خا نه دوست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخرین مطالب
کاهش میانگین سن بلوغ جنسی در ایران ! رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در نشست خبری گفت : تغییر الگوی تغذیه ،افزایش گوشت های هورمونی ،تاثیر برخی مواد و افزودنی های شیمیایی و از همه مهمتر هجمه دنیای مجازی تصاویر و مطالب غیرمجاز اینترنتی ، گستره بلوغ جنسی را به سنین پایین تر کشانده است. میانگین سن بلوغ جنسی در ایران در پسرها از 16 به 12 سال و در دخترها از 14 به 10 سال کاهش یافته است.
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از واحد مرکزی خبر، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در نشست خبری گفت : تغییر الگوی تغذیه ،افزایش گوشت های هورمونی ،تاثیر برخی مواد و افزودنی های شیمیایی و از همه مهمتر هجمه دنیای مجازی تصاویر و مطالب غیرمجاز اینترنتی ، گستره بلوغ جنسی را به سنین پایین تر کشانده است.
دکتر غلامعلی افروز با تاکید بر توجه معلمان و روان شناسان به کاهش سن بلوغ جنسی نوجوانان گفت:دانش افزایی در حوزه بلوغ جنسی و توجه به رشد اخلاقی و جسمانی در حوزه علوم تربیتی و آموزش و پرورش باید بیشتر مدنظر مسئولان قرار گیرد.
وی در ادامه به ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح درباره معیارهای ازدواج مناسب اشاره کرد و افزود: هم کفو بودن ،شباهت های ظاهری از قبیل تحصیلات و سن نیست بلکه اصل کفویت بر اساس آموزه های دینی ،پاک بودن هر دو فرد و ویژگی های روان جسمی است و چه بسا تجارب حرفه ای افراد بالاتر از مدارک تحصیلی آنان محسوب شود . رئیس سازمان نظام روانشناسی ،خانواده را محبوب ترین بنا از دیدگاه پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله دانست و گفت:مطالعات جهانی در زمینه خانواده نشان می دهد ریشه اصلی همسر ستیزی و انزوای عاطفی و فیزیکی همسران در دافعه های روانی و جنسی خلاصه می شود . وی افزایش تنوع طلبی در مردان را عامل بیشتر آسیب های خانوادگی دانست و گفت: فضاهای مجازی غیرمجاز ، لوح های فشرده و فیلم های ماهواره ای ، آسیب پذیری خانواده ها را جدی تر کرده است . دکتر افروز به پیشنهاد اختصاص یک مشاور برای هر هزار نفر در شهرهای پرجمعیت اشاره کرد و گفت:متاسفانه به علت حمایت نکردن دولت های کنونی و گذشته ، به بسیاری از طرح های مختلف سازمان نظام روانشناسی بها داده نمی شود و تعرفه های پیشنهادی این سازمان مبنی پذیرش بخشی از هزینه های مشاوره و روانشناسی در بیمه ها تحقق نیافته است . سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با شش سال فعالیت ،بیش از شش هزار عضو با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری دارد موضوع مطلب : چرا زنان خیابانی ، خیابانی شدند ؟ به گزارش «شیعه نیوز» ،دکتر امان قرایی استاد دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار شفاف با اشاره به افزایش زنان خیابانی در جامعه گفت: افزایش زنان خیابانی عوامل متعددی دارد و از یک سو می توان به بالا رفتن خط فقر و تامین مایحتاج زندگی، بالا رفتن طلاق و بی سر و سامانی، بحران معنویت و کمرنگ شدن هنجارهای دینی و باورهای مدنی و معنوی و از سوی دیگر داغ بودن بازار کسب و کار زنان خیابانی است.
وی ادامه داد: به دلیل محرومیت های جنسی که برای پسران وجود دارد بازار زنان خیابانی مهیاتر است و در کل تامین نیاز جنسی در پسران و نیاز زنان به مایحتاج زندگی سبب افزایش زنان خیابانی شده است.
آسیب شناس اجتماعی به افزایش طلاق و کاهش ازدواج در کشور اشاره کرد و اظهار داشت : چنانچه ازدواج بالا نرود و تشکیل خانواده صورت نگیرد و طلاق همچنان افزایش پیدا کند و زنان بی سرپرست در جامعه افزایش یابند به تبع این مسایل افزایش زنان خیابانی را به دنبال خواهد داشت.
قرایی با بیان اینکه برخورد قانونی و امنیتی جهت بازگردانند زنان خیابانی به زندگی طبیعی موثر نیست تصریح کرد: نمی توان با زنان خیابانی برخورد قانونی کرد و زمانی که زنی نمی تواند مایحتاج زندگی اش را تامین کند تنها کالای او همین است.
وی یاد آور شد: زمانی که تورم بالا می رود و وضع اقتصادی بد می شود و سرپرستی برای زنان وجود ندارد چه کار باید کرد؟ قانون یا نیروی انتظامی کار نمی توانند کند و نیروی انتظامی در این خصوص اعلام کرده که ما می توانیم ?نها را جمع کنیم اما جایی برای آن ها نداریم.
کارشناس مسایل اجتماعی با بیان اینکه فقر و فحشا رابطه متقابلی با هم دارند تاکید کرد: فحشا از ابتدای تاریخ به دلیل تامین مالی بوده است و زنان به دلیل درماندگی، طلاق، بی سرپرستی و وجود بازار کار به این کار روی می آورند و اینچنین فحشا بالا می رود.
قرایی خاطرنشان کرد: خود فروشی آزار جنسی است و هیج زنی راضی نیست فاحشه شود اما به دلیل نیاز و تامین مایحتاج خود به این کار روی می آورند.
وی با تاکید بر اینکه چون جامعه شرایط را مساعد کرده زنان خیابانی زیاد می شوند اظهار داشت: در جامعه با افزایش فقر و بیکاری و بی کسی و بی سرپرستی،زنان حیابانی افزایش پیدا می کنند و جامعه اینگونه شرایط را جهت افزایش زنان خیابانی مساعد کرده است.
استاد جامعه شناسی با بیان اینکه سن فحشا پایین آمده است گفت: سن فحشا در کشور از 12 سالگی به بعد است و سن فحشا 10 سال پایین آمده است در صورتی که پیش از این سن زنان خیابانی 18_30 سال بود اما در حال حاضر میانگین و متوسط این سن به 18 سال رسیده است.
قرایی در ادامه تصریح کرد: محرومیت های جنسی و دختران فراری( که به دلیل بد سرپرستی و رفتار نادرست خانواده مخصوصا پدر که بیش از 50 درصد در فرار دختران موثر است)فقر و آرزو های مادی و همچنین بحران معنویت و ارزش ها و هنجار های دینی در گرایش زنان به فحشا و کاهش سن زنان خیابانی موثر است.
وی در پاسخ به سوالی پیرامون علل گرایش دانشجویان به فحشا خاطرنشان کرد: دانشجویان به دلیل تامین نیاز های اقتصادی و مخارج دانشگاه و زندگی و به دلیل اینکه برخی از این خانواده های دانشجویان شهرستانی توان مالی ندارند و همچین به دلیل بحران معنویت به این کار روی می آورند. موضوع مطلب : تلاش برای زنده زنده سوزاندن 40 مسلمان یک گروه یونانی افراطی تصمیم داشتند 40 مهاجر اندونزیایی مسلمان را زنده زنده در آتش بسوزانند. به گزارش «شیعه نیوز» ، روزنامه "الفتروتیپیا "ی یونان نوشت ، گروهی یونانی نژادپرست و افراطی در آتن 40 مهاجر اندونزیایی را در مکانی که آنها به عنوان مسجد از آن استفاده میکردند حبس نموده و تلاش به سوزاندن آنها کردند. بنابراین گزارش، این گروه افراطی که گفته میشود از اعضای گروه راستگرای "شفق طلایی" هستند، پس از قفل نمودن درها و پنجرههای واحد زیر همکف یک آپارتمان در میدان "آمریکیس" آتن که 40 نفر در آنجا حضور داشتند، با انداختن مواد آتشزا به درون آن مکان اقدام به ایجاد آتشسوزی نمودند. در ادامه این گزارش آمده است که مهاجرین حاضر در مسجد با خاموش نمودن شعلهها از گسترش آتش جلوگیری کردند. لیکن 2 نفر از آنها بر اثر این حادثه زخمی شدند که پس از بیرون آمدن از مسجد به بیمارستان انتقال داده شدند. همچنین بنابراین گزارش، گفته میشود در این حادثه که شنبه شب گذشته رخ داد علیرغم اینکه موضوع حمله به مسجد مهاجران از قبل به اطلاع پلیس آتن رسانده شد و اکیپهای پلیس و نیروهای گارد ویژه در محل حضور یافتند گروه افراطی و نژادپرست یونانی حمله خود را انجام داده از محل دور شدند موضوع مطلب :
سختترین شکنجه قرن! برای تاجزاده
شنیده می شود این روزها مسئولین زندان گوانتانامو خود را به آب و آتش می زنند و از تمام راهکارهای قانونی و غیر قانونی استفاده می کنند تا بتوانند برای چند روز یا چند ساعت هم که شده به ایران سفر کرده و روش های جدید و دهشتناک شکنجه را از زندانبانان ایرانی یاد بگیرند.
مسئولین گوانتانامو که بعد از زندان آلکاتراز برای خود اسم و رسمی به هم زده بودند و آوازهی شکنجه های مخوفشان جهانی شده بود، این روزها و پس ازانتشار آخرین مصاحبه همسر تاج زاده، این شهرت خود را در خطر دیده و دهانشان از عمق قساوت قلب مسئولین زندان اوین باز مانده است و شدیدا کم آورده و نگران آبروی خود هستند!
شکنجه های بسیار وحشتناک نظیر سرو نکردن میوه در برنامه غذایی و نبود توالت فرنگی از نمونه این شکنجه های ابتکاری مسئولین اوین است که تاکنون در هیچ جای دنیا مشاهده نشده است و باید گفت اوین دست گوانتانامو و آلکاتراز و ابوغریب و زندانهای موساد و حتی زندان هارون الرشید را هم از پشت بسته!
گفته می شود چون بر اساس یک ضرب المثل انگلیسی یک سیب در روز از بیماری جلوگیری میکند، پس سرو نکردن میوه برای تاج زاده با هدف ابتلای او به بیماری های غیرقابل درمانی همچون ایدز، سل، تومور حاد مغزی و حتی سرماخوردگی! است که اعتراض جهانی را در پی خواهد داشت.
بنا به اخبار سایتهای سبز این روزها حتی در کودکستان های ایران هم نسل سبز آینده در اعتراض به این عمل زندان اوین شعر پر معنای زیر را می خوانند:
میوه نخور نشسته ...رویش مگس نشسته!
که با این شعار همراهی خود را با تاج زاده نشان می دهند رجا نیوز موضوع مطلب : فضیلت عقل و منطق قال الامام علی(ع): للانسان فضیلتان: عقل و منطق؛ فبالعقل یستفید، و بالمنطق یفید. امام علی(ع) فرمود: انسان، دو امتیاز دارد: خرد و گویایی. با خرد بهره می گیرد و با گویایی مستدل بهره می رساند.(1) 1- غررالحکم، ح 7356
علت کور و کر شدن قال الامام علی(ع): ان اطعت هواک، اصمک و اعماک، وافسد متقلبک وارداک. امام علی(ع) فرمود: اگر از هوس خویش فرمان ببری، تو را کر و کور می گرداند و بازگشتگاهت (آینده و فردای قیامت) را تباه می سازد و به هلاکت می افکند.(1) 1- غررالحکم، ح 3807 موضوع مطلب :
تعامل قرآنی چه دسته گل زیبایی تهیه کرده ای! می خواهی آن را به چه کسی بدهی؟ کنیز امام حسن(ع) گفت: قصد دارم آن را به پیشگاه امام حسن(ع) پیشکش کنم. کنیز امام(ع) پس از این گفت وگو با شتاب خود را به امام حسن(ع) رسانید و دسته گل را تقدیم اوکرد. حضرت با مهربانی نگاهی به او کردند و در حالی که لبخندی ملایم سیمای ملکوتی ایشان را زیباتر می نمود، فرمودند: «تو را آزاد کردم!» شخصی که در آنجا حضور داشت با تعجب پرسید: امام! چرا چنین کردید؟ حسن بن علی(ع) فرمود: خدا، ما را چنین تربیت کرده است. آنگاه این آیه را خواند: «چون هدیه ای به شما دادند، به نیکوتر از آن پاسخ گویید.»(1) 1- بحارالانوار، ج 43، ص 242 طبیب دوار روای گوید: که یک روز قبل از ظهر، حضرت علی(ع) را دیدم که زیر آفتاب سوزان کوفه، درهوای گرم به دیواری تکیه کرده و تنها نشسته بود. جلو رفتم و عرض کردم: در این گرمای شدید چرا زیر سایه تشریف نمی برید؟ فرمود: آمده ام شاید کار خیری نصیبم شود و بتوانم به داد مظلوم و حاجتمندی برسم. در همین حین دیدم زنی گریان و نالان به خدمت آقا آمد و عرض کرد: یا امیرالمؤمنین! به دادم برس که شوهرم مرا اذیت و آزار رسانده و از خانه بیرون کرده است. در این هنگام با حضرت، همراه زن حرکت کردیم تا به در خانه اش رسیدیم و در زدیم. مرد آمد و در را باز کرد و آقا را نشناخت. حضرت او را مقداری نصیحت فرمود و بعد دستور داد با همسرش با محبت رفتار کند و حقوق وی را رعایت نماید. اما جوان مغرور گفت حالا که به تو شکایت کرده، چنین و چنان بر سرش می آورم! علی(ع) فورا شمشیر را کشید و فرمود: من امر به معروف می کنم و تو ناسزا می گویی؟ درهمین وقت برخی از محبین حضرت که از آنجا عبور می کردند عرض کردند: «السلام علیک یا امیرالمؤمنین»، جوان تا آقا را شناخت، عذرخواهی کرد و گفت با تشریف فرمایی شما، همسرم را می پذیرم و احترامش می کنم، بلکه صورتم را روی زمین می گذارم تا پا بر صورتم بگذارد. حضرت هم از او تشکر کرد و آنگاه خدا را سپاس گفت.(1) یا علی ای پادشاه لافتی جان به تو قربان تو ای مشکل گشا شک ندارم حل مشکلها تویی چون ولی خالق یکتا، تویی 1- داستان راستان، ج2، ص246 موضوع مطلب : در مکتب امام صدور انقلاب یعنی: حرفمان را به دنیا برسانیم ما از اول گفتیم می خواهیم انقلابمان را صادر کنیم. صدور انقلاب به لشکرکشی نیست بلکه می خواهیم حرفمان را به دنیا برسانیم. که یکی از آن مراکز، وزارت امورخارجه است که باید مسائل ایران و اسلام و گرفتاری هایی که ایران از شرق و غرب داشته است را به دنیا برساند و به دنیا بگوید که می خواهیم این گونه عمل کنیم. صحیفه نور- ج19-ص242 در مکتب امام باید خودمان را پیدا کنیم خلاصه مطلب ما باید این را بفهمیم که همه چیز هستیم و از هیچ کس کم نداریم. ما که خودمان را گم کرده بودیم، باید این خود گم کرده را پیدا کنیم. و این فکر که بر ما تحمیل شده بود که «اگر دست خارج کوتاه شود می میریم» را با تمام قدرت از بین ببریم. صحیفه نور، ج15، ص 192 موضوع مطلب : شاعری مسیحی با شعرهای اسلامی وی برای سرودن این اشعار، صدها صفحه تاریخ اسلام را مطالعه کرده و علاقه خاصی به اهلبیت عصمت و طهارت (ع) دارد. او در گذشته نیز دو دیوان دیگر بنام "ملحمة عاشورا" (حماسه عاشورا) با محوریت روز عاشورا و امام حسین(ع) و نیز "ملحمة الامام علی(ع)" (حماسه امام علی (ع)) را منتشر کرده است. به گزارش شیعه آنلاین، «جورج شکور» شاعر مسیحی نام آشنای لبنان، همواره به سرودن شعرهای اسلامی شهرت دارد. جدیدترین اثر وی دو روز پیش منتشر شد. دیوان شعر جدید «جورج شکور» "ملحمة الرسول" (حماسه پیامبر(ص)) نام دارد و شامل ??? قصیده با بیش از هزار بیت است. تمام شعرهای این دیوان، درباره رسول الله (ص) و تاریخ صدر اسلام است.
اثر جدید این شاعر مسیحی شرایط اجتماعی و فرهنگی پیش از میلاد پیامبر اکرم (ص) در جزیرة العرب را بیان می کند و در آن به زمان ولادت تا رحلت آن حضرت به همراه حوادث و رخدادهای مهم تاریخ اسلام می پردازد.
گفته می شود وی برای سرودن این اشعار، صدها صفحه تاریخ اسلام را مطالعه کرده و علاقه خاصی به اهلبیت عصمت و طهارت (ع) دارد. او در گذشته نیز دو دیوان دیگر بنام "ملحمة عاشورا" (حماسه عاشورا) با محوریت روز عاشورا و امام حسین(ع) و نیز "ملحمة الامام علی(ع)" (حماسه امام علی (ع)) را منتشر کرده است. دو دیوان شعر وی به ترتیب در سالهای ???? و ???? منتشر شدهاند.
جرج شکور کیست؟ او شاعری لبنانی و استاد ادبیات عرب است. در سال ???? میلاید در جبل لبنان به دنیا آمد. پس از تحصیل، به تدریس زبان و ادبیات عرب در مراکز و کالجهای مختلف پرداخت. او چند مجموعه شعر دارد که همگی تجدید چاپ شدهاند. ویژگی شعرهای شکور که او را از دیگر شاعران متمایز میکند پایبندی به قالبهای کلاسیک شعر عرب و بهویژه غزلهای عاشقانه است. این شاعر لبنانی به جز شعرهای عاطفی سرودههایی درباره وطن و اجتماع نیز دارد.
«جورج شکور» از نخستین کسانی است که شعر مقاومت را در لبنان پایهگذاری کرده و همواره در مراحل گوناگون تاریخ معاصر سیاسی لبنان پا به پای مقاومت و جریان آزادیخواهی پیش آمده است.
گفته میشود، چند سال پیش، او را با پیشنهادهای وسوسهانگیز به دیدار قذافی در لیبی دعوت کرده بودند؛ اما او این دعوت را رد کرده و گفته بود: به خاطر اینکه قذافی امام موسی صدر را ربوده است، اگر برایم فرش قرمز هم پهن کند و چندین برابر این هم به من بدهد، پایم را به دربارش نمیگذارم.
وی در فروردین ماه سال ?? در نخستین همایش شاعران ایران و جهان در کشورمان شرکت کرد و به شعرخوانی در رثای امام حسین(ع) پرداخت. موضوع مطلب : تشیع در آمریکای امروز «گری لگنهاوزن» در سال 1953 در شهر نیویورک آمریکا متولد شد. در سال 1983 دکترای خود را در رشتهی فلسفه از دانشگاه بوستون اخذ کرد و تا سال 1989م به تدریس مقدمهی منطق، مقدمهی فلسفه، زیبایی شناسی، علم اخلاق، فلسفهی مذهب و متافیزیک پرداخت. گری، بعدها مسلمان میشود و نام «محمّد» را برای خود انتخاب میکند. او «تشیع» را برمیگزید و آن را منطبق با روحیه سختپذیر و جستجوگر خود میداند. لگنهاوزن که از اسمش پیداست باید اجداد آلمانی داشته باشد. وی طی مقاله ای در مورد وضعیت فعلی شیعیان در ایالات متحده آمریکا می نویسد: جامعه ى شیعیان آمریکا رادر وهله ى نخست مى توان به دو گروه بزرگ تقسیم کرد: گروه اول، شیعیان مهاجرى هستند که حدود صد و هشتاد سال پیش، از کشورهاى مسلمان به آمریکا مهاجرت کردند. گروه دوم، آمریکایى هایى هستند که به علت هاى گوناگون، از جمله، تبلیغات صوفى ها مسلمان مى شوند. البته بیشتر مسلمانان آمریکایى آفریقایى تبار، ابتدا سنى شده اند و بعد تحت تأثیر روحیه و شخصیت امام خمینى (ره) و پیروزى انقلاب اسلامى ایران به تشیع روى آورده اند. گروه اول: شیعیان مهاجر نخستین گروه شیعیان مهاجر، از حدود صد و هشتاد سال پیش، از لبنان و سوریه به آمریکا مهاجرت کردند و در شهرهاى دیترویت میشیگان و راس و داکوتاى شمالى ساکن شدند. این مهاجرت بین سال هاى 1824 تا 1878 صورت پذیرفته است. در سال 1924، دولت آمریکا قانونى را تحت عنوان ((قانون منع ورود آسیایى ها)) (Asian Exelusion Act)، که به نوعى مفهوم نژادپرستى را نیز دربرداشت، وضع کرد و با تمسک به آن، از ورود آسیایى هایى که ازنظر آنان ریگین پوست محسوب مى شدند و از نظر فرهنگ و رفتار، با سفید پوستان اروپایى تبار آمریکا متفاوت بودند، ممانعت کرد. پس از جنگ جهانى دوم، این قانون تعدیل شدو آسیایى ها، و از جمله مسلمانان و شیعیان، توانستند به آمریکا مهاجرت کنند. اینک بزرگ ترین جمعیت شیعى در آمریکا در شهر دیترویت میشیگان، با سیصدهزار آمریکایى عرب تبار، ساکن است. در جنوب شرقى این شهر، یکى از بزرگترین مساجدآمریکا، یعنى مرکز اسلامى دیترویت، در سال 1920 میلادى ساخته شد. این مرکز، نزدیک کارخانه ى ماشین سازى فورد آمریکا ساخته شده است؛ زیرا بیشترین مهاجران عرب،در بدو ورود به آمریکا در آن کارخانه مشغول به کار شدند. رهبر فعلى این گروه،شخصى به نام امام حسن قزوینى است که در کربلا متولد شده و تقریباً ده سال نیز درحوزه ى علمیه ى قم مشغول به تحصیل بوده و در سال 1992 به آمریکا مهاجرت کردهاست. در بالاى سردر ورودى این مسجد، عکس بزرگى از او در کنار عکس جورج بوش بهچشم مى خورد. گفتنى است که شیعیان مهاجر، تنها عرب تبار نیستند، بلکه ایرانى ها،پاکستانى ها و دیگر ملیتهاى غیر عرب نیز در میان آنان وجود دارند. به طور کلى، نکته ى مهم درباره ى شیعیان مهاجر، آن است که این گروه، غالباً فعالیت سیاسى ندارندو بیشتر مایل هستند خود را با فرهنگ و آداب آمریکا تطبیق دهند. آنان مى خواهند مانند آمریکایى ها زندگى کنند و آمریکا را نه براى تبلیغات دینى، بلکه صرفاً براى کسب معاش و به عنوان محلى مناسب براى زندگى انتخاب کرده اند، هر چند نیازهاى مربوط به دینشان، از جمله مراسم ازدواج، طلاق و تدفین مردگان، آنان را به سوى مراکزاسلامى مى کشاند. معمولاً این گونه مراکز اسلامى، محلى براى تجمع هم ولایتى ها،تدریس و یادگیرى زبان مادرى و... مى باشند. اما گاه مراکزى به چشم مى خورند کهمحلى براى تجمع مسلمانان، بدون توجه به قومیت و ملیت، مى باشند؛ مانند مرکز اسلامىآیت الله خویى در نیویورک، که معمولاً ایرانى ها، عراقى ها، لبنانى ها، خوجه هاىپاکستانى و آمریکایى ها در مراسم آن شرکت مى کنند و یا کراکز امام على علیه السلام،در نیویورک، که هرچند بیشتر فعالان آن ایرانى هستند، ملیت هاى دیگر نیز به آنجا رفتو آمد می- کنند. درباره ى فعالیت سیاسى مهاجران شیعه، این نکته را باید اضافهکنم که گروه هایى مانند سلطنت طلبان ایرانى، که با رضا پهلوى در کالیفرنیا همکارى مى کنند، برخى از پیروان نهضت آزادى، پیروان خط امام (ره) و حتى منافقان نیز اکنون از فعالان سیاسى در آمریکا هستند. غیر از مراکزى که مدیریت آنها با اشخاص روحانی است، مراکزى نیز وجود دارند که اداره ى آنها با اشخاصى است که هیچ سنخیتى با اسلام و شیعه ندارند، بلکه ضد علماى اسلام و از لحاظ سیاسى، ضد دولت ایران هستند. معمولاً سرپرستى این گونه مراکز، با پزشک یا مهندس فعالى است که خود پیشنماز هم مى شود، بدون آنکه اطلاعى از اسلام و فقه داشته باشد. این گونه مراکز،از نظر سیاسى، کاملاً لیبرال هستند. خانم ها از نظر حجاب، در این مراکز (و فقط درمحدوده این مراکز) به یک روسرى اکتفا مى کنند و حتى در برخى موارد، پیش نمازى را همبرعهده مى گیرند! صدها گروه شیعى دیگر نیز در آمریکا وجود دارند؛ از جمله، گروه ((انصار الله)) که گروهى است با اعضاى سیاه پوست از مهاجران سودانى و آمریکایى و داراى اعتقادات عجیب و غریب. رهبر این گروه، سودانى است و معتقد است پیامبراسلام و همه ى ائمه علیهم السلام سیاه پوست بوده اند و اعراب نژادپرست، ابوبکر راکه سرخ پوست بود، به دلیل رنگ پوستش، بر حضرت على علیه السلام ترجیحدادند. گروه دوم: آمریکایى هاى شیعه گروه دوم، آمریکایى هاى سیاهپوست و سفید پوستى هستند که از راه هاى گوناگون، از جمله با تبلیغات تصوف، شیعه شدهاند. تصوف در آمریکا بیشتر از طریق فرقه ى نعمت اللهى دکتر نوربخش و فرقه ى شیخفضل الله حائرى عراقى تبلیغ مى شود. پیروان و مریدان دکتر نوربخش خانقاه هاى متعددى در شهرهاى آمریکا و اروپا ایجاد کرده اند و به طور کلى، برخلاف مریدان شیخ فضل الله به انجام احکام ظاهرى دین تقیدى ندارند. شیخ فضل الله، رهبر گروه دیگر صوفیان، داستان جالبى دارد. وى که روحانى زاده اى از اهالى نجف و مهندس نفت است،تبلیغات خود را در کالیفرنیا آغاز کرد. مریدانى پیدا کرد و خود را صوفى معرفىنمود. پس از آنکه در حومه ى شهر آستین در تگزاس، زمینى زیبا و وسیع را خرید ومجموعه اى را به نام ((بیت دین))، شامل مسجد، مدرسه و حجره ساخت، تصمیم گرفت تقیهرا کنار بگذارد. این ماجرا در اوج فعالیت وى و در دهه ى هفتاد روى داد و در آنزمان، حدود 150 نفر در مرکز وى فعالیت مى کردند. شیخ فضل الله روزى به مؤذن مسجددستور داد که پس از ((اشهد انّ محمداً رسول الله)) عبارت ((اشهد انّ علیاً ولی الله)) و ((اشهد انّ علیاً حجة الله)) را سر دهد. پس از نماز مغرب و عشا، شیخ درمیان مریدانش، که حیرت زده به دور او جمع شده بودند، اعلام کرد که شیعه است و چوندر حال تقیه بوده است، نمی- توانسته آن را ابراز کند. او ادامه داد که اینک آنانمرکز خودشان را دارند و کسى نمى تواند مزاحم آنان شود و بنابراین تقیه لازم نیست. پس از این ماجرا نیمى از هوادارانش او را به جرم رافضى بودن ترک کردند؛ولى کسانى که باقى ماندند، شیعه شده و فعالیت پرداختند؛ از جمله انتشارات((الزهرا)) را تأسیس کردند و مجله اى نیز با عنوان ((نورالدین)) چاپ کردند. فضل الله بعدها مورد آزار دولت آمریکا قرار گرفت و مجبود شد به انگلستان برود. هم اینک نیز در جنوب آفرقا به فعالیت مشغول است. پیروان او در آمریکا هنوز از فعالانمحسوب مى شوند و به علت چاپ آثار با ارزشى، مانند ترجمه ى ((گلشن راز)) شبسترى و برخى از آثار حیدر آملى مشهور هستند. البته صوفى ها در آمریکا فرقه ها و شاخه هاى متعددى دارند و معمولاً هم کمتر اهل فعالیت سیاسى هستند. آنان بیشتر مى خواهند سیر و سلوک و مکاشفات معنوى داشته باشند و بیشتر آنان نیز از هنرمندان، شعراو نویسندگان هستند؛نه از تجار، کارخانه داران و مانند آن. این گروه، فرهنگ حاکمبر آمریکا را دوست ندارند و بوهمى و nonconformist هستند؛ یعنى تابع فرهنگ عرفنیستند. شیعیان سیاه پوست آمریکا بیش از هر گروه دیگرى با سیاسب آمریکا مخالفت مى کنند، سیاست و فرهنگ آمریکا را ظالمانه مى دانند و با هر وسیله اى، حتى با پوششى غیر متعارف به مقابله با آن مى پردازند. شیعیان آمریکایى آفریقایى تبار، بهویژه، به بعد عرفانى اما علاقه خاصى دارند. نکته ى درخور توجه درباره ى شیعیانآمریکا این است که گروه شیعیان مهاجر، بیشتر در جهت همگون شدن با فرهنگ آمریکا وآمریکایى حرکت مى کنند، در حالى که گروه دوم، یعنى آمریکایى هاى شیعه شده همواره درمخالفت با آمریکا- در عرصه هاى سیاست و فرهنگ- هستند. این دوگانگى، گاه این دو گروهرا در برابر یکدیگر قرار مى دهد. گروه هاى شیعى دیگرى نیز در آمریکه فعال هستند؛از جمله گروه خوجه ها در کنیز نیویورک که به علت فعالیت هاى انتشاراتى شان مشهور هستند. آنان کتاب Tahrike Tarsile Quran را چاپ کرده اند. عضو بسیار فعال اینگروه، عون على خلفان است که ترجمه ى انگلیسى قرآن را از شاکر و ترجمه ى میراحمد علىرا براى اولین بار در سال 1988 چاپ کرد. غیر از مراکز اسلامى شیعیان، چندینسازمان شیعى دیگر نیز در آمریکا فعال هستند؛ از جمله در شهر مدینه، در ایالتنیویورک و نزدیک به مرکز کانادا، حوزه ى علمیه ى کوچکى تأسیس شده است. سازماندیگرى به نام ((سازمان جوامع مسلمان اثنا عشرى آمریکاى شمالی)) در سال 1986 تأسیسشده است که براى ایجاد وحدت میان شیعیان آمریکایى شمالى تلاش مى کند و اعضاى آن،سازمان ها و مراکز شیعى هستند؛ نه افراد. این مرکز، زمینه ى همکارى سازمان هاىتابعه در امور دینى، آموزشى، اجتماعى و اقتصادى را فراهم مى کند. سازمان بسیار مهم و مشهور دیگرى در آمریکا وجود دارد به نام فدراسیون جهانى جوامع مسلمان شیعه ى خوجه که مدیریت آن را حاج حسین ولجى عهده دار است. البته سازمانها و مراکز شیعى دیگرى نیز وجود دارند که به فعالیت مشغول اند؛ ولى آنچه باید بدان توجه کنیم، ایناست که به نظر من، مسلمانان و به طور خاص، شیعیان در آمریکا سیرى همچون سیر تاریخى یهودیان آمریکا دارند؛ بدین معنا که یهودیان در آمریکا به سه گروه مشخص ارتدکس، اصلاح شده و بینابین، که آنان خود به آن محافظه کار مى گویند، تقسیم شده اند. مسلمانان نیز به همین گونه، به سه گروه تقسیم شده اند: گروهى که بسیار مقید به آداب اسلامى هستند، مى خواهد مسلمانى خوب باقى بمانند و از فرهنگ غالب آمریکا رنج مى برند. این گروه، شامل مهاجران و نیز آمریکایى هاى مسلمان شده مى باشند. گروه دیگر، مى خواهند همچون آمریکایى ها زندگى کنند و مى کوشند خود را هر چه بیشتربا فرهنگ آنان سازگار کنند و ارزش هاى غالب آمریکا را ارزش واقعى مى دانند. تنهابرخى از مهاجران و نیز برخى از آمریکایى هاى مسلمان شده، این طرز تلقى را دارند؛ زیرا اسلام، در عمل، راحت تر از فرهنگ غرب است. گروه سوم، مسلمانانى هستند که نهبه شدت گروه اول و نه به بى خیالى گروه دوم هستند. پس از یازدهم سپتامبر، گرایشها شدیدتر هم شد. گروهى از شیعیان، در اثر فشارهاى دولت آمریکا، مأیوس شده و از سازگارى با فرهنگ و سیاست آمریکا دست برداشته و حتى برخى حاضر به بازگشت به کشورهاى خود شده اند. برخى دیگر نیز تلاش کرده اند بیشتر دور هم جنع شوند. از نظر جامعهشناسى معلوم نیست چه وضعیتى پیش خواهد آمد. برخى دیگر نیز با دولت آمریکا براى جنگ علیه تروریسم اعلام همکارى کرده اند و به ویژه، برخى از گروه هاى شیعه، اینتروریسم را به سنّى ها و بنیادگراها نسبت مى دهند و قائل اند آنان که حاضر به سازشو مصالحه با آمریکا نیستند، همین بنیادگراهاى تروریست هستند. مردم آمریکا نمى دانند تفاوت میان سنّى و شیعى چیست. آنان حتى نمى دانند که سیک ها مسلمان نیستند وبه همین علت، بسیارى از آنان را به خاطر عمامه شان مورد ضرب و شتم قرار داده اند و کار به جایى رسید که سیک ها مجبور شدند روى لباسشان علامت مخصوصى بگذارند و بگویند ما مسلمان نیستیم. حاج حسن ولجى که پس از یازده سپتامبر، در اعلامیه اى که بههمین منظور صادر کرد، تروریسم را محکوم، و در حمایت از جنگ بر ضد تروریسم، خود راهمدل و هم صداى بوش معرفى کرد و با اشاره به سخن بوش که گفته بود: ((همه مسلمانانبد نیستند))، گفت که ما هم مانند هفت ملیون مسلمان دیگر، آمریکا را وطن خود مى دانیم، ما پرکارترین و مبتکرترین افراد جامعه ى مسلمان، در میان دیگر جوامع اسلامى هستیم و باید به مسلمانان دیگر کمک کنیم با ارزش هاى آمریکایى را درک کنند و اینتنفر نا به جاى ضد آمریکایى را کاهش دهند. امام حسن قزوینى نیز، که امام جماعت بزرگ ترین مسجد آمریکا در دیترویت است، پس از یازدهم سپتامبر، در رادیو، تلویزیون و کلیساها ضمن محکوم کردن این حادثه، زندگى مسلمانان در آمریکا را بسیار خوب توصیف کرد و گفت که مسلمانان باید وطن جدید خود را بسیار دوست داشته باشند. به طور کلى، اینان مى خواهند به آمریکایى ها بگویند که از ما نترسید، مانیز مردم خوبى هستیم و مانند شما کار مى کنیم، فقط به جاى کلیسا به مسجد مى رویم، ما را اذیت نکنید. پس از یازدهم سپتامبر، مردم مسلمان، بیشتر با غیر مسلمانان ارتباط پیداکردند؛ ولى نه به این منظور که غیر مسلمان را مسلمان کنند، بلکه به این منظور که بهآنان بگویند که بیایید با مراکز اسلامى و اعتقادات ما آشنا شوید. به اعتقاد من، هر چند براى این گونه کارها کمى دیر شده است، ولى باز هم ارزش دارد. تقریباً همه ى مساجد و مراکز اسلامى در آمریکا برنامه اى براى معرفى اعتقاداتشان به مسیحیان و پیروان دیگر مذاهب دارند. درباره ى جمعیت مسلمانان و نیز درباره ى تعداد گروه هاى مذهبى در آمریکا اختلاف نظر بسیار وجود دارد. گروهى اعلام کرده اند که مسلمانان در آمریکا اصلاً نمى توانند بیش از دو میلیون نفر باشند؛ در حالى که اگر شما فقط به کتاب تلفن مراجعه کنید، اسم مسلمانان بیش از دو میلیون نفر است. آنان این طور حساب کرده اند که اگر از مساجد و مراکز اسلامى بپرسیم چند عضو رسمى دارند و تعداد این افراد را با هم جمع کنیم و بعد تعداد فرزندان آنان را نیز حساب کنیم، مى توانیم بگوییم که تقریباً دو میلیون نفر مسلمان وجود دارد. اما گروه هاى دیگر،تعداد مسلمانان را در آمریکا را در حدود هشت تا ده میلیون نفر تخمین زدهاند. البته در این زمینه که از آن میان، چند نفر شیعه هستند، هیچ آمار مشخصى در دست نیست. شیعه آنلاین موضوع مطلب : سوریه المحیط می نویسد: همچنین نیروهای امنیتی در دمشق پایتخت سوریه نیز چندی پیش گروهی از جوانان را با توجه به اتهام آنها که در حال انجام فعالیتهایی عجیب شیطان پرستانهبودند بازداشت کرد. بین آنها نیز روبط نامشروع صورت میگرفته است. بنا برگزاش سیریا نیوز یک منبع آگاه در پلیس این کشور نیز گفت در بازرسیهای صورت گرفته تلفنهای همراه این جوانان مشخص شد که برخی از آنها تصاویر و علامتهای ویژه و موزیکهای مخصوص شیطان پرستان را در گوشیهای خود بههمراه داشته اند. تونس نیروهای امنیتی تونس نیز بیش از ?? نفر را که در ارتباط با موضوع شیطان پرستی بودهاند بازداشت نموده است. روزنامه الاسبوعی تونس در این زمینه خبر داده بود این افراد چندی پیش بخاطر ارتباط با گروهی غیرمجاز یعنی شیطان پرستان بازداشت شدند. البته نیروهای امنیتی تونس در حدود ?? پسر و دختر جوان را به اتهام انجام مراسمهای مخفی شیطان پرستی بازداشت کرده بود که اکثر آنها دانشجو و یا دانشآموز مقطع دبیرستان بودهاند. گزارشها نشان میدهد این جوانان بیشتر مکانهای در بین پایتخت تونس برای انجام فعالیتها و مراسمهای خود انتخاب میکرده اند. آنها در این مکانها اقدام به رقصیدن با موسیقیهای تند راک، کشتن سگها و گربههای سیاه میکرده و از سوی دیگر خون آنها را میخوردند. از دیگر اقدامات این گروهها ارتباط های نامشروع گروهی بوده است. از دیگر اقدامات این گروه پوشیدن لباس و کلاه سیاهی که بر روی آن تصویر جمجمه باشد و نامگذاری خود به اسامی عجیبی همچون عزارئیل بوده است. دختران اینگروه نیز ناخنهای خود را با لاک سیاه رنگ کرده و به چشمان خود سرمههای مشکی زیادی میزدند. کویت در کویت نیز دو سال پیش دهها جوان از افراد گروه شیطان پرست بازداشت شدند. تلویزیون الرای کویت گزارش داد مناطق مسکونی و غیرمسکونی در کویت شاهد هجوم طرفداران افکار انجام دهندگان این مراسم و آئینهای آنها بودهاند. مراسمهایی همچون سجده به سگها و کشتن آنها و لیسیدن خونشان. روزنامه الیوم کویت نیز گزارش داده است رئیس شواری مادران نمونه به جود این گروهها تصریح کرده و گفته است: این جوانان بهویژه در مدارس خصوصی وباقی نیز در مدارس دولتی دیده میشوند . این گروه، آئینهای عبادی خود را خارج از مدارس و در مناطق خارجی شهر و در سواحل سالمیه انجام میدهند. مهم ترین هدف این جریان ترویج زندگی پوچ وبی معنا است و ضرر رساند به امنیت جامعه، اقتصاد، فرهنگ و اخلاق (با توسعه فحشا و اعتیاد به مواد مخدر) و نیز اعتقادات و دین مردم از مهم ترین دستوردهای فعالیت های غیر انسانی آنها به شمار می رود. کاهش امنیت و استحکام خانواده از طریق جدا کردن جوانان از پدر و مادر و رویارویی با یکدیگر و نیز عدم میل به تشکیل خانواده و ازدواج از سوی دستهای از این پیروان منجر به از هم گسیختگی خانواده می شود که ادامه این روند به مرور به نابودی جامعه منجر خواهد شد که مسئولان جوامع مختلف باید هرچه سریعتر جلوی رشد آنها را بگیرند. علائم مشخص و معناداری که از رشد روز افزون این فرقهها در کشوها دیده میشود، ایجاب میکند تا محققان و دیگران مسئولان از طرق مختلف به مقابله با این جریانات برخیزند. روشنترین راه برای مقابله با موج رو به گسترش شیطانپرستی، دادن بینش است. وقتی فردی بداند قرار است از نیروی او چه سوءاستفادههایی شود و مروجان شیطانپرستی قصد دارند توان فکری و بدنی او را بازیچه قرار دهند، به هیچ عنوان تحمل نخواهد کرد. البته این اطلاع رسانی در برخی جوامع بسیار ناچیز است و توان مقابله با این فرقه ها را ندارد؛ دلیل این کم کاری هم عدم داشتن اطلاع کافی مسئولان مربوطه در این زمینه است؛ دکتر مظاهریسیف، پژوهشگر علوم دینی در این باره می گوید که آسیب بزرگ «خود کارشناس پنداری» مسوولان فرهنگی باعث شده است که نه کارشناسان بخوبی رشد کنند و نه مسوولان، عملکرد موثری ارائه دهند. در هر صورت چه بخواهیم چه نخواهیم شیطانپرستان با مسمومترین شعارها و ادبیات فکری وارد کشورها شدهو با اقدامات ضد انسانی و ضد دینی خود و با اهداف از پیش تعیین شده به دنبال سستی نظام خانواده، دین و فرهنگ می روند که باید با روش هایی برنامه ریزی شده ریشه آنها را قطع و از روند گسترش جلوگیری به عمل آورد. موضوع مطلب : پیوندها لوگو لینک های مفید آمار وبلاگ
امکانات جانبی |