سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

ایران بزرگتر از آن است که آمریکا بتواند او را منزوی کند
روزنامه نیویورک تایمز نوشت: ایران بزرگتر از آن است که آمریکا بتواند او را منزوی کند.
راجر کوهن در نیویورک تایمز نوشت: ترامپ فرصت حضور در عربستان را مغتنم شمرد و کشف جدیدش را اعلام کرد و گفت «بالای 95 درصد قربانیان تروریسم خود مسلمانان هستند.» عربستان خانه مقدس‌ترین اماکن مسلمانان است. اما همین عربستان تشنه خرید سلاح از شرکت‌های تسلیحاتی «شیطان بزرگ» است.
چقدر خوب می‌شد اگر ترامپ فرصت سفر به عربستان را مغتنم می‌شمرد و در اولین سفر خارجی‌اش به یک پادشاهی که شمشیر در دست تکان دادن پادشاه از مظاهر آن است و هیچ شأن و منزلتی برای زنان قائل نیست؛ مترصد می‌شد و همه اشکالات و نقاط ضعف این حکومت را به آن گوشزد می‌کرد.
اما ترامپ نه تنها این فرصت را صید نکرد بلکه در عوض پادشاهی عربستان را با این عملش جلا داد و فقط هم خطاب همه رویکردهایش مردان بودند.
ترامپ در عربستان تازیانه‌اش را بر کمر تروریسم کوبید، بدون آنکه توجه کند ببیند منبع تروریسم کجاست. ترامپ به کشوری سفر کرد که 15 تن از 19 عامل وقوع حادثه 11 سپتامبر از اتباع آن بودند ضمن آنکه همه منابع مالی این عملیات را هم عربستان تامین کرده بود.
پادشاهی عربستان بودجه تمام گروه‌های متعصب را که اصل و بنیان اعتقادات ایدئولوژیک «القاعده» و «داعش» را تشکیل می‌دهند تامین می‌نماید.
نیویورک تایمز می‌افزاید: ترامپ در مظهر نمادین یکی از همین جوامع حامی داعش حضور می‌یابد و در آن از لزوم مبارزه با تروریسم صحبت می‌کند و به کشورهای خاورمیانه می‌گوید که «تروریست‌ها را از زمین‌تان بیرون کنید.» اما ترامپ در این نصیحت‌گویی‌اش غافل از درک این حقیقت است که این کشورهایی که آنها را خطاب صحبتش قرار می‌دهد، نمی‌توانند همزمان هم ماشین جوجه‌کشی تروریسم باشند و هم مفتش آن.
یک سیاست خارجی عاری از هرگونه اصول و اعتقاد ارزشمند؛ در متن همان نظریه انحرافی «اول، آمریکا» ترامپ می‌گنجد. این سیاست خارجی بی‌تردید برای آمریکا مشکل‌آفرین خواهد بود.
این یعنی انکار خود. ترامپ باید درک کند که با ایستادن در کنار دیکتاتورها؛ نمی‌توان دیکتاتوری‌های موجود جهان را نفی کرد.
در ادامه این تحلیل آمده است ترامپ علیه ایران حرف می‌زند. مسلما ترامپ در حمله به ایران در معرفی این کشور به عنوان کانون حمایت از تروریسم، فقط برای عربستان و اسرائیل خوش‌رقصی می‌کند.
آمریکا نباید این بازی آتش‌افروزانه را بازی کند. منزوی ساختن ایران؛ تیر به خطا انداختن است. ایران بزرگتر از آن است که منزوی شود. درست است که ایران دموکراسی در سبک آمریکایی نیست اما در مقایسه با عربستان، ایران یک جزیره ثبات است و یک جامعه نماینده سالار و مشارکتی است که قابل مقایسه با عربستان نیست.

{روزنامه کیهان}




موضوع مطلب : شیطان بزرگ

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:50 صبح

دولت یازدهم رکورد بدهکارترین دولت را شکست
دولت دوازدهم در هزار توی شوم بدهی‌های نجومی 700 هزار میلیارد تومانی گرفتار می‌شود که دولت یازدهم بر جای گذاشت.
روزنامه وطن‌ امروز در گزارشی اقتصادی خاطرنشان کرد: حسن روحانی 6آذر 92 در تنها گزارش 100 روزه، دولت قبل را با بیش از 200 هزار میلیارد تومان بدهی بدهکارترین دولت نامید، حال بعد از حدود 4 سال بدهی دولت بیش از 700 هزار میلیارد تومان شده است. بعد از انتخابات خرداد 92 حامیان دولت تبلیغات رسانه‌ای سنگینی ایجاد کردند که دولت گذشته در عین بهره‌مندی از منابع، مشکلاتی را برای ساختار اقتصادی کشور ایجاد کرده است، به عنوان مثال رئیس‌جمهور در گزارش 100 روزه عملکرد خود که 6 آذر 92 ارائه کرد، به موضوع بدهی‌های دولت گذشته پرداخته و گفته بود: «کشور از لحاظ درآمدهای ارزی حدود 750 میلیارد دلار درآمد داشته در طول8 سال، دولتی که پولدارترین دولت بوده ولی متاسفانه بدهکارترین دولت بود، یعنی دولتی که به ما به ارث رسید.
روحانی در گفت‌وگوی تلویزیونی خود به رقم دقیق‌تری هم درباره بدهی‌های دولتی اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: «بدهی دولت به سیستم بانکی در روزی که ما دولت را در مردادماه تحویل گرفتیم، بیش از 74هزار میلیارد تومان بوده است. بدهی دولت به صندوق تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی 60 هزار میلیارد تومان بوده است. آمار و ارقامی که بخش‌های مختلف دولت به من دادند، بدهی دولت به پیمانکاران و بخش‌های مختلف و بخش خصوصی، حدود 55 هزار میلیارد تومان است. یعنی شما همین 3 رقم را کنار هم قرار دهید، 74 هزار، 60 هزار و 55 هزار میلیارد تومان که ارقام دیگری هم هست، بدهی صندوق‌های بازنشستگی نیروهای مسلح، رقم‌های عجیب و غریبی گزارش دادند که خودشان بعدا برای مردم توضیح می‌دهند، رقم خیلی بالاتر از 200 هزار میلیارد تومان است».
حالا در بهار 96 حدود 4 سال از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید گذشته است. دولتی که برای نجات اقتصاد کشور قدرت را به دست گرفته بود کارنامه‌ای را از عملکرد خود ارائه کرده که بررسی آن می‌تواند زوایای پنهان مانده عملکرد دولت را برای مردم روشن کند. بدهی دولت به بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله بانک‌های تجاری، بانک‌ مرکزی، سازمان تامین اجتماعی و... از جمله شاخص‌هایی است که همان‌طور که روحانی در گزارش 100 روزه خود به آن پرداخت، می‌تواند ماحصل عملکرد دولتمردان در حوزه اقتصادی را به مردم بدون رتوش نشان دهد.
در زمان آغاز به کار دولت، جز رئیس‌جمهور، افراد دیگری مانند وزیر اقتصاد و معاون اول رئیس‌جمهور نیز به ارائه آماری درباره بدهی‌های دولت پرداختند، به عنوان مثال طیب‌نیا همان زمان به عدد 150 هزار میلیارد تومان اشاره کرد. البته بعدا او اذعان کرد که برآوردش از این رقم دقیق نبوده است. اما حالا بر اساس «آمار کلی» که از سوی وزارت امور اقتصادی و دارایی منتشر شده است، بدهی‌های دولتی آن هم تا پایان دی‌ماه سال 95 بیش از 700 هزار میلیارد تومان بوده است. هر چند وزارت اقتصاد با محرمانه دانستن جزئیات بدهی‌های دولتی اقدام به انتشار این اطلاعات نکرده است.
تا اینجا دولت یک تنه و با اختلاف500 هزار میلیارد تومانی لقب بدهکارترین دولت تاریخ را به خود اختصاص داده است. در واقع دولت بدهکار، به دولت «ابربدهکار» تبدیل شده است اما هنوز هیچ یک از مقامات دولتی درباره چگونگی ایجاد این مگابدهی دولتی توضیحی ارائه نکرده‌اند.




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:48 صبح

رادیکال شدن ادبیات روحانی به خاطر کارنامه اقتصادی بود
«حسن روحانی در انتخابات ایران از خطوط قرمز عبور کرد، چون تصور می‌کرد به خاطر کارنامه اقتصادی رای نمی‌آورد.»
روزنامه واشنگتن پست در تحلیلی به قلم محمدعلی کدیور(عضو موسسه واتسون در دانشگاه براون) نوشت: حسن روحانی در دهه 80 در عرصه سیاست داخلی ایران به عنوان یک مقام راست‌گرا معرفی و پس از آن در دهه 90 بیشتر با عنوان محافظه‌کار شناخته شد. زمانی که وی ابتدا در انتخابات سال 92 ایران، حضورش را اعلام کرد، وی خود را نه اصلاح‌طلب و نه اصولگرا معرفی کرد بلکه خود را میانه‌رو خواند. او در انتخابات امسال به قوه قضائیه و سپاه پاسداران حمله کرد. حتی خاتمی نیز در دولت خود، دست به چنین موضع‌گیری‌های تند نزده بود. بسیاری معتقدند که حسن روحانی از خطوط قرمز در ایران عبور کرده است. این اقدام روحانی برای اتخاذ مواضع اصلاح‌طلبانه افراطی، ریشه در حملات تندروها به عملکرد اقتصادی وی و شاید استنباط وی از نداشتن رای بیش از 50 درصد مردم برای پیروزی در دور اول داشته است.




موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:47 صبح

رادیکال شدن ادبیات روحانی به خاطر کارنامه اقتصادی بود
«حسن روحانی در انتخابات ایران از خطوط قرمز عبور کرد، چون تصور می‌کرد به خاطر کارنامه اقتصادی رای نمی‌آورد.»
روزنامه واشنگتن پست در تحلیلی به قلم محمدعلی کدیور(عضو موسسه واتسون در دانشگاه براون) نوشت: حسن روحانی در دهه 80 در عرصه سیاست داخلی ایران به عنوان یک مقام راست‌گرا معرفی و پس از آن در دهه 90 بیشتر با عنوان محافظه‌کار شناخته شد. زمانی که وی ابتدا در انتخابات سال 92 ایران، حضورش را اعلام کرد، وی خود را نه اصلاح‌طلب و نه اصولگرا معرفی کرد بلکه خود را میانه‌رو خواند. او در انتخابات امسال به قوه قضائیه و سپاه پاسداران حمله کرد. حتی خاتمی نیز در دولت خود، دست به چنین موضع‌گیری‌های تند نزده بود. بسیاری معتقدند که حسن روحانی از خطوط قرمز در ایران عبور کرده است. این اقدام روحانی برای اتخاذ مواضع اصلاح‌طلبانه افراطی، ریشه در حملات تندروها به عملکرد اقتصادی وی و شاید استنباط وی از نداشتن رای بیش از 50 درصد مردم برای پیروزی در دور اول داشته است.




موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:46 صبح

افسران - قابل توجه عزیزانی که ادعای تخلفات گسترده براساس مستندات ومبتنی برقانون  را انحراف و فتنه مینامند888




موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:42 صبح

افسران - بدون شرح




موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:40 صبح

افسران - مصلحتی که اورا سرکار آورد به اشتباه




موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:38 صبح

 




موضوع مطلب : رمضان

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:13 صبح
با مشایخی بزرگ
مرتضی اسدی

 

 

 

 

 

 



همایش ستادهای حامی آقای حسن روحانی با حضور رئیس جمهور منتخب در تهران برگزار شد.
در این همایش هنرمند ارجمند و بزرگ کشورمان جناب آقای جمشید مشایخی نیز به سخنرانی پرداختند . ایشان فرمودند که اگر آقای روحانی در انتخابات رأی نمی آوردند ، ایشان کشور را ترک می کردند .
البته جناب آقای مشایخی شاید قصد مطایبه و یا غلو داشتند والا هیچ ایرانی وطن پرستی برای تغییر یک رئیس جمهور ، جلای وطن عزیزش را نمی کند .
همچنانکه ایشان طی دوران رژیم ستم شاهی نیز ترک وطن نکردند و فعالیت هنری گسترده ای داشتند و اما از نظر دیگر حتی اگر جناب مشایخی عزیز قصد مبالغه نیز نداشتند ، شاید حق را باید به ایشان بدهیم زیرا چهره ای که از کشور در صورت رأی نیاوردن آقای روحانی نمایش داده شد ، هر ایرانی وطن دوستی را نیز به این نتیجه می رساند که باید کشور را ترک کند .
نگاهی به تبلیغات جناب آقای روحانی طی دوران انتخاباتی ، چنان تصویر سیاهی از کشور به نمایش می گذارد که بی گمان انقلابیون پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 در خصوص رژیم منحط شاهنشاهی به زبان نراندند . سیاه نمایی آقای روحانی برای جذب آراء بیشتر ، چنان بود که کشور طی سی و هفت سال قبل از آن ( که آقای روحانی در آن دوران مسئولیتی نداشتند !) در تاریکی محض بسر می برده و با رأی آوری ایشان ، گوئی انقلاب دیگر شده است .
نگاهی مجدد به بیانات جناب رئیس جمهور منتخب در تبلیغات ایشان ، برای ثبت در تاریخ بسیار لازم و آموزنده است .
ایشان منتقدین خود را خشونت طلبانی می داند که از آزادی بویی نبردند که دهان آنها را باید بست – سی و هفت سال اعدام و زندان و حصر کرده اند – خانم ها را بیکار کردند و بخشنامه جدائی خانم ها از آقایان را دادند – می خواستند پیاده روها را دیوار بکشند – آنان اگر قدرت را بدست بگیرند جنگ و تقابل با جهان شروع میشود – قوه قضائیه خانه عدالت نیست – صدا سیما را یک باند اداره میکند – بیکاری و فقر و اعتیاد و فساد دوباره باز می گردد –می خواستند فضای مجازی راببندند – کاسبان تحریم هستند تا جیبشان پرتر می شد – نظامیان کار خود را  نمی کنند – فضای دانشگاه را امنیتی می کنند – آرامش و اخلاق از بین خواهد رفت و ....
جالب تر اینکه فردای روز انتخابات یعنی روزشنبه جناب دکتر روحانی پیامی را صادر فرمودند وبا لحن آرام ، در خواست کردند که همه گروه ها و جناح ها با دولت همکاری کنند و ایشان دست همه را می فشرد واقعا جای تعجب است که این منتقدین چهل و دو در صدی ایشان که چنین سوابق سیاهی دارند ، چگونه می توانند با دولت همکاری کنند ؟ چگونه جریانی که اتفاقا اقلیتی بزرگ هم هست می توانند با این کارنامه به شدت تاریک خود ، دولت جدید را برای اداره کشور یاری دهد ؟
آیا حق را به مشایخی بزرگ نمی دهیم که باید به همراه چهل و دو درصد جامعه ،کشور را ترک نمایند؟



موضوع مطلب : دولت12

یکشنبه 96 خرداد 7 :: 1:10 صبح

افسران - روحانی/ما رسانه ای نداشتیم




موضوع مطلب : دولت12

پنج شنبه 96 خرداد 4 :: 11:11 عصر
< << 6 7 8 9 10 >> >

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت