 به افغانستان لشکرکشی کردند.

بنابر این اسناد، در 15 ژانویه 1980، اندکی بعد از ورود نیروهای شوروی به افغانستان، نمایندگان ارشد آلمان، فرانسه، بریتانیا و آمریکا در پاریس با یکدیگر دیدار کرده و در مورد واکنشی مشترک به این اقدام شوروی به بحث و گفت وگو پرداختند.

در این دیدار از جمله زبگنیو برژینسکی، مشاور وقت امنیت ملی آمریکا و رابرت آرمسترانگ، وزیر وقت بریتانیا حضور داشتند.

آرمسترانگ پس از این دیدار به دولت متبوع خود اطلاع داد که نمایندگان حاضر در این نشست «مصلحت غرب» را «حمایت» از مقاومت در افغانستان و تلاش برای «ترغیب» این مقاومت می دانند.

وی همچنین گفت، «حمایت دوستان ما» از این نیروها در افغانستان باید هماهنگ شود.

یادآور می شود هم اکنون نیز از یک سو آمریکا و ناتو علیه طالبان می جنگند و از سوی دیگر برخی دیپلمات های آمریکایی و انگلیسی به واسطه رژیم سعودی، ملاقات ها و مذاکراتی را با برخی سران طالبان در عربستان داشته اند!

آمریکا و انگلیس، گروهک های دست ساخته ای چون القاعده و طالبان را بهانه ای برای لشکرکشی به خاورمیانه اسلامی قرار دادند. در عین حال رژیم های یاد شده از افراطیون مذکور برای ترویج تروریسم در خاورمیانه استفاده می کنند.

یادآور می شود بنا بر اسناد آشکار، سرویس های جاسوسی سیا و MI6   به همراه استخبارات رژیم سعودی آموزش تجهیز طالبان در دهه 1980 میلادی را برعهده داشته اند.




موضوع مطلب :

پنج شنبه 90 اردیبهشت 1 :: 1:9 صبح

 احمدی نژادی بودن

از وبلاک {{تاملات}}

نوشته مجید بذرافکن

تمام مقصد ما احمدی نژادی بودن ماست!

 «احمدینژادی صفتی بود که نشان میداد ما به هیچ یک از معیارها و ملاکهای چپ و راست، اصلاح طلب و اصولگرا پایبند نیستیم. احمدینژادی لقبی بود که ما را از دیگر افراد جریان اصولگرایی جدا میکرد. احمدینژادی یعنی اینکه تنها یک نفر میتواند انقلاب را از خطر سقوط و انحراف نجات دهد. احمدینژادی یعنی اینکه همه آدمها حتی اصولگراها برای نابودی احمدینژاد برنامه دارند و ما باید در برابر همه آنها بایستیم.»

شخصی به نام محمود احمدی نژاد از اهالی گرمسار سمنان ساکن تهران استاد دانشگاه علم و صنعت عضو بهمان گروه سیاسی، استاندار اردبیل در زمان هاشمی رفسنجانی و شهردار کلان شهر تهران رئیس جمهور شد. آیا احمدی نژاد یعنی این؟ همان طور که گفته اید احمدی نژاد یک شخصیت حقیقی صرف ندارد و گونه ای از تفکر و مکتب بود که با زحمت بسیار مومنین گمنام از میان مدعیان اصولگرایی از سوی مردم در رقابت با هاشمی رفسنجانی و مصطفی معین و مهدی کروبی وارد نهاد ریاست جمهوری شد.

آقای حسینی آن چه که به عنوان احمدی نژادی گفته اید درست است ولی حق مطلب را ادا نکرده اید. احمدی نژادی یعنی کسی که می تواند اصولگرایی ضد فتنه را از اصولگرایی غیرولایی تشخیص دهد. احمدی نژادی یعنی کسی که حاضر است به اشد وجه بر آرمان های انقلابی و اسلامی بایستد و به زخارف من درآوردی لیبرالیستی و مردم فریبانه تن ندهد. احمدی نژادی یعنی کسانی که با پول شخصی حاضرند، برای کاندیدایی که مهر انقلاب خورده است هزینه کنند. احمدی نژادی ها کسانی هستند که صرفا به صالح رای می دهند و اصلح مقبول را برای سقیفه رها می کنند. آری احمدی نژادی یعنی حتی یک نفر هم می تواند در امتثال امر مولایش آن قدر سخت و صعب باشد که نفرت دوستان و یاران دیروزش را هم برانگیزد. آری احمدی نژادی یعنی حتی یک نفر هم می تواند کار انقلاب را به دوش بکشد و در داخل و خارج نام و آوازه امام خمینی ره را زنده کند.

بله جناب آهستان! احمدی نژادی ها کسانی بودند که مدعیان کارشناسی تورم هفتاددرصدی، مدعیان کارشناسی مقبول بودن قالیباف، مدعیان کارشناسی عدم صلاحیت کامران دانشجو را خیلی زود شناختند. احمدی نژادی ها زود فهمیدند بلند کردن اسم و گفتمان انقلاب بسیار مهمتر از عملکردهای تازه بنیاد احمدی نژاد است.

احمدی نژادی ها کسانی هستند که اصولگرایی و اصلاح طلبی را بازی بازیگران سیاسی می دانند و اعتقاد دارند وقتی رئیس جمهور هنوز وارد نهاد ریاست جمهوری نشده است، زبان افزایی ها و مشورت های عاقل اندر سفیه و انتقاد نسبت به عملکردها ناکرده یا از سر جهل است یا از سر حسادت و یا از سر حماقت. احمدی نژادی ها زود ائتلاف «نه احمدی نژاد» را مساوی ائتلاف قاعدین و فتنه گران شناخته بودند. احمدی نژادی ها خوب فهمیدند عالمان بی عمل کارشناس نیستند وقتی حتی به طلای بودن احمدی نژاد هم اعتراف نمی کنند. احمدی نژادی ها خیلی زود ترسوهای مدعی انقلابی گری را شناختند که بی عرضگی خود را در پشت انتقاد نسبت به احمدی نژادی بودن پنهان می کردند و سخنرانی احمدی نژاد در میدان ولی عصر را معادل خیانت های باندهاشمی و موسوی قرار می دهند.

 احمدی نژادی ها زود فهمیدند دفاع از خط انقلاب یعنی تحمل تهمت ها و افتراها و هتک ها و همزمان صبر بر اشتباهات و خطاهای خودی ها. احمدی نژادی ها زود فهمیدند احمدی نژادی بودن یعنی صبر بر عوض شدن بچه گانه متکی در سنگال، یک بهانه است تا سیاست خارجی مکتبی خمینی را هتک کنند. احمدی نژادی ها زود فهمیدند باید تغییرات مدیریتی مبتنی بر ملاک مشایی چی بودن را تلخ نوشید و صرفاً روترش کرد، تا اصل عدم امنیت مدیران کم کار و پرمدعا فراموش نشود. احمدی نژادی ها از قبل می دانستند وقتی با سخنان هر کس صفا کنند یعنی گل به خودی زده است، لذا حتی شعار الله اکبر پشت بام ها که هیچ سینه زدن و دعای کمیل و زیارت عاشورا برگزار کردن هم آنها را به اشتباه نمی اندازد.

 بحمدالله فتنه هشتاد و هشت ثابت کرد که احمدی نژادی ها اشتباه نکرده بودند که برخی نمایندگان مجلس و جماعت اصولگراسُرا را حلوا حلوا نکرده و اتفاقاً در وقت مقتضی آنها را از حیز انتفاع خارج کرده بودند. احمدی نژادی ها کسانی بودند که برخی اصولگرایان فرصت طلب را که از برکت خدمات مخلصانه شهرداری به مجلس راه یافته بودند ولی مدعی سروری و آقایی بودند، زود شناختند. احمدی نژادی ها کسانی بودند که موج انقلابی گری و اسلام خواهی در کشور را ناشی از ایمان احمدی نژاد به مولفه های مطروحه از جانب آقا می دانستند.

اتفاقا احمدی نژادی ها خوب یادشان بود که در دوره خاتمی وضعیت برخی علما نسبت به خیانت ها و جنایت های مبرهن دوم خرداد نسبت به اسلام چگونه بود. همان هایی که در فتنه هم بار سکوت و یا اظهارنظرهای بی خاصیت شان در روشن کردن حق و باطل سند حقانیت، معرفت احمدی نژادی ها شد. احمدی نژادی ها کسانی بودند که از ابتدا فهمیدند برخی اشتباهاتی که ناخواسته در کشور رخ می دهد، در قبال چارمیخ کردن گفتمان انقلاب اسلامی در کشور قابل مقایسه نیست.

احمدی نژادی ها بابصیرت هایی بودند که خوب فهمیدند وقتی حزب اعتمادملی با شعار بازگشت به اندیشه های امام می آید و میرحسین موسوی نخست وزیر امام می خواهد وارد رقابت با خط امام ناب شود یعنی حزب الله با مباشرت احمدی نژاد و با هدایت مقام معظم رهبری مسیر حرکت انقلاب را به مسیر اصلی بازگردانده است.

« به نظر من اشتباه اینها کمتر از احمدینژادیهای واقعی نیست. چرا که به جای آسیب شناسی و تاکید بر محاسن و انتقاد از اشتباهات و اصلاح اشتباهات، صورت مساله را پاک میکنند. منظورم این نیست که مساله فرعی را اصلی کنند، منظورم این است که لااقل خودشان و دیگران را فریب ندهند!» +

 آقای آهستان! خودگویی و خود خندی خود مرد هنرمندی! همان طور که قبلا اشتباه کرده اید الان هم اشتباه می کنید. احمدی نژادی ها هیچ وقت به احمدی نژاد چک سفید امضا ندادند. احمدی نژادی ها هیچ وقت احمدی نژاد را بدون آقا تصور نکردند. احمدی نژادی ها از اول شعار عبور از احمدی نژاد را سر می دادند.+ احمدی نژادی ها کسانی هستند که تا حاکمیت کامل ولی عصر (عج) را به چشم نبینند به هیچ کس و به هیچ چیز راضی نمی شوند. احمدی نژادی ها از اول هم برای عبور از احمدی نژاد شعار می دادند.

بله برادر حسینی! متاسفانه شیطان هرکس را از آن چه درست است و درست می پندارد فریب می دهد. احمدی نژاد فقط نظرات مقام معظم رهبری را در اولویت اجرا می داند ولی این نباید باعث بی حرمتی نسبت به علما بشود. احمدی نژاد رئیس جمهور هفتاد میلیون آدم است و باید همه طیف ها را به اسلام دعوت کند ولی نباید در این دعوت نسبت به دوستان بی اعتنا و کم لطف باشد. احمدی نژاد باید برای ایجاد مقدمات ظهور دست به کار شود ولی نباید جهش کند و بخواهد سرعتش را از سرعت مدیر کشور و انقلاب بیشتر بکند.

احمدی نژادی بودن ممکن است حتی با وجود شخصیت غیرقابل تحملی مانند مشایی احمدی نژادی است تا مادامی که نوکری مردم یک ارزش است. احمدی نژادی بودن ممکن است حتی اگر احمدی نژاد خودش را آینه مشایی بداند ولی در کرسی سازمان ملل، آمریکا و اسرائیل را به محاکمه بکشد. احمدی نژادی بودن هنوز هم ممکن است حتی اگر رحیمی و بقایی اطراف احمدی نژاد باشند ولی مدعیان زشت روی ولایت مداری چون لاریجانی و توکلی و باهنر را به قدرت راه ندهد.

احمدی نژادی ها از اول اصلی و فرعی کرده اند و می کنند. احمدی نژادی ها برای آنکه از احمدی نژاد عبور کنند و آن را به یک احمدی نژادی تر بدهند و از دست امثال مشایی و لاریجانی و هاشمی رفسنجانی و اصلاح طلبان آمریکایی و اسرائیلی در امان بماند مانند شما توبه نامه نمی نویسند به حقانیت راه خویش تردید نمی کنند. احمدی نژادی ها کسی را فریب نمی دهند، اگر از یک امر غیر مهم در دولت انتقاد نمی کنند اما آن را تطهیر هم نمی کنند. احمدی نژادی ها دوستی مردم با اسرائیل را یک حماقت می دانستند ولی دوستی با دشمنانِ دشمن اسرائیل را نیز ننگ می دانند.

برادر آهستان، احمدی نژادی بودن یک راه است یک زیست است یک مکتب است. تمام مقصد ما مکتب ماست.

احمدی نژاد ممکن است دیگر احمدی نژادی نباشد ولی شما در مسیری که به درستی انتخاب کرده اید شک نکنید!

 برادر آهستان! احمدی نژادی بمان!




موضوع مطلب :

پنج شنبه 90 اردیبهشت 1 :: 1:8 صبح

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت