سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خا نه دوست
گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده گروه طراحی تم کده

برآورده نشدن وعده‌ها راز کم‌پیدایی روحانی میان مردم
«چرا روحانی کم‌پیداست؟» وبسایت فرارو با طرح این سؤال نوشت: از آخرین نشست خبری حسن روحانی با رسانه‌ها در ایران بیش از هفت‌ماه می‌گذرد. آخرین حضور رئیس‌جمهور در  تلویزیون نیز مربوط به دو ماه پیش است. رئیس‌جمهور نه در سالگرد برجام و نه در سالگرد روی کارآمدن دولت یازدهم به ایراد سخنرانی یا برگزاری نشست خبری با رسانه‌ها اقدام نکرد. اگرچه روحانی در سه سال گذشته هم خیلی ارتباطی با رسانه‌ها نداشته است اما این ارتباط در شش ماه نخست امسال کمتر شده است.
عبدالله ناصری از اعضای بنیاد باران می‌گوید: این سؤال برای بنده هم مطرح است که چرا آقای روحانی کمتر در رسانه‌ها حضور پیدا می‌کنند. یک دلیل این است که بعد از برجام، قطعا آقای روحانی این انتظار را داشت که تعهدات آمریکا در برجام زودتر اجرایی شود یا تعللی در آن صورت نگیرد، اما اظهارات مسئولین دولت حاکی از وجود برخی دست‌اندازها در این زمینه است. البته برجام از پیچیدگی‌های خاص خود برخوردار است.
وی افزود: «دلیل دیگر حواشی است که در ماه‌های اخیر برای آقای روحانی ایجاد کردند؛ همچون مسئله فیش‌های نجومی یا مسائل مربوط به اخوی ایشان که باعث شد آقای روحانی تا حدودی انفعال را پیشه کرده و کمتر در رسانه‌ها حضور پیدا کنند.»
ناصری اظهار کرد: «اما دلیل بعدی که اتفاقا باید باعث شود آقای روحانی با افکار عمومی بیشتر صحبت کند این است که انتظار افکار عمومی از بهبود شرایط اقتصادی برآورده نشده است و شاید این موضوع باعث شده آقای روحانی کمتر در رسانه‌ها حضور یابند.»
همچنین داریوش قنبری از نمایندگان اصلاح‌طلب و سابق مجلس می‌گوید: واقعیت این است که با حرف زدن، مشکلات حل نمی‌شود و نیاز به برنامه و عزم عملیاتی دارد و آقای روحانی در این مسیر عمل می‌کنند.
وی ادامه داد: «البته ارتباط رئیس‌جمهور با افکار عمومی از طریق رسانه‌ها یک نیاز است و آقای روحانی نیز سعی کردند به وقتش گزارش‌هایی به مردم ارائه کنند. منتهی ایشان به دنبال حرف‌های عالمانه و نه تبلیغاتی هستند و شاید تکرار حرف‌های عالمانه نیز خیلی مناسب نباشد.»




موضوع مطلب : دولت11

یکشنبه 95 مهر 25 :: 11:39 عصر

افسران - امام حسین(ع) : گناه ، خواسته ها را دست نیافتنی تر و شخص را زودتر گرفتار می کند.




موضوع مطلب :

جمعه 95 مهر 23 :: 11:31 عصر

هزینه دستگاه‌های دولتی در 3 سال 150 درصد افزایش یافت
یک روزنامه‌ اصلاح‌طلب، دولت را متهم به بی‌انضباطی مالی و ناکارآمدی در بودجه‌ریزی کرد و نسبت به تدوین بدترین بودجه تاریخ هشدار داد.
روزنامه اعتماد می‌نویسد: این روزها کارشناسان سازمان برنامه و بودجه با چیدن اعداد و ارقام کنار هم، سخت مشغول بودجه‌ریزی‌اند، بودجه‌ای که کارنامه مالی دولت در یک سال خواهد شد و البته یک برش از برنامه توسعه ششم. اما سازمان برنامه و بودجه در سه سال بودجه‌ریزی خود نشان داده که توفیق چندانی در کنترل هزینه‌ها نداشته است. مجموعه اتفاقاتی که در سه سال برنامه‌ریزی مالی، بودجه هزینه‌ای دستگاه‌ها را با افزایش 30 تا 150 درصدی مواجه کرده است، نشان می‌دهد در بخش درآمدها هر سال با مضیقه بیشتر مواجه بودیم و کسری‌ها، گاه دولت را به دست‌اندازی به منابع صندوق توسعه ارزی وادار کرده است.
نظام ناهماهنگ دستمزدها و رشدهای دورقمی بودجه شرکت‌های دولتی از مهم‌ترین دلایل بی‌انضباطی مالی است که پس از ابلاغ بخشنامه بودجه 96 بحثش این روزها در محافل اقتصادی داغ شده است.
در کانال‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی اظهارات کارشناسان درباره بودجه حاکی از نگرانی از بی‌انضباطی مالی در بودجه‌ریزی است.
در شرایطی که در برنامه سوم توسعه به عنوان بهترین برنامه توسعه‌ای کشور، دولت در حال کوچک‌تر شدن بود، اما پس از اتمام برنامه دوباره دولت رو به بزرگ شدن گذاشت. به طوری که تنها در هشت سال شرکت ملی نفت به دو برابر حجم پیش از سال 1384 رسید. بزرگ شدن دولت به مفهوم ساده‌تر به معنی نیاز بیشتر به بودجه و بی‌انضباطی مالی است.
هر چند دولت در سال‌های قبل برای کوچک شدن شرکت‌های زیرمجموعه خود دست به واگذاری در قالب خصوصی‌سازی و سهام عدالت زد و مسئولیت این واگذاری را نیز به استانداری‌ها سپرد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که نتیجه مورد هدف از خصوصی‌سازی حاصل نشد.  در واقع هیچ خصوصی‌سازی صورت نگرفت.
مهدی پازوکی کارشناس اقتصادی، نشانه و علت بی‌انضباطی مالی را بزرگ شدن نامتعارف بودجه دستگاه‌های دولتی می‌داند و آن را نگران‌کننده توصیف می‌کند.




موضوع مطلب : دولت11

جمعه 95 مهر 23 :: 11:23 عصر

افسران - برخیز به هنگام ، که هنگام نماز است




موضوع مطلب : نماز

شنبه 95 مهر 10 :: 12:6 صبح

 

ماهواره

دستگاه ماهواره عامل طلاق

اختصاصی – به گزارش جنبش مقابله با رسانه‌های بیگانه، امپراتوری دروغ: نزدیک به 10 سال قبل ازدواج کرده‌ام و حاصل این ازدواج دو فرزند است. سال گذشته تصمیم گرفتم یک دستگاه ماهواره خریداری کنم، اما همسرم با این تصمیم به شدت مخالفت کرد تا اینکه بالاخره در پی اصرارهای مکرر و بدون توجه به نظر وی اقدام به نصب ماهواره کردم. پس از مدتی و با تماشای برنامه شبکه‌های مختلف از کرده خود پشیمان شدم؛ اما چون این اقدام با اصرار خودم عملی شده بود به روی خودم نیاوردم تا اینکه پس از گذشت چندین ماه متوجه شدم رفتارهای همسرم تغییر کرده و کمتر به فرایض دینی اهمیت می‌دهد.

به طوری که سریال‌های شبکه فارسی‌وان در راس همه امور زندگی ما قرار گرفته بود. مزاحمت‌های تلفنی، رد و بدل پیام و بی‌توجهی همسرم به من و بچه‌ها و … باعث شد که پس از مدتی متوجه شوم همسرم با تقلید از سریال‌های شبکه فارسی‌وان با جوانی دوست شده است. در پی این رسوایی دادخواست طلاق داده و همسرم نیز بی‌تفوات نسبت به موضوع من و بچه‌ها را رها کرده و به منزل پدرش در تهران رفته است.

ماهواره، موافق و مخالف

گفت‌وگویی خیالی بین یک موافق ماهواره و یک مخالف ماهواره

موافق: ماهواره مثل اینترنت ممکنه هم خطرناک و هم باشه بستگی به استفاده خودت داره.

مخالف: ولی ماهواره مثل اینترنت نیست. کارکردن با اینترنت برای همه مقدور نیست تازه اگه هم مقدور باشه اکثر اوقات تنهایی از اینترنت استفاده می‌کنی و اینترنت روی خانوادت که ازش استفاده نمیکنن تاثیر نمیذاره.

موافق: خوب همه خانواده میتونن از اینترنت هم استفاده منفی ببرن.

مخالف: در این حالت هم‍زمان استفاده از اینترنت خیلی محدودتر از ماهواره است. چون زمان نگاه کردن به ماهواره بیشتر تاثیر منفی اگه بذاره خیلی شدیدتر از اینترنته.

موافق: شما فکرت بسته است و ذهنتو با این چیزایی که تو رادیو و تلویزیون میگن شست‌وشو دادن.

مخالف: فرض کنیم که من فکرم بسته باشه و از کل مسائل اخلاقی و روانی که آمارا به خاطر تاثیر منفی ماهواره نشون میده و نظر کارشناسان چشم‌پوشی کنیم. در این صورت یا حق با منه یا حق با شماست درسته؟

موافق: بله خوب.

مخالف: حالا 50 درصد احتمال داره من راست گفته باشم و 50 درصد احتمال داره شما راست گفته باشی درسته؟

موافق: بله خوب

مخالف: تو این حالت شما که ماهواره داری 50 درصد خطر خانوادت و خودتو تهدید می‌کنه چون 50 درصد ممکنه حرف من راست باشه ولی منو هیچ خطری تهدید نمی‌کنه و فقط تنها چیزی که من از دست میدم اینه که از دیدن فیلم و سریال و اخباری که 50 درصد ممکنه ضرری نداشته باشه محروم میشیم. حالا یه سوالی از شما دارم.

موافق: بپرس

مخالف: به نظرت ارزش داره برای سرگرم شدن یا حداکثر شنیدن اخبار 50 درصد یا اصلا 10 درصد ریسک کنی و خودت و خانوادتو در معرض خطر قرار بدی؟

موافق: چی بگم……




موضوع مطلب : دجال واره

شنبه 95 مهر 10 :: 12:2 صبح

آمارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت